MBA Managementul carierei joacă un rol esenţial în a unui student Isenberg experienţă MBA. Situat în Şcoala Isenberg lui Chase Career Center, MBA Managementul carierei Office se angajează să susţină atât cu normă întreagă şi studenţii part-time MBA în identificarea aspiraţiilor lor de carieră şi furnizarea de resurse care îi poate ajuta să atingă obiectivele lor profesionale.


Ca un student prospectiv MBA vă sunt, fără îndoială în considerare mai mulţi factori importanţi în ceea ce priveşte alegerea dvs. pentru o educaţie de calitate de afaceri absolvent. La Isenberg School of Management ştim că unul dintre factorii cei mai semnificativă va fi de serviciu şi de sprijin pe care le va primi de la Centrul de Carieră Chase. Am luat măsurile necesare pentru a se asigura că veţi avea acces la o gamă completă de carieră de management al resurselor, livrate într-o manieră extrem de personală şi profesională.


Ne sunt axate pe furnizarea celor trei elemente esenţiale strategice pentru a sprijini eforturile dumneavoastră individual managementul carierei:
1) furnizarea de superioare de programare managementul carierei şi a resurselor
2) sporirea eforturilor noastre de informare atât absolventii si recruiterii corporate
3) creşterea cantităţii şi calităţii de oportunităţi de carieră pentru toţi elevii noştri MBA


Pentru a vă asigura succesul dumneavoastră vă oferă o combinaţie unică a unui credit pentru Professional seminar de dezvoltare care este construit chiar in programul tau academic şi avantajul de a în curs de desfăşurare pe o consiliere cariera, care este centrat pe nevoile dvs. individuale şi a obiectivelor de carieră.

Vrem să vă ajute să vă întâlnesc ... obiectivelor de carieră şi pentru a găsi locuri de muncă, care este potrivit pentru tine!


Vezi 1 mai multe cursuri de la Eugene M. Isenberg School of Management, University of Massachusetts, Amherst »