MBA Manager

Generalități

Programul de descriere

Cei mai buni profesionisti sunt cei care stiu ca te poti imbunatati mereu

FBS MBA Manager este conceput pentru acei profesioniști și manageri care înțeleg nevoia constantă de a-și extinde cunoștințele de management pentru a se adapta la provocările profesionale continue pe care le prezintă piața .

Gradul de masterat FBS este o experiență de formare concepută pentru a combina clasele cu viața profesională a studenților.

La FBS am adaptat MBA MANAGER al ediției din octombrie 2019 cu subiecte noi, pentru a-l adapta la realitatea companiei . Astfel, am inclus subiecte legate de Transformarea digitală și am adaptat alte subiecte.

Am inclus și o perioadă de pregătire pre și post master . În acest fel, studenții pot accesa o perioadă de nivelare înainte de începerea programului. Și odată absolviți, pot extinde cunoștințele în unele specialități.

În plus, experiențele în interiorul și în afara sălii de clasă au fost întărite în acest curs. Completate cu ateliere de competențe manageriale.

metodologie

Metodologia FBS Business School este eminamente practică: se concentrează pe maximul „Învățare prin realizare”, adică învățare făcând. Metodologia urmată în toate programele MBA FBS este Metoda de caz, prin care elevii ar trebui să pregătească și să ofere soluții pentru presupuneri practice, punând elevul în fața luării deciziilor. Această metodologie necesită un claustru foarte bine pregătit în această tehnică, deoarece clasele trebuie să devină forumuri autentice de cunoștințe comune.

Structura programului

Programul de MBA la FBS Business School este împărțit în trei perioade.129656_pic-ia01.png

Perioada de nivelare începe cu câteva săptămâni înainte de data oficială a MBA. În această perioadă de asistență voluntară, studenții primesc cursuri în materie de contabilitate, utilizarea instrumentelor Office și a altor subiecte care pot contribui la realizarea programului.

Perioada MBA este împărțită în următoarele părți sau faze:

Fundamente: O revizuire esențială din perspectiva actuală a aspectelor esențiale pentru dezvoltarea managerială, oferind o viziune de afaceri de 360º.

Avansat: aprofundare în abilități și competențe manageriale prin conținuturi, de la Big Data la Comerțul Internațional.

Specializare: Ultima perioadă constă într-o specializare pe domenii ale companiei, cum ar fi Managementul general, Managementul financiar, Managementul resurselor umane sau altele.

Proiect: Elaborarea unui proiect de Creare de companie în care să se aplice învățatul cu sprijinul și monitorizarea individualizată a unui tutore.

Plan personal de carieră: Acompanare pentru planificarea planului strategic de dezvoltare a carierei elevului. Capacitatea de angajare este una dintre cele mai importante caracteristici ale MBA FBS.

Când studenții absolvesc, pot merge la formarea lui Complementos. În această perioadă de asistență voluntară, elevii își extind cunoștințele despre Business Digital, cu subiecte axate pe ecosistemul digital, viziunea și strategia digitală, modelele de afaceri în mediile digitale, perturbarea tehnologică și gândirea la proiectare, marketingul digital și comerțul electronic și managementul resurselor umane în medii digital, precum și Digital Finance.

Printre subiecții complementari se adaugă un modul de îmbunătățire a limbajului.

experiențe

MBA FBS are printre obiectivele sale nu numai dobândirea de cunoștințe și instrumente de decizie, dar și dezvoltarea abilităților personale sau a abilităților soft.

În aer liber. Pentru câteva zile, cazurile și notele pentru alte dinamici sunt schimbate într-un mediu de învățare în afara școlii și complet diferite de cel obișnuit care subliniază importanța conducerii și a muncii în echipă.

Strategii pentru o comunicare eficientă. Obiectivul acestui atelier este de a învăța să comunicăm pentru a atinge obiectivele pe care le dorim. Dezvoltarea unei bune strategii de comunicare vă permite să comunicați eficient.

Vizite la companii. Scopul lor este de a aduce studenților realitatea de afaceri. Vizitele oferă studenților posibilitatea de a intra în contact cu persoane, procese și realități de afaceri care le oferă cunoștințe actualizate și le permite să cunoască aplicarea carierei lor în practica profesională.

Zile de aplicare profesională. În timpul instruirii la Fundesem, elevul va putea participa la conferințe, seminarii și ateliere, conduse de vorbitori profesioniști din lumea afacerilor. Obiectivul acestor zile este îmbogățirea învățării studenților, actualizarea cu cele mai recente știri despre afaceri și învățarea despre ultimele tendințe în căutarea unui loc de muncă. Cunoașterea profilurilor cele mai apreciate de companii poate ajuta elevii să-și concentreze cariera profesională.

Dezvoltarea talentelor manageriale. Metodologia FBS permite studenților să dezvolte abilități și abilități manageriale, abordând probleme reale de afaceri. Această metodologie favorizează munca în echipă pentru rezolvarea cazurilor, integrarea și îmbogățirea cu contribuțiile și experiențele colegilor.

Networking. Relațiile cu profesorii și colegii sunt fundamentale pentru a începe să dezvolte o carieră în orice sector.

Ateliere complementare

Pe parcursul dezvoltării masterului studentul va participa la diferite ateliere și ateliere de lucru pentru a-și finaliza pregătirea.

Inovație. Un atelier construit pentru a facilita procesele, instrumentele și viziunea necesare inovării. Oferă studentului posibilitatea de a învăța, într-un mod practic, o metodă de co-creare, cercetare și inovare.

Faceți competențele profesionale vizibile. Pe parcursul cursului, sunt programate ateliere și sesiuni de formare pentru a ajuta studenții să își îmbunătățească accesibilitatea sau creșterea pe piața muncii.

Echipe motivate, echipe productive. În direcția corectă a acestor echipe se află productivitatea companiei și pentru aceasta este necesar ca noii lideri să dobândească și să dezvolte diverse abilități precum comunicare pozitivă, inteligență emoțională, recunoaștere etc.

Zile de aplicare profesională. În timpul MBA, studentul poate participa la conferințe, seminarii și ateliere, conduse de vorbitori profesioniști din lumea afacerilor.

sihăstrie

Facultatea FBS este formată din profesioniști de top din lumea afacerilor, cu o vastă experiență în domeniul profesional, precum și în predare, cercetare, consultanță și consultanță.

Echipa didactică are experiență în poziții de conducere ale companiilor naționale și multinaționale, precum și o pregătire pedagogică excelentă, care le permite să predea subiectele despre companiile în care sunt experți. Acești profesioniști își transmit cunoștințele, derivate din practică. profesionist, în programele noastre de MBA oferind studenților o viziune globală, exactă și fidelă adaptată realității companiei.

Dezvoltarea carierei

La FBS îi ajutăm pe student să-și planifice cariera profesională luând deciziile cele mai potrivite, precum și pentru a-și putea proiecta și realiza obiectivele principale.

Prin diverse servicii (consilier în carieră, coaching și îndrumare, seminarii și ateliere și orientare a muncii), studentul este însoțit să proiecteze și să execute un plan strategic pentru dezvoltarea carierei. În mod similar, există acces la un schimb de angajare care pune Contactați studenții în procesul de a căuta un loc de muncă sau care doresc să își îmbunătățească activitatea curentă, cu recrutori, cercetați de talente sau companiile potrivite.

Unele date privind dezvoltarea carierei sunt următoarele:

  • 4 din 5 studenți care fac stagii de practică, în cele din urmă angajați de aceleași companii
  • 95% dintre studenții MBA ai FBS îmbunătățesc sau își schimbă locul de muncă în termen de doi ani de la finalizarea masterului
  • Peste 600 de companii au solicitat posturi studenților Fundesem
  • 130 de studenți au fost angajați de companii în ultimul an universitar 2017/18

finanțare

FBS este o fundație non-profit al cărei obiectiv este dezvoltarea de profesioniști și companii. Prin urmare, fundația oferă o serie de burse candidaților pentru programele de MBA, astfel încât orice student cu adevărat angajat în formarea lor poate finaliza MBA fără probleme economice. În plus, FBS are acorduri de finanțare foarte avantajoase cu mai multe entități financiare.

Ce spun elevii

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the de ... Citeste mai mult

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the demand for excellence as key points to the achievement of tangible results. Citește mai puţin