MBA managementul carierei

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

MBA Managementul carierei joacă un rol esenţial în a unui student Isenberg experienţă MBA. Situat în Şcoala Isenberg lui Chase Career Center, MBA Managementul carierei Office se angajează să susţină atât cu normă întreagă şi studenţii part-time MBA în identificarea aspiraţiilor lor de carieră şi furnizarea de resurse care îi poate ajuta să atingă obiectivele lor profesionale.


Ca un student prospectiv MBA vă sunt, fără îndoială în considerare mai mulţi factori importanţi în ceea ce priveşte alegerea dvs. pentru o educaţie de calitate de afaceri absolvent. La Isenberg School of Management ştim că unul dintre factorii cei mai semnificativă va fi de serviciu şi de sprijin pe care le va primi de la Centrul de Carieră Chase. Am luat măsurile necesare pentru a se asigura că veţi avea acces la o gamă completă de carieră de management al resurselor, livrate într-o manieră extrem de personală şi profesională.


Ne sunt axate pe furnizarea celor trei elemente esenţiale strategice pentru a sprijini eforturile dumneavoastră individual managementul carierei:
1) furnizarea de superioare de programare managementul carierei şi a resurselor
2) sporirea eforturilor noastre de informare atât absolventii si recruiterii corporate
3) creşterea cantităţii şi calităţii de oportunităţi de carieră pentru toţi elevii noştri MBA


Pentru a vă asigura succesul dumneavoastră vă oferă o combinaţie unică a unui credit pentru Professional seminar de dezvoltare care este construit chiar in programul tau academic şi avantajul de a în curs de desfăşurare pe o consiliere cariera, care este centrat pe nevoile dvs. individuale şi a obiectivelor de carieră.

Vrem să vă ajute să vă întâlnesc ... obiectivelor de carieră şi pentru a găsi locuri de muncă, care este potrivit pentru tine!

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Bine ati venit la Scoala de Management Isenberg. Dacă sunteţi un student în considerare programele noastre, veti descoperi un curriculum interesant, care combină fundamentele de afaceri cu un accent p ... Citeste mai mult

Bine ati venit la Scoala de Management Isenberg. Dacă sunteţi un student în considerare programele noastre, veti descoperi un curriculum interesant, care combină fundamentele de afaceri cu un accent pe inovatie, studiu interdisciplinar, şi responsabilitatea socială. Ca un student Scoala de Isenberg, va alătura o comunitate extinsa cu o reţea care reuneşte profesioniştii din domeniul afacerilor 32000. Absolvenţii noştri au un impact tot mai mare asupra întreprinderilor şi societăţii; ei, de asemenea, servi ca modele de rol exemplar şi viitorii angajatori din studenţii noştri. În acelaşi timp, Isenberg absolventii Scoala ne furniza susţinere financiară extrem de important ca consolidează competitivitatea naţională a programelor noastre. Scoala de Isenberg vă va pregăti pentru a conduce şi de a gestiona inovare într-o economie din ce în ce la nivel mondial. Veţi învăţa să se gândească mai multe despre inovativ de producţie, servicii de afaceri, şi a proceselor de afaceri. Si veti avea oportunitatea de a experimenta mana economiei globale, totuşi propriile noastre cursuri de Studii Internaţionale, care combina lucrul cu clasa de concentrat de două săptămâni vizite în Italia, China, Danemarca, Brazilia, si patru alte destinaţii. Scoala de Isenberg pe primul loc între universităţile publice în nord-est şi 58 la nivel naţional în actuala ediţie a studiului anual Business Week, cele mai bune scoli de afaceri de licenţă. Programul nostru de-acest ce în ce mai selectivă universitare boboci de anul acesta intrarea a avut de grad înalt media şcoală punctul de 3.65 si SAT scorurile-1171 oferă specializări în contabilitate, management financiar, management, marketing, şi a operaţiunilor. În plus, elevii, de asemenea, importante în cele două specialităţi de nişă industria de gestionare a sportului şi de ospitalitate şi de gestionare a turismului. Nostru full-time rezidenţiale program de MBA a castigat, de asemenea, distincţie în creştere. In US News şi World Report studiul actual, America de cele mai bune şcoli Absolvent, am plasat pe primul loc omologii noştri de MBA de la colegiile publice şi universităţi din nord-est şi 58 la nivel naţional. Şi în ediţia din 2007 a mai bune şcoli de Princeton Review lui de Business, programul nostru de MBA a câştigat primele zece clasamente naţionale în patru din unsprezece categorii strategice. Într-un câmp de 282 programe de MBA, Şcoala de Isenberg clasat pe locul: Cel mai bun în două experienţă academică general 4 la mai buni profesori 5 în cea mai mare oportunitate pentru femei Zecelea în cele mai dificile pentru a intra în La Scoala de Management Isenberg, angajamentul nostru la educaţie de afaceri include, de asemenea pregătirea educatorilor de afaceri s-au: Absolvenţii de doctorat noastre program-cea mai veche în afaceri, la o şcoală publică de învăţământ superior din New England-deţin poziţii de facultate la mai mult de o sută colegii şi universităţi. Citește mai puţin
Amherst , Pittsfield , Westborough + 2 Mai mult Mai Puțin