MBA - MBA

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

MBA - MBA

MBA - MBA este o experiență de învățare , care va transforma cariera ta, extinde orizonturile de dezvoltare.

Acesta oferă cunoștințe de ultimă oră la contextul local, perspectivă globală și încurajează dezvoltarea unor competențe cheie și atitudini în performanța de management într-un mediu de cerințe ridicate academice.

Ce aptitudini ai achiziționați?

 • potențialul de lider și atitudini de administrare
 • Înțelegerea mediului global și abilități analitice excelente
 • abilități de comunicare de fluid cu capacitatea de a gestiona schimbarea și de a lua decizii
 • abilități de negociere și de gestionare a conflictelor
 • Pregătirea pentru munca în echipă și monitorizarea domeniului instrumente, care se bazează pe valorile de respect, toleranță și flexibilitate în muncă
 • Abilitatea de aplicarea practică a cunoștințelor, abilităților și instrumente, inițiativă de management cu

Care sunt avantajele?

 • Ai titlul de Master în Business Administration (MBA), recunoscute la nivel național și internațional. Acesta este cel mai bun în Venezuela și se poziționează ca MBA 11 în America Latină, ca fiind clasificate de către revista América Economía (2010). Ea are trei acreditari internationale: AACSB, AMBA și equis.
 • 0btienes training riguros în finanțe, organizații și operațiuni de marketing, care vă va permite să iasă în evidență și să opteze pentru poziții mai bune
 • Veți învăța de la mâna de clasă mondială academice cu un doctorat în cele mai bune universități din lume, capabile să transmită cunoștințe în diferite domenii și modul în care să se aplice realității americane și globale latino.
 • Veți obține pentru a experimenta provocările și dilemele de manageri, deoarece metodologia noastră se bazează pe discutarea unor studii de caz și simulări de afaceri
 • Introduceți o comunitate activă de studenți, profesori și absolvenți care vă va permite să-și extindă rețeaua de contacte, extinderea oportunităților de afaceri și de reconversie profesională.
 • Puteți afla mai multe despre alte culturi, lărgească perspectivele și cunoaștere a lumii afacerilor internaționale, deoarece aveți posibilitatea de a lua un program de schimb în străinătate pe termen lung cu IESA. Mai mult de 30 de școli de studii internaționale care au încheiat acorduri. De asemenea, puteți alege ca un student sau absolvent de la programele de gradul dublă (*), și a obține un titlu american.

Puteți alege între două opțiuni de studiu: full-time și part-time:

Full-time MBA:


MBA full-time este un program conceput pentru a avea loc în 12 luni, cu posibilitatea de a lua electives în domeniile de operațiuni, marketing, finanțe, organizații și antreprenoriat. Acest plan include patru sferturi de unsprezece săptămâni. Trebuie să completați cinci cursuri și una sau două workshop-uri pe trimestru.

In ultimul trimestru din iulie până în septembrie, studentul poate călători pentru a începe experiența dumneavoastră de schimb.

Part-time MBA:


MBA part-time este un program conceput pentru a fi finalizat în 24 de luni / 8 trimestre. Acest mod este ideal pentru cei care lucrează, deoarece acestea pot înregistra materialele pe un program compatibil cu munca lor; Este, adică o medie de trei zile pe saptamana, in timpul zilei de noapte. Sarcina minimă este de trei cursuri pe trimestru și un atelier de lucru.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administraţie &nbsp IESA School of Management este o organizaţie privată, non-profit care oferă un serviciu public la toate societăţii şi este independe ... Citeste mai mult

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administraţie &nbsp IESA School of Management este o organizaţie privată, non-profit care oferă un serviciu public la toate societăţii şi este independentă de grupuri economice actuale, politice, religioase sau guvernamentale. Venezuela încearcă să ofere o şcoală de prestigiu internaţional, iar restul din America Latină, o producţie academică şi intelectuală pe care înţelege provocările şi realităţile de management. &nbsp Este unul dintre cele patru şcoli de management şi de afaceri în America Latină şi 34 din lume care au acreditările trei dintre cele mai importante internaţionale, care reprezintă pentru calitatea performanţelor sale academice de predare, şi producţia intelectuală, în conformitate cu cele mai exigente standarde de calitate. &nbsp Printre obiectivele sale strategice pentru perioada 2009-2015, includ: Numărul tot mai mare de participanţi la educaţie postuniversitară şi executive. Profitabile modele de nouă generaţie, crearea şi difuzarea de cunoştinţe. Aprofundarea a participantului metodei de predare centrat de învăţare. Dezvoltarea de predare distinctive şi de cercetare în relevanţă internaţională şi locală, în special în domeniul antreprenoriatului. Ea are prezenţa în trei oraşe mari din Venezuela (Caracas, Valencia şi Maracaibo), pentru a satisface nevoile pieţei locale. În plus, prin Fundaţia pentru Studii Avansate în Management (FEG), situat în oraşul de cunoştinţe (Panama), întăreşte outreach sale şi servicii pentru America Latină. Citește mai puţin
Caracas , orasul Panama , Shanghai , Bogota , Paris , Buenavista , New Orleans + 6 Mai mult Mai Puțin

Acreditări