MBA - Managementul Afacerilor Internaționale

Universitatea de Științe Aplicate în Business

Domeniul de aplicare a programului este de 90 cr, din care 60 cr sunt studii profesionale și 30 cr pentru proiectul de teză / dezvoltare. Studiile durează aproximativ 2,5 ani.

Limba de predare este engleza.

Studiile vor începe în toamna anului 2013, cu 40 de locuri pentru studenți. (Fără consum în 2012)

Cunoștințe aprofundate pentru provocările internaționalizării

Programul de diplomă îmbunătățește cunoștințele, competențele și competențele elevilor pentru a reuși să ceară poziții de dezvoltare, management și experți cu companii și organizații care sunt deja internaționale sau pe cale să devină internaționale. O universitate superioară de diplome de științe aplicate produce aceeași competență pentru funcțiile și sarcinile publice, ca și o diplomă universitară superioară (de exemplu, diploma finlandeză KTM).

Educația se concentrează pe sectoarele de comerț internațional, care au o importanță vitală pentru managementul strategic și creșterea companiei (managementul mărcii, managementul lanțului de aprovizionare, managementul schimbării de conducere și al schimbării, finanțarea și gestionarea riscurilor, întâlnirea cu diferite culturi). În cadrul proiectului de dezvoltare (30 cr), elevul dezvoltă soluții inovatoare pentru afacerea internațională a unei organizații.

Informații suplimentare privind aplicarea și selecția :

Solicitanții pentru acest program de gradul necesită o universitate adecvată de științe aplicate (de exemplu, o diplomă de licență de administrare a afacerilor) sau o altă diplomă academică corespunzătoare și, de asemenea, trei ani de experiență de muncă în domeniul în cauză. Un solicitant care a absolvit anterior o formare profesională postliceală și apoi a absolvit ulterior o diplomă într-o universitate de științe aplicate, după o perioadă de lucru, trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională după terminarea ciclului post- nivel secundar profesional.

Solicitanții acestui program trebuie să se adreseze direct la Universitatea de Științe Aplicate din Kymenlaakso.

Formularul de candidatură, copii ale certificatelor școlare și mărturiilor vor fi returnate la biroul de admitere. Solicitanții care au îndeplinit în mod acceptabil toate cerințele vor fi invitați la interviul de intrare. Interviurile de intrare vor avea loc la Paraatikenttä 7, Kouvola, Finlanda.

Există o taxă de școlarizare pentru studenții din afara țările UE / ETA care nu au un rezidență permanentă în Finlanda. Bursele care acoperă întreaga sau jumătate din taxa de școlarizare sunt disponibile pentru un număr limitat de candidați restanți.

Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Aug 2019
Aug 2019
Duration
5 semestre
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date