MBA managementul afacerilor internaționale

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

MBA Managementul Afacerilor Internaționale

HFU MBA combină un curriculum de vârf predate în limba engleză de către întregime o facultate dinamic și cu experiență la nivel internațional. Scoala de Afaceri HFU este o facultate de Hochschule Universitatea Furtwangen, o universitate de stat rula situat în pitorescul sudul Germaniei.

Programul nostru de MBA este axat pe gestionarea afacerilor pe piețele globale. Acesta provoacă studenții să gândească și să trăiască la nivel global prin poziția sa la intersecția Europei. Leadership organizațional, management strategic, și gestionarea diversității culturale sunt punctele forte ale programului și să se pregătească elevul pentru a avea succes ca viitori profesioniști în întreprinderi care operează peste granițele internaționale.

International Locație

Situat în inima Europei, programul atrage în mod constant studenți din întreaga lume. Clasele sunt de obicei alcătuite din 80% studenți internaționali, creând o experiență multi-cultural unic pe marginea Pădurea Neagră și în termen de o oră de la Franța, Elveția, Austria, și trei ore pentru a Italia.

Global Partners

Regiunea este acasa, la multe companii globale de top, inclusiv Porsche, Daimler, SAP, Bosch, Aesculap, și Hugo Boss. Studentii nostri se pot aștepta să fie expuși la astfel de societăți, prin excursii, colaborari teze firma, și stagii post-absolvire. Mulți dintre absolvenții noștri străini au plecat să lucreze pentru acestea și alte astfel de companii precum Hewlett-Packard Europe, Adidas, Puma, și Marquardt ca parte a experienței lor extinse de afaceri internaționale aici.

Avansate de predare Metode

HFU este un top-clasat universitate de stiinte aplicate după cum reiese din studii recente de școli. Programul nostru de MBA oferă multe avantaje.

Top dintre ele este mic noastră clase de mărime limitată la 15 elevi, asigurarea unui mediu de învățare intensivă, interacțiune strânsă cu colegii și profesorii, și atenție personalizată de la Facultatea și personalul de sprijin.

Abordarea noastră de predare încorporează metode inovatoare cum ar fi hands-on simulari de afaceri si proiecte de colaborare cu universități partenere din întreaga lume. Acestea provocare studenții noștri pentru a gestiona în mod eficient diferențele culturale, luxatii geografice și de interese, chiar concurente în situații din lumea reală în timp ce lucrează la atingerea obiectivelor de business.

Programul cuprinde de studiu de zi full-time, permițând astfel elevul să se bucure de o viață normală campus și la sfârșit de săptămână explorarea multe ofertele de agrement și culturale ale regiunii.

Prepararea Global

În cele din urmă, un MBA de la HFU Business School vă va oferi cu o exceptie "Made in Germany" Fundația pentru o carieră în afaceri internaționale la companii globale din întreaga lume. Programul nostru de MBA este pe deplin acreditat de ACQUIN, de acreditare, certificare și Institutul de Asigurare a Calității, un organism de guvernare oficial care asigură grade de afaceri emise la universitățile germane să respecte standardele academice internaționale ridicate. Gradul nostru de MBA a fost confirmată în mod independent pentru echivalenta picioare în țări precum Statele Unite și Canada, și este recunoscut pe deplin în toate țările Uniunii Europene.

Criteriile de admitere

Criteriile de admitere sunt menite să asigure că studenții au calificările corespunzătoare, fondul academice și experiența de muncă pentru a beneficia pe deplin de și să contribuie activ la program. Cerințele sunt:

O diplomă de licență, cu o medie peste medie punct de grad (AAP)

Experiența de lucru care cuprinde cel puțin 24 de luni de experiență profesională relevantă într-un mediu de afaceri următoarele absolvire (stagii de student sau de locuri de muncă de vară nu se califică pentru examinare).

Competență în limba engleză în scris și vorbit așa cum este indicat de către

- TOEFL (numărul nostru de cod ETS este 8221)

- IELTS

Un test nu este necesar pentru solicitanții care au absolvit in Marea Britanie, Irlanda, America de Nord, Australia, și Noua Zeelandă.

Graduate Management Admission Test (GMAT)

Solicitanții nu sunt obligați să stea un examen GMAT. Cu toate acestea, ele sunt încurajate să facă acest lucru. Solicitanții care au atins un scor mare în GMAT poate fi dată preferință la momentul de selecție. Scorul mediu actual pentru GMAT este de aproximativ 600. Candidații buni MBA va depăși, de obicei, acest scor.

Numărul nostru de cod GMAT este 7032

Ultima actualizare Ian 2016

Despre facultate

Furtwangen University (HFU) is one of Germany's leading universities and recognised for its excellence in the following areas: High quality and innovation in teaching Strong practical focus through c ... Citeste mai mult

Furtwangen University (HFU) is one of Germany's leading universities and recognised for its excellence in the following areas: High quality and innovation in teaching Strong practical focus through collaboration with industry International focus Applied research Continuing education and lifelong learning Qualifications and motivation Social responsibility and safeguarding of the future Citește mai puţin
Villingen-Schwenningen , Baden-Baden , Furtwangen + 2 Mai mult Mai Puțin