Citește Descrierea Oficială

Magellan MBA

De la Porto către lume

Viața ta schimbare călătorie începe aici.

Uneori, o călătorie este doar începutul a ceva mai mare.

Un oraș de antreprenori, Porto este al doilea cel mai mare oras din Portugalia și unul dintre centru economic și industrial de conducere a țării.

legat ferm de comerț și dragostea de libertate - atât de mult, încât este numit Cidade Invicta (Neînvins City), Porto este cunoscut pentru farmecul centrului său istoric (patrimoniul mondial UNESCO din 1996), dar și prin dinamismul său - 21st- lea Porto este un oraș modern și vibrant, care nu se opreste niciodata. spații verzi și terenuri de sport, sistemul său global de transport public și cultura sa ocupat și viața de noapte un distractiv și interesant oraș, 24 de ore pe zi face.

De-a lungul ultimilor ani, Porto a devenit, de asemenea, o referință pentru vizitatori din întreaga lume. Un real Du-te la loc, Porto a fost de două ori mai ales ca „Cea mai bună destinație europeană“ de către europeană alegere a consumatorilor, și a fost considerat de The Guardian, în 2015, ca una dintre cele 40 de destinații fierbinți“. Iar când vine vorba de moda si design, Porto bate chiar la Paris, potrivit Bloomberg, care a declarat recent oraș ca Hot New Shopping Capital a Europei.

Magellan Experience

Magellan MBA este o călătorie adaptat din prima zi, perfect ritm pentru a vă oferi cea mai bună cantitate de abilități hard si soft, iluminare și experiențele pe care le va permite să se extindă granițele carierei dumneavoastră, în întreaga lume.

A-un an, program intensiv, MBA internațional, acreditat în comun de către AMBA - Asociația de MBA și EFMD - Fundația Europeană pentru Management Development (EPAS), într-una dintre cele mai bune școli europene de afaceri - Porto Business School.

Un program care este rezultatul a mai mult de 25 de ani de experiență, care beneficiază de puterea de clase mici, care să permită orientarea atenție personală și de formare, amplificat de faptul că mulți instructori au grade de doctorat de la universități de top din Europa și Statele Unite ale Americii sau sunt directori.

Începând cu 2016, Magellan MBA se execută cu 2 clase pe an, în Portugalia (Porto Business School) și în Germania (GISMA Business School). Elevii din ambele ediții au acces la oportunități de schimb.

Cum este organizat programul

Magellan MBAMagellan MBA

Dincolo de clasă

Ca un echipaj all-star al unei nave de mare, vei simți parte dintr-o adevărată echipă în timpul și după această călătorie de un an. Si asta este un fel de sentiment care lasă un semn.

Pentru a completa experiența Magellan MBA, școala promovează activități extra-curriculare, cu o abordare casual la corporative și academie, dar, de asemenea, în oraș.

Profil de studenți

Magellan MBA

Fii la cârma carierei tale.

Când aveți acces la o rețea completă de contacte și oportunități de afaceri la nivel mondial, devine mult mai simplu și mai clar ceea ce se poate face, de fapt, cu tot talentul și abilitățile.

Pe tot parcursul programului de carieră Serviciile noastre vă oferă un plan de dezvoltare personalizat și un set de instrumente și oportunități de a vă ajuta să dezvolte abilitățile și să fie pregătite pentru piață.

Parteneriatul cu GISMA Business School vă permite să beneficieze de acces la companiile germane pentru proiecte și oportunități de plasament, precum și accesul la rețea mai largă în întreaga lume.

Indiferent dacă obiectivul dvs. este de a accelera cariera ta sau de a efectua o schimbare de carieră, să ia calea Servicii Cariera.

Magellan MBA

De ce Porto Business School?

La Porto Business School, motto-ul nostru este de a schimba vieți. Al tău ar putea fi următoarea.

Cu o prezență consistentă în clasament Financial Times din 2011, Porto Business School este una dintre cele mai bune școli de afaceri europene (# 62, în 2015) și una dintre primele 30 de scoli de afaceri atunci când vine vorba de personalizat și Executive Education Deschideți.

Un premiu câștigătoare școală, în ultimii ani Porto Business School a realizat mai multe recunoasteri internationale:

 • Premiul Antreprenoriat AMBA (2012, 2014)
 • AMBA MBA student al anului (2014)
 • John Molson MBA caz de concurență (2015, 2011)
 • Idea2Product Concurență / Univ. Texas - Austin (2010)

Porto Business School este rezultatul unui parteneriat activ între Universitatea din Porto și 36 de companii, naționale și internaționale - care permite școlii să echilibru între calitatea și rigoarea academiei și lumea corporativă reală, lucrând ca un laborator adevărat pentru a explora cum să aplice cele mai bune concepte de management de top notch în lumea afacerilor reale.

Universitatea din Porto

Fondată în 1911, Universitatea din Porto (U.Porto) este una dintre primele 200 de universități europene, în conformitate cu sistemele internaționale clasament cele mai relevante.

U.Porto are cea mai bogată comunitatea academică din Portugalia și reunește studenți cel mai bine clasate din țară, un personal științific și didactic cu înaltă calificare și un număr tot mai mare de studenți internaționali, profesori și cercetători.

Una dintre cele mai internațional al universităților din Portugalia, U.Porto are un campus complet echipat încorporat în oraș, care garantează o experiență academică, științifică, și, de asemenea, social și cultural optimă.

Salt la bord.

Daca ai:

 • Un grad (sau echivalent) de la o universitate acreditată;
 • Un minim de trei ani de experiență de lucru în orice domeniu
 • Ambiția de a accelera cariera in management prin învățare pentru a excela în echipa de management, leadership cu o perspectivă mai largă și strategică a afacerilor;
 • O perspectivă globală a managementului în ceea ce privește inovația și creativitatea ca factori de succes pentru companii într-un mediu internațional.

Sunteți potrivi corect pentru acest program.

Termenele de aplicare

 • Faza 1: Ianuarie • Taxa pe 31 Early Bird
 • Faza 2: 30 aprilie • Taxa Early Bird
 • Treia fază: 31 august
Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Iunie 2019
Sept. 2019
Duration
1 an
La zi
După locații
După dată
Start Date
Iunie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare

Iunie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date