MBA: master in administrarea afacerilor

Yasar University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MBA: master in administrarea afacerilor

Yasar University

Scolarizare: English / Turcă

Departamentul de Administrarea Afacerilor a proiectat Maestru său de Business Administration (MBA), programul pentru a răspunde nevoilor de lideri de afaceri viitoare. Curriculum-ul este orientat pentru a servi o gamă largă de obiective, prin cursuri domeniu tehnic și un spectru larg de electives care dau studenții noștri posibilitatea de a îmbunătăți cunoștințele și abilitățile lor în finanțe, marketing, Managementul Resurselor Umane, Afaceri Internaționale, Productie, Management Strategic și mediul de afaceri turc. Participanții la Programul MBA, astfel, vor stapani atat detaliile și întreaga imagine în contextele locale și globale. Pe lângă fundație teoretică de probleme de afaceri, module acoperă cele mai recente evoluții în domeniul aplicațiilor și viața reală. Elevii au sansa de a extinde experiența lor de învățare cu cuprinzătoare în misiuni pe termen. Programul de MBA oferă cursuri în două limbi de instruire bazate pe alegerea studentului; în limba engleză și în limba turcă. Studenții noștri sunt prevăzute cu fundații de zone functionale trei semestre, iar între timp se specializează și în domeniul de alegerea lor, prin intermediul electives, după care au finaliza o teză sau proiect de alegerea lor.

Programul non-Teza include 5 module obligatorii, 5 module electivă și un proiect pe termen. Programul cu teza include 5 module obligatorii, 2 module electivă și teza.

Programul de MBA oferă șapte module de specializare:

Marketing Communications - Capital Markets și Finanțe - Afaceri International - Managementul Resurselor Umane - - Retail Management; - Managementul Riscului - Managementul Small Business

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Yasar University
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 semestre
Cu normă întreagă
Price
Preţ
11,000 USD
pentru programul complet
Locations
Turcia - Izmir, İzmir
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Turcia - Izmir, İzmir
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala