MBA Managementul Afacerilor Internaționale

Generalități

Programul de descriere

Master of Business Administration - Managementul afacerilor internaționale

  • Calificare: Master în Administrarea Afacerilor (90 credite)
  • Studii complete
  • Perioada de aplicare 18 noiembrie 2019 - 28 februarie 2020 (numai pentru solicitanții care solicită o calificare superioară completată în afara zonei UE / SEE)

Programul își propune să ofere cursuri de formare pentru specialiști și sarcini de management în întreprinderile care operează la nivel internațional. Unele dintre cursurile oferite sunt legate de turism și managementul evenimentelor. Gradul de Master este implementat pe o perioadă de doi ani. Gradul de studii secundare (masterat) obținut la o universitate de științe aplicate este o diplomă de ciclu secundar în sistemul de învățământ superior european și oferă aceeași calificare pentru funcționarii municipali și de stat ca o diplomă de masterat luată la o universitate.

Pentru cine este programul de studii?

Sunteți eligibil dacă aveți o diplomă de învățământ superior finalizată în Finlanda sau o diplomă de învățământ superior în domeniul de studii finalizată în afara Finlandei. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin doi ani de experiență profesională în afaceri și administrație și o comandă a limbii engleze necesare pentru studii.

Care sunt obiectivele programului?

Programul își propune să crească cunoștințele profesionale de management de afaceri internațional. După ce a finalizat programul, studentul a devenit un profesionist în managementul afacerilor, capabil să ia decizii independente, să lucreze cu managementul sau să solicite sarcini de expert în întreprinderile care operează în afaceri internaționale direct sau indirect.

Cum sunt organizate studiile?

Se folosesc metode de învățare multimodală. În timpul săptămânii sunt oferite lecții live în campusul Kokkola. În plus, lecțiile sunt oferite online, inclusiv studii online (Abode Connect) o dată sau de două ori pe lună, în medie, în mod normal vineri după-amiaza sau sâmbătă. În plus, sunt necesare studii independente la distanță (la timpul propriu al studentului).

Procesul de învățare constă în prelegeri, exerciții în clasă, muncă independentă, precum și sarcini de învățare la distanță și proiecte de dezvoltare. Teza ca proiect de dezvoltare este o parte esențială a studiilor.

Profile Profesionale

Majoritatea absolvenților programului lucrează în diferite posturi de specialitate sau de conducere în afaceri. În conformitate cu legislația finlandeză, o persoană care a absolvit un master la o universitate de științe aplicate este calificată pentru posturi sau posturi în sectorul public pentru care cerința de calificare este un ciclu de prim ciclu / al doilea ciclu. În unele cazuri, cerința de calificare include și finalizarea studiilor în anumite domenii specifice de studiu.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Centria University of Applied Sciences is a multidisciplinary, dynamic and inter­national higher education institution. We pride ourselves with offering students and staff an environment that is innov ... Citeste mai mult

Centria University of Applied Sciences is a multidisciplinary, dynamic and inter­national higher education institution. We pride ourselves with offering students and staff an environment that is innovative, caring and multicultural. Citește mai puţin
Kokkola , Ylivieska , Jakobstad + 2 Mai mult Mai Puțin