MBA Leadership din America Latină

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra

Acest program vă oferă cunoștințele necesare pentru a aplica cele mai bune tehnici de afaceri într-un scenariu în care țările dezvoltate și națiunile emergente converg. Acesta vă oferă experiența necesară dacă sunteți în căutarea de a lucra sau de a dezvolta afaceri în medii de mare incertitudine .

Vă puteți concentra studiile într-o anumită zonă în funcție de interesele dvs.: Sustenabilitate, Marketing, Operații

Curriculum

Se predă în principal în spaniolă, cu posibilitatea de a lua unele electives în limba engleză. Aceasta durează 15 luni , în prima parte dezvoltați abilități manageriale și dobândiți cunoștințe în domeniile funcționale ale administrației . În a doua parte, vă alegeți cursurile pe baza specializării alese.

În ultimele două luni , un proiect de management Consulting (MCP - „Management Consulting Project“). Este realizată într - o companie națională sau internațională vă asumați rolul de consultant, de a aplica ceea ce au învățat în clasă și abordas o problemă de direcție de strategie O companie trebuie să rezolve.

Companiile în care funcționează MBA-urile noastre117135_ScreenShot2019-06-22at7.03.18PM.png

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Con más de 50 años de historia, INCAE es mucho más que una escuela de negocios. Esta escuela te posiciona como un ejecutivo competitivo a nivel global experto en desarrollar negocios en economías emer ... Citeste mai mult

Con más de 50 años de historia, INCAE es mucho más que una escuela de negocios. Esta escuela te posiciona como un ejecutivo competitivo a nivel global experto en desarrollar negocios en economías emergentes, particularmente América Latina. Citește mai puţin
Raionul Garita, Alajuela , Monte Tabor + 1 Mai mult Mai Puțin