MBA Master of Business Administration

Generalități

6 locații disponibile

Programul de descriere

O EuroMBA este mai mult decât un MBA. Acesta oferă managerilor o șansă de a dezvolta abilitățile lor de afaceri în timp ce construirea unei rețele internaționale care acoperă întregul glob.

Cu participanții la o medie de 11 de ani de experiență de lucru profesionale, cu peste 20 de naționalități diferite, și cu mai mult de 50% dintre participanți în afara țării lor de origine vii, EuroMBA vă oferă acces la o comunitate cu adevărat global.

Puterea parteneriatului

De ce studiu la o scoala de afaceri, atunci când poate studia la șase? Partenerii combinate Resursele oferă participanților o experiență incomparabilă. Consolida abilitățile dumneavoastră de afaceri și experiența cunoștințele și cultura noastră șase destinații europene. Organizată în jurul unei teme contemporane în management, elevii participa la o săptămâna rezidential la fiecare a acestei instituții partenere EuroMBA:

 • Antreprenoriat la Aix-Marseille Graduate School of Management (Franța)
 • Responsabilitatea globală la Audencia Nantes School of Management (Franța)
 • Ciclul de afaceri de viață la EADA Business School Barcelona (Spania)
 • Strategii pentru creștere economică inovatoare la HHL Leipzig Graduate School of Management (Germania)
 • Gestionarea piețele emergente la Universitatea Kozminski (Varșovia, Polonia)
 • Învățare și dezvoltare în cadrul organizațiilor de la Maastricht University Scoala de Afaceri și Economie (Țările de Jos)

Curriculum:

 • Introducere Seminar: Acest workshop 4 zile vă va aduce până la viteza, cu accent pe scris și abilități de prezentare, comunicare interculturală, precum și introducerea de la mediul nostru de învățare on-line: IBM Connections.
 • Noastre de șase săptămâni rezidențiale în întreaga Europă acoperă un spectru larg de subiecte cu privire la probleme internaționale și actuale de gestionare. Vizite de companie și de formare de conducere a vă oferi cu abilități practice și intuiții.
 • Cursuri online: Cele zece de bază Modulele de afaceri online asigura vă dezvolta o viziune în profunzime necesare pentru poziții de management general și vă va oferi o șansă de a construi o retea internationala solida prin munca în echipă multiculturală. Studia oriunde și oricând, cu suport online de zi cu zi de la personalul nostru internațional.
 1. Management Strategic
 2. Managementul schimbării
 3. Management Internaţional
 4. Contabilitate de gestiune
 5. Finanțe corporative
 6. Managementul Resurselor Umane
 7. Tehnologie și Inovație Managementul
 8. Marketing International
 9. Economie managerială
 10. Operațiuni și Supply Chain Management
 • Teză: provocarea finală. Se confruntă cu probleme de afaceri, dar nu sigur de a cum să le rezolv? Teza finală este un proiect de afaceri în cazul în care vă vom oferi un antrenor expert pentru a vă ajuta să rezolve aceste probleme mai mari
.

Admitere Cerinte:

 • Grad Bachelors sau echivalent
 • Cel puțin 5 ani de experiență profesională
 • Competență în limba engleză
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The EuroMBA is more than an MBA. It offers managers a chance to develop their business skills while building an international network spanning the entire globe. Since its inception in 1996, the keywor ... Citeste mai mult

The EuroMBA is more than an MBA. It offers managers a chance to develop their business skills while building an international network spanning the entire globe. Since its inception in 1996, the keywords of the EuroMBA include the strong international network of students, alumni and faculty, coverage of international business and management topics, flexibility through combination of online and residential learning, multicultural team projects, use of latest technologies and international accreditation and recognition. Citește mai puţin
Maastricht , Nantes , Marsilia , Kitzscher , Varşovia , Barcelona + 5 Mai mult Mai Puțin

Acreditări