MBA managementul resurselor umane

Generalități

Programul de descriere

Concentrația Managementul Resurselor Umane vă va oferi o imagine de ansamblu a tehnicilor de management al resurselor umane strategice, care va ajuta să luați pe responsabilitatea senior management în domeniu. Programul acoperă întregul spectru de probleme legate de resurse umane, de la conducerea forței de muncă și de evaluare a performanțelor pentru comportamentul organizațional și managementul schimbării. Conceput pentru a răspunde la internaționalizarea la locul de muncă, programul consideră, de asemenea legislația muncii și managementul diversității.

  • Va oferim o educație bazată pe curriculum-ul canadian, oferindu-ne de calitate și credibilitate recunoscute pe plan internațional.
  • Ca un portal pentru canadian Învățământului Superior, oferim mai multe opțiuni unice pentru studenții care doresc să studieze sau de cercetare in Canada.
  • Toate programele noastre sunt acreditate de către Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice (MOHESR).
  • Avem o locație convenabilă centrul orasului cu starea de artă academice și facilități de recreere.
  • Oferim un orar flexibil - seara si week-end clase sunt disponibile pentru programele universitare și postuniversitare.
  • Avem un mediu de învățare cu adevărat multicultural, cu studenți din 100 de naționalități.
  • Viză de student este oferit studenților cu normă întreagă.

Începeți Date

Toamna, primavara si vara Pentru mai multe informații cu privire la programele și taxele cu amabilitate să completați formularul de anchetă și vom lua înapoi la tine cât mai curând posibil.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

International Study Experts provides free application assistance to more than 50 international universities across 9 destinations including Dubai, Malaysia, Turkey, USA, Canada, UK, New Zealand and Ge ... Citeste mai mult

International Study Experts provides free application assistance to more than 50 international universities across 9 destinations including Dubai, Malaysia, Turkey, USA, Canada, UK, New Zealand and Germany. Citește mai puţin