"International MBA Full Time pentru Ambițios Internaționale Minded MBA elevilor Este Wittenborg Master of Business Administration este un grad de MBA vizează în primul rând studenților cu un non-business administrare diplomă de licență, care au avut cel puțin 2 ani de experiență de lucru în companii și organizații într-un rol care gestionează persoane sau procese, sau ambele. Candidații pentru Wittenborg MBA va vorbi bine limba engleză și au lucrat într-un mediu internațional.

Programul de gradul de MBA Wittenborg are ca scop oferirea de absolvenți cu abilități și competențe pentru a îndeplini funcții de conducere în domeniul administrării afacerilor, atât în ​​sectorul public și cel privat. Aceste poziții pot include management sau funcții de politici din organizațiile mari, precum și posturi de conducere în întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri). Un obiectiv este ca elevii sunt capabili să analizeze și să evalueze diverse evoluții critice în cadrul unei organizații, astfel încât acestea să poată forma, crea și instigă politici, viziuni și obiective și soluții în această organizație. Acestea ar trebui să fie în măsură să analizeze procesele strategice și viziunea unei companii sau organizații și folosirea acestei analize se aplică și implementa instrumente de a inova, optimizarea și (re) structura acestor procese folosind o abordare integrală. Dintr-o perspectivă internațională, elevii ar trebui să învețe să analizeze mediul în care se găsesc și să se adapteze comportamentul și rolul lor în funcție de mediile de macro și micro care se găsesc în.

Cerințe de intrare

Cerințele de admitere (criterii) pentru MBA sunt după cum urmează:

  • o diplomă de licență sau o calificare echivalentă recunoscută
  • Solicitanții sunt rugați să furnizeze o referință academică de la institutul lor de învățământ precedent
  • Nu este necesar să fi obținut o diplomă de licență din domeniul Business Administration, cu toate acestea, în studenții de gradul lor trebuie să fi absolvit o piesă academică de muncă (proiect final sau disertație), care prezintă un grad de scriere academice și experiență de cercetare
  • un minim de 3 ani de experiență profesională (după studii de licență)
  • 5 ani de experiență profesională preferată
  • Solicitanții sunt rugați să furnizeze o referință la o companie sau o organizație în cazul în care au lucrat

Cerințe de limbă engleză

IELTS 6.5 sau TOEFL echivalent.

Procedura de selecție

Nu există nici o procedură de selecție specifică pentru studenții care doresc să intre în MBA, cu toate acestea din afara UE (vize) studenții sunt "analizate", în funcție de originea lor, pentru ca institutul să fie în măsură să garanteze statutul lor de imigrare.

Screening-ul cuprinde un interviu, colectarea și corelarea tuturor documentelor IND solicitate, inclusiv dovada unor fonduri suficiente, luând în considerare orice burse oferite de Wittenborg (Orange Tulip de burse, de exemplu) sau de către terți (NUFFIC, UE, etc).

MBA Consolidarea cariera ta!

Absolventi de MBA sunt de multe ori postul pe senile în poziții de conducere și acest program de MBA a fost conceput pentru cei care doresc să urmeze poziții de conducere sau ca pregătire pentru continuarea studiilor în afaceri, cum ar fi un DBA, sau un doctorat.

MBA va continua carierele

  • Absolvenți olandezi sau a altor UE , care lucrează într - o organizație, oameni de gestionare sau procese, și caută să îmbunătățească oportunitățile de carieră în poziția lor actuală de muncă. Acești elevi sunt susținute de către angajatorul lor și pot studia program part-time;
  • Olandeză sau alți parteneri din UE absolvenți care au lucrat într - o organizație, oameni de gestionare sau procese, și sunt în căutarea unui program de MBA cu normă întreagă , care va crește șansele lor de angajare într - o piață internațională;
  • Absolvenți internaționale în Țările de Jos, care au un absolvit un grad de licență și au lucrat într - o organizație responsabilă de gestionare oameni sau procese, care caută să îmbunătățească oportunitățile de carieră, fie la angajatorul curent , fie în căutarea pentru o nouă oportunitate;
  • Studenții internaționali din întreaga lume, din domeniile de afaceri sau non-business, cu un număr dovedit de ani de administrare a persoanelor sau a proceselor din cadrul unei organizații. Acești studenți sunt în căutarea pentru o învățat limba engleză-, orientate pe plan internațional program de MBA, care poate să le permită să îmbunătățească perspectivele de carieră pe piața muncii, fie la domiciliu, fie în Țările de Jos, fie la angajatorul curent sau la o nouă organizație, și, eventual, continua lor studii la un nivel superior.
Program predat în:
Engleză
Wittenborg University of Applied Sciences

Vezi 5 mai multe cursuri de la Wittenborg University of Applied Sciences »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
14,300 EUR
burse posibile
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date