Ca unul dintre Top-10 scoli de afaceri din Marea Britanie și unul dintre primii 1% din scoli de afaceri din lume pentru a deține AACSB, AMBA equis și acreditare, avem un palmares 40 ani de dezvoltare a managerilor inovatoare și lideri de afaceri de succes reclamantei după de către angajatori de conducere.

Câștigătorii inspiratoare: Liderii inspiră

Daca vrei sa fi un interpret de elită în afaceri, accelera cariera ta și să învețe cum să maximizeze performanțele de afaceri, Loughborough MBA este respectat pe plan internațional și vă va ajuta să atinge ambițiile de carieră.

Learning alaturi de un grup internațional de manageri cu experiență, veți împărtăși perspective noi asupra problemelor similare și de a construi rețele de afaceri de durata.

Fiind un câștigător este o minte-set. Este vorba despre a vedea oportunitățile în provocări și apoi au aptitudinile necesare pentru a le exploata - de la exportator la noi piețe pentru a obține mai mult de la echipa ta, vă dota pentru a gestiona provocările complexe și să ducă schimbări decisive, inovatoare pentru a valorifica pe oportunitățile prin mijloace mai inteligente de lucru.

Pista de rapid

Cu aportul în fiecare octombrie, va oferim trei modalități de a studia:

  • Full-time peste 1 an, pentru maxim cariera accelerare
  • Full-time peste 2 ani cu 45-52 stagiu săptămână, pentru șansa de a maximiza expunerea practică cu angajatorii și de a construi perspectivele de locuri de muncă din Marea Britanie
  • Sau puteți studia part-time peste 2-3 ani, conceput pentru profesioniștii care lucrează, de obicei bazate în Marea Britanie

Opțiunile de studiu

Noi oferim trei moduri de a studia: full-time peste 1 an; full-time de peste 2 ani cu stagiu; sau part-time peste 2-3 ani. Toți elevii MBA studiază aceleași module predate.

Criterii de intrare

Loughborough MBA se adresează profesioniștilor cu experiență care doresc fie să avanseze in cariera lor și să facă o diferență reală a organizațiilor pentru care lucrează sau să conducă propriile afaceri de succes.

Solicitanții de succes trebuie să dețină fie o diplomă de licență la o universitate recunoscută sau Marea Britanie de peste mări, de membru al unui institut charter aprobat sau o diplomă în Studii de Management.

A se vedea lista noastră completă de calificare equivalencies International pentru toate țările. Grade trebuie să fie obținute de la o universitate sau o instituție recunoscută de Universitatea Loughborough. Vă rugăm să ne contactați pentru a clarifica dacă este necesar.

Noi credem că experiența ta adaugă valoare sala de clasă. De aceea suntem exclusiv în căutarea pentru solicitanții cu:

  • Cel puțin 3 ani de experienta profesionala
  • Realizări substanțiale și potențialul de leadership
  • Capacitatea Academic
  • GMAT nu este necesar

Cerința de un grad sau o calificare similară este ocazional renunțat pentru cei care dispun de un nivel semnificativ mai mari de experiență și realizări - caz în care vor fi necesare în mod normal un interviu și de testare.

MBA cerințe de limba engleză

  • Cerința Universitatea a unui rezultat minim IELTS de 6.5 media generală cu cel puțin 6,0 în fiecare component (ascultare, citire, scris, vorbit).
  • Solicitanții fără rezultat necesare IELTS se poate face o ofertă condiționată astfel încât să ofere o cerință standard IELTS Universitatea ca mai sus.
Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 - 3 anii
Part time
La zi
Price
28,500 GBP
Burse de studiu disponibile.
După locații
După dată