MBA Management financiar

Generalități

Programul de descriere

Baltimore MBA - puternic, flexibil și proiectat de tine.

Universitatea din Baltimore MBA este proiectat cu tine (și angajatorul dumneavoastră) în minte. Aveți opțiunea de a lua cursuri într-o clasă tradițională, online sau ambele - alegerea dvs. Orice ați decide, veți învăța alături de alți studenți care doresc să crească profesional, la fel ca dumneavoastră.

Cerințe de program

36-48 program de credit, inclusiv un Capstone și o alegere de 11 domenii de specializare.

Opțiuni flexibile

Disponibil complet online, într-o clasă tradițională, sau ca o combinație a celor două.

Costurile programului

Taxele de școlarizare sunt de 840 USD pe credit în stat, 1,172 USD în afara statului. Studenții online MBA și rezidenții din regiune plătesc rata in-state.

Depășirea așteptărilor.

Studenții noștri ne spun că depășim așteptările lor în cinci domenii-cheie: dezvoltarea personală, avansarea cunoștințelor / abilităților tehnice, creșterea salariilor, o mai mare vizibilitate la organizații și plasarea locurilor de muncă.

(Sursa: sondajul intern 2016 al studentului actual de MBA)

Acreditarea internațională AACSB vă asigură că vă oferim un program de calitate care vă poate ajuta astăzi - dar în cele din urmă vă oferă cunoștințele și abilitățile pentru mâine.

Gestionarea performanței financiare

Specializarea de gestionare a performanței financiare a MBA vă oferă multe oportunități de a învăța despre gestiunea financiară a unei afaceri, evaluarea investițiilor în valori mobiliare și alte active, structura generală și funcționarea instituțiilor și piețelor financiare. Puteți alege cursuri care să vă permită să finalizați fie o specializare în finanțe generale, fie o specializare cu accent pe finanțele corporative, gestionarea investițiilor sau instituțiile financiare.

Cursuri de specializare (9 credite)

Numărul cursuluiCondiție prealabilă: ACCT 505 sau echivalent. 3 ACCT 720 Analiza profitabilității strategice 3 ACCT 740 Subiecte avansate în serviciile de asigurare

Condiție preliminară: ACCT 512 sau echivalent. 3 FIN 615
-SAU-
FIN 625

Notă: Indiferent care dintre ele nu este luată ca parte a programului MBA Flex Core Finanțări antreprenoriale
Condiție preliminară: FIN 605 sau echivalent.

Corporate Finance
Condiție preliminară: FIN 605 sau echivalent. 3 FIN 700 Raportare financiară

Condiție preliminară: ACCT 504 sau ACCT 505 și FIN 640 sau FIN 605 3 FIN 705 Analiză financiară avansată

Condiție preliminară: FIN 640 sau FIN 605 3 FIN 725 Managementul riscurilor

Condiție preliminară: FIN 605 3 INSS 703 Principiile managementului securității informațiilor 3

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Citește mai puţin