MBA MS în managementul riscului de întreprindere

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Despre

În colaborare cu Boston University Metropolitan College (BU MET), Luxembourg School Of Business ( LSB ) a proiectat un nou program care să permită studenților eligibili să câștige atât un MBA la LSB și un maestru de științe la BU MET. Prin combinarea LSB MBA cu diploma de master BU MET, puteți dobândi un set mai specializat de competențe într-un domeniu specific de interes, inclusiv managementul de proiect, managementul riscului întreprinderii și managementul global de marketing. Elevii înscriși în acest program vor avea posibilitatea să finalizeze simultan ambele programe de grad.


Această opțiune este destinată profesioniștilor care doresc să învețe sau să își actualizeze abilitățile și abilitatea de a contribui la planificarea și executarea riscului întreprinderii. Acest program oferă instrumentele și conceptele necesare pentru a planifica, a preveni și, atunci când este necesar, a răspunde cu succes la întreruperi în operațiunile complexe de afaceri.

Studenții care finalizează masterul în Enterprise Risk Management vor putea să demonstreze:

  • Experiența în proiectarea și evaluarea expunerilor și opțiunile disponibile de răspuns, elaborarea unor planuri adecvate pentru managementul riscului de întreprindere utilizat pe scară largă, planificarea continuității activității și cadrele și procesele de recuperare în caz de catastrofe.
  • Aptitudini în utilizarea datelor cantitative și calitative pentru a estima probabilitatea și gravitatea expunerilor individuale.
  • Abilitățile și abilitățile necesare pentru a-și asuma rolul de conducere și de conducere în profesia de continuitate a întreprinderii, cu o apreciere a aspectelor largi ale continuității, securității și gestionării riscurilor.
  • Cuantificarea tuturor riscurilor, inclusiv strategice, operaționale, financiare și de asigurări, în fața consiliului de administrație, astfel încât riscurile cheie să fie bine înțelese și gestionate.

Programul Weekend-MBA vă va permite să reflectați în mod constant asupra și să vă îmbunătățiți munca de zi cu zi.

  • Teoria vă va ajuta să înțelegeți lucrurile pe care le-ați învățat prin experiența dvs. de muncă, oferindu-vă fundații și îndrumări.
  • Noile noastre tehnici de predare orientate spre practică facilitează trecerea de la clasă la locul de muncă. Fiecare clasă vă va oferi o experiență de învățare care poate fi aplicată direct, îmbunătățind astfel performanța la locul de muncă.
  • În plus, vă va împuternici și vă va oferi încrederea de care aveți nevoie pentru a lua decizii manageriale dificile.

De ce un grad dublu?

  • Câștigați un MBA de la LSB și un maestru de științe în zona specializată de la BU MET în același interval de timp.
  • Studiu în Boston, care este evaluat în mod constant cel mai bun oraș student din SUA
  • Înscrieți-vă în programul de masterat online al BU MET, clasat în top 10 în țară pentru 2017 de US News & World Report.

Studenții LSB admiși la programul " Pathway " vor completa un total de opt cursuri de MB MET, dintre care șase vor fi finalizate online în timp ce vor urma cursuri personale în MBA din Luxemburg. La sfârșitul programului LSB MBA, elevii vor lua ultimele două cursuri necesare MET MET în timpul unei sesiuni de vară de șase săptămâni pe campus din Boston, Massachusetts.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

The mission of the School is to provide an inspiring and multicultural learning environment for business leaders from international companies operating in Luxembourg as well as across Europe and the w ... Citeste mai mult

The mission of the School is to provide an inspiring and multicultural learning environment for business leaders from international companies operating in Luxembourg as well as across Europe and the world. Citește mai puţin