Privire de ansamblu asupra

Acest program vă oferă cunoștințele necesare pentru a aplica cele mai bune tehnici de afaceri într-un scenariu în care țările dezvoltate și națiunile emergente converg. Acesta vă oferă experiența necesară dacă sunteți în căutarea de a lucra sau de a dezvolta afaceri în medii de mare incertitudine .

Vă puteți concentra studiile într-o anumită zonă în funcție de interesele dvs.: Sustenabilitate, Marketing, Operații

Curriculum

Se predă în principal în spaniolă, cu posibilitatea de a lua unele electives în limba engleză. Aceasta durează 15 luni , în prima parte dezvoltați abilități manageriale și dobândiți cunoștințe în domeniile funcționale ale administrației . În a doua parte, vă alegeți cursurile pe baza specializării alese.

În ultimele două luni , un proiect de management Consulting (MCP - „Management Consulting Project“). Este realizată într - o companie națională sau internațională vă asumați rolul de consultant, de a aplica ceea ce au învățat în clasă și abordas o problemă de direcție de strategie O companie trebuie să rezolve.

Companiile în care funcționează MBA-urile noastre117135_ScreenShot2019-06-22at7.03.18PM.png

Program predat în:
  • Spaniolă

Vezi 1 mai multe cursuri de la INCAE Business School »

Ultima actualizare Iunie 27, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
15 luni
La zi
Price
55,000 USD
55.000 de dolari SUA - 77.000 USD. Costurile variază în funcție de programul ales. Prețul include taxele de școlarizare, materialele didactice, mesele parțiale și cazarea.
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Mart 2020
Termen limită de aplicare