MBA Managementul Afacerilor Internaționale

Centria University of Applied Sciences

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MBA Managementul Afacerilor Internaționale

Centria University of Applied Sciences

Maestru De Administrare A Afacerilor - Management Internațional de Afaceri Centria University of Applied Sciences

  • Calificare: Master în Administrarea Afacerilor (90 credite)
  • Locuri de studiu: 20
  • Perioada de aplicare: 2020

Programul își propune să ofere cursuri de formare pentru specialiști și sarcini de management în întreprinderile care operează la nivel internațional. Unele dintre cursurile oferite sunt legate de turism și managementul evenimentelor. Gradul de Master este implementat pe o perioadă de doi ani. Gradul de studii secundare (masterat) obținut la o universitate de științe aplicate este o diplomă de ciclu secundar în sistemul de învățământ superior european și oferă aceeași calificare pentru funcționarii municipali și de stat ca o diplomă de masterat luată la o universitate.

Pentru cine este programul de studii?

Sunteți eligibil dacă aveți o diplomă de studii superioare finalizată în Finlanda sau o diplomă de studii superioare în domeniul studiilor finalizate în afara Finlandei. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin trei ani de experiență de lucru în afaceri și administrație și o cunoaștere a limbii engleze necesare pentru studii.

Care sunt obiectivele programului? Programul își propune să sporească cunoștințele profesionale în domeniul turismului internațional și al managementului evenimentelor. După finalizarea programului, studentul a devenit un profesionist de management al afacerii, capabil să ia decizii independente, să lucreze cu managementul sau să ceară sarcini de specialitate în firmele care operează pe piața internațională sau în domeniul turismului și al planificării evenimentelor.

Cum sunt organizate studiile?

Sunt utilizate metode de învățare multimodală. Cursurile sunt oferite în cea mai mare parte online, inclusiv două sesiuni de două zile pe o medie pe curs. Accentul la învățare se referă la munca independentă, precum și la rezolvarea misiunilor de învățare la distanță și a proiectelor de dezvoltare. Teza ca un proiect de dezvoltare este o parte esențială a studiilor. Conținutul studiilor

Studiile din prima primăvară se axează pe gestionarea turismului și a evenimentelor, iar în toamnă asupra afacerilor și managementului internațional. Teza finală constă într-un proiect de dezvoltare realizat de o afacere sau altă organizație. Atașamentul din dreapta arată structura studiilor.

Profile Profesionale

Majoritatea absolvenților programului lucrează în diferite posturi de specialitate sau de conducere în afaceri, precum și în industria turismului și a evenimentelor. În conformitate cu legislația finlandeză, o persoană care a obținut o diplomă de master la o universitate de științe aplicate este calificată pentru posturi sau posturi în sectorul public pentru care cerința de calificare este un ciclu de prim ciclu / al doilea ciclu. În unele cazuri, cerința de calificare include și finalizarea studiilor în anumite domenii specifice de studiu.

Modul de studiu

Cursurile programului sunt predate vineri după-amiază și sâmbătă, parțial online, care permite studenților să lucreze în timpul studiilor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare July 2, 2018
Durata & Pret
Acest curs este
Bazat în Campus
Online şi campus combinate
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Ian. 2020
Duration
Durata
2 anii
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
6,000 EUR
Taxele de școlarizare se aplică numai elevilor din afara UE. Citiți mai multe despre taxele de școlarizare și burse pe site-ul nostru.
Locations
Finlanda - Jakobstad
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Finlanda - Kokkola
Data începerii : Ian. 2020
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Finlanda - Jakobstad
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Ian. 2020
Finlanda - Kokkola
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Videoclipuri

MBA in Finland - Centria UAS