Cei mai buni profesionisti sunt cei care stiu ca te poti imbunatati mereu

MBA MANAGER al FBS este conceput pentru acei profesioniști și manageri care înțeleg nevoia constantă de a-și extinde cunoștințele de management pentru a se adapta la provocările profesionale continue reprezentate de piață.

Gradul de masterat FBS este o experiență de formare concepută pentru a combina clasele cu viața profesională a studenților.

În FBS am adaptat MANAGERUL MBA al ediției din 2019 cu subiecte noi pentru a-l adapta la realitatea companiei. Astfel, am inclus subiecte legate de Transformarea digitală și am adaptat alte subiecte.

De asemenea, am inclus o perioadă de pregătire pentru master și post master. În acest fel, elevii pot accesa o perioadă de nivelare înainte de a începe programul. Odată ce sunt absolvenți, pot să-și extindă cunoștințele în unele specialități.

În plus, experiențele în interiorul și în afara sălii de clasă au fost întărite în acest curs. Completate cu ateliere de competențe manageriale.

metodologie

Metodologia FBS Business School este eminamente practică: se concentrează pe maximul "învățării prin practică", adică a învățării prin practică. Metodologia aplicată în toate programele FBS MBA este metoda Case, prin care studenții trebuie să pregătească și să ofere soluții pentru cazuri practice, punând elevul în fața procesului de luare a deciziilor. Această metodologie necesită o mănăstire foarte bine instruită în această tehnică, deoarece clasele trebuie să devină forumuri autentice de cunoaștere partajată.

Structura programului

Programul de MBA la FBS Business School este împărțit în trei perioade.

Leveling - Perioada MBA - Accesorii

Perioada de nivelare începe cu câteva săptămâni înainte de data oficială a MBA. În această perioadă de asistență voluntară, studenții primesc cursuri în materie de contabilitate, utilizarea instrumentelor Office și a altor subiecte care pot contribui la realizarea programului.

Perioada MBA este împărțită în următoarele părți sau faze:

FUNDAMENTALE: O revizuire esențială din perspectiva actuală a aspectelor esențiale pentru dezvoltarea managerială, oferind o viziune de afaceri de 360º.

ADVANCED: Îmbunătățirea abilităților și a abilităților manageriale prin conținut variind de la date mari la comerț internațional.

SPECIALIZARE: Ultima perioadă constă într-o specializare pe domenii ale companiei, cum ar fi managementul general, managementul financiar, managementul resurselor umane sau altele.

PROIECT: Elaborarea unui proiect de Creare de companie în care să se aplice învățatul cu sprijinul și monitorizarea individualizată a unui tutore.

PERSONAL CAREER PLAN: Acompanare pentru planificarea planului strategic de carieră a studentului. Capacitatea de angajare este una dintre cele mai importante caracteristici ale MBS FBS.

Când studenții absolvesc, pot merge la formarea lui Complementos. În această perioadă de asistență voluntară, elevii își extind cunoștințele despre Business Digital, cu subiecte axate pe ecosistemul digital, viziunea și strategia digitală, modelele de afaceri în mediile digitale, perturbarea tehnologică și gândirea la proiectare, marketingul digital și comerțul electronic și managementul resurselor umane în medii digital, precum și Digital Finance.

Printre subiecții complementari se adaugă un modul de îmbunătățire a limbajului.

Ateliere complementare

Pe parcursul dezvoltării masterului studentul va participa la diferite ateliere și ateliere de lucru pentru a-și finaliza pregătirea.

INOVAȚIE. Un atelier construit pentru a facilita procesele, instrumentele și viziunea necesare pentru a inova. Oferă elevului posibilitatea de a învăța, într-un mod practic, o metodă de co-creație, cercetare și inovare.

VIZIBILIZAREA APTITUDINILOR PROFESIONALE De-a lungul cursului, sunt programate ateliere și sesiuni de formare pentru a ajuta elevii să-și îmbunătățească accesibilitatea sau creșterea pe piața forței de muncă.

ECHIPAMENTE MOTIVATE, ECHIPAMENTE PRODUCTIVE. În direcția corectă a acestor echipe se află productivitatea companiei și pentru aceasta este necesar ca noii lideri să dobândească și să dezvolte abilități diverse cum ar fi comunicarea pozitivă, inteligența emoțională, recunoașterea ...

ZILE DE APLICARE PROFESIONALĂ. În timpul MBA studentul va putea participa la conferințe, seminarii și ateliere de lucru, conduse de vorbitori profesioniști din lumea afacerilor.

sihăstrie

Facultatea FBS este formată din profesioniști de top din lumea afacerilor, cu o vastă experiență în domeniul profesional, precum și în predare, cercetare, consultanță și consultanță.

Echipa didactică are experiență în pozițiile de conducere ale companiilor naționale și multinaționale, precum și o pregătire pedagogică deosebită, care le permite să predea disciplinele despre companii în care sunt experți. Acești profesioniști își dau cunoștințele, derivate din practica profesională, în programele noastre de MBA, oferind studenților o imagine globală, precisă și fidelă adaptată realității companiei.

finanțare

FBS este o fundație non-profit al cărei obiectiv este dezvoltarea de profesioniști și companii. Din acest motiv, fundația oferă o serie de burse candidaților pentru programele de MBA, astfel încât orice student cu adevărat angajat în formarea lor poate finaliza MBA fără probleme economice. În plus, FBS are acorduri de finanțare foarte avantajoase cu mai multe entități financiare.

Program predat în:
  • Spaniolă

Vezi 2 mai multe cursuri de la Fundesem Business School »

Ultima actualizare Mai 20, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 25, 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Oct 25, 2019
Termen limită de aplicare

Oct 25, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Experiencia FBS Episodio 2_El Acto de Apertura Académica

Business Education | Testimonio | MBA