MBA Master în Administrarea Afacerilor și Managementul EUDE Business School are ca obiectiv principal de a vă pregăti ca un lider pentru a ocupa poziții de responsabilitate mai mare și de a cunoaște toate domeniile companiei de la o viziune globală și actualizate. De asemenea, veți obține toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a începe și conduce propriul proiect.

Programul EUDE MBA vă permite să cunoașteți și să înțelegeți toate domeniile managementului companiei cu o abordare globală și din perspectiva managementului afacerilor. O cursă concepută și pregătită de directorii celor mai bune companii naționale și internaționale și adaptată la nevoile dvs., vă oferim posibilitatea de a vă face MBA în modalități online, fulltime sau executive.

Cu Master MBA în Administrarea Afacerilor și Management veți obține o creștere a dezvoltării dvs. profesionale și o îmbunătățire a muncii pe piață . Datorită metodologiei sale, programul nostru este o propulsie a carierei tale profesionale, deoarece anul de MBA EUDE este echivalent cu 8 ani de experiență profesională. Cu aceasta, veți fi capabili să deveniți profesionistul perfect pe care companiile îl caută în prezent.

114036_MBA2.jpeg

Competențe și ieșiri profesionale de Master în Administrarea Afacerilor și Management - MBA

Realizând Master MBA în Administrarea Afacerilor și Management în oricare din modalitățile sale veți dobândi următoarele competențe profesionale și personale :

  • Efectuați sarcini de conducere senior.
  • Să-și asume responsabilitatea în conceperea și implementarea deciziilor strategice.
  • Stabilirea, administrarea și controlul elementelor financiare cheie ale companiei.
  • Gestionarea strategică a echipelor de lucru în diferitele lor domenii, precum și îmbunătățirea și gestionarea talentului personalului organizației.
  • Stabilirea și gestionarea implementării diferitelor strategii și politici de marketing adaptate la mediul actual, competitiv și în schimbare, cu suport tehnologic.
  • Dezvoltarea sarcinilor de gestionare integrală a comunicării, a calității, a managementului schimbării organizaționale și a culturii corporative.

În plus, EUDE Online MBA a fost recunoscută de cele mai prestigioase clasamente din acest sector:

"MBA - Managementul și Managementul Afacerilor Online al EUDE Business School a fost considerat unul dintre cele mai bune MBA din lume, în conformitate cu clasamentul pentru educația în afaceri a cotidianului economic ziar Financial Times".

Programul De Master în Administrarea Afacerilor și Management - MBA

1. Managementul și organizarea Companiei

2. Strategia companiei

3. Managementul resurselor umane

4. Managementul marketingului și managementul comercial

5. Managementul financiar

6. Comerțul exterior

7. Operațiuni, logistică și managementul calității

8. Antreprenoriat, inovație tehnologică și metode de inovare

9. Eficiența directivei

10. Aspecte juridice

11. Proiectul Final Master

Proiectul de Masterat (PFM) vizează aplicarea practică a cunoștințelor și instrumentelor dobândite de student în timpul programului, unei inițiative antreprenoriale sau unei îmbunătățiri substanțiale a unei activități de afaceri existente, prin elaborarea unui Plan de Afaceri o Planul de afaceri.

* MFP este obligatorie numai pentru modalitățile față-în-față.

Metodologia de Master în Administrarea Afacerilor și Management - MBA

Metodologia de lucru dezvoltată în EUDE Business School, care se aplică în Master MBA în Administrarea Afacerilor și Management, se bazează pe metoda Case. O instruire eminamente practică reprezintă cea mai bună bază pentru ca elevul să dobândească cunoștințele, abilitățile și experiențele pe care compania le are nevoie. Cazurile dezvoltate în fiecare domeniu al cunoașterii sunt povești de succes care oferă studenților o marjă largă de analiză și discuție.

Sala de clasă cu grupuri mici sau campusul virtual EUDE , o platformă europeană de vârf , va fi forumurile cele mai potrivite pentru ca studenții să poată împărtăși opiniile și reflecțiile asupra fiecărui document.

Programa a fost pregătită sub supravegherea și consilierea companiilor de top din sector, precum și o facultate formată din directori și foști directori ai companiilor multinaționale și naționale (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé sau Drommer Consulting) .

La sfârșitul programului, elevul va livra și apăra proiectul final de masterat *. PFM * este un plan de afaceri, real sau simulat, în care studentul trebuie să fi aplicat toate cunoștințele și instrumentele dobândite.

Pe întreaga durată a programului, studentul va avea un tutore personalizat și un feed-back continuu de către profesori, ceea ce va permite elevului să cunoască în orice moment punctele lor de îmbunătățire și puncte forte.

* PFM va fi obligatoriu pentru studenți în modul față-în-față. Restul Modalităților sunt scutite de această cerință, cu excepția studenților care au ales Master of Access la diploma oficială.

Program predat în:
  • Spaniolă
Ultima actualizare Iunie 17, 2019
Acest curs este Online, Bazat în Campus, Online & Campus Combinate
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1500 ore
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date

MBA + RRHH - España

MBA + PDDI

MBA con + de 10 especializaciones