MBA Master in Business Administration *

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Cursul nostru de Business Administration este conceput pentru a accelera evoluția celor care caută să înceapă sau au deja o carieră în industriile creative.

Ca student la Școala de Afaceri UCA pentru Industriile Creative, veți fi expus la modul în care operează corporațiile globale, examinând și evaluând studii de caz din viața reală, precum și formând o bază puternică de cunoștințe teoretice. Veți învăța abilitățile cheie așteptate de cei aflați în funcții de conducere în organizații și veți fi încurajați să exploreze antreprenorismul și să vă dezvoltați capacitatea de viitor lider.

Fiecare curs din portofoliul nostru de Business School este predat cu o perspectivă globală, oferind absolvenților competența necesară pentru a urma o carieră de afaceri creativă oriunde în lume. Programele noastre de predare sunt toate bazate pe proiect, combinând cunoștințe atât din mediul de afaceri, cât și din industriile creative, pentru a produce absolvenți bine rotunjiți, cu un grad înalt de angajare, cu o calificare apreciată.

Programul pentru un an de gradul nostru de Master de Administrare a Afacerilor a fost dezvoltat pentru a crea lideri pozitivi și cu gândire de viitor pentru industriile creative interesante și inovatoare.

Cu sediul la UCA Epsom, veți avea ocazia unică de a colabora și de a lucra alături de colegii de afaceri creatori de la UCA Business School. Cursul International MBA este susținut de seminarii, tutoriale, ateliere și critici, permițându-vă să dezvoltați un nivel ridicat de competență în exprimarea practică, vizuală, orală și scrisă și oferindu-vă încrederea de a vă comunica ideile în mod eficient.

Deoarece învățarea autonomă este o parte integrantă a structurii programului, vă așteptăm să identificați, să dezvoltați și să gestionați propriul proiect de afaceri internațional bazat pe zona de specialitate aleasă din sectorul creativ. Printr-o relație proactivă cu tutorele dvs., vă veți conduce activitatea de proiect și veți fi susținuți de personal și angajament cu legături profesionale din industrie.

La finalizarea cu succes a cursului, veți putea lua decizii profesionale la nivel înalt, demonstra abilități și expertiză de conducere și veți aplica cercetări și teorii independente pentru a avansa gândirea strategică creativă și pentru a rezolva probleme complexe de afaceri.

* Curs supus validării și a fost anterior intitulat International MBA.

Detaliile Cursului

Termenul 1

Managementul financiar corporativ internațional

 • Această unitate este de a vă ajuta să dezvolți o înțelegere la nivel profund a principalelor obiective financiare ale firmei și a constrângerilor de la o organizație care ar putea avea impact asupra acelui obiectiv. Veți putea, de asemenea, să analizați principiile moderne ale finanțelor corporative și să le explorați validitatea. Vei face distincția între diferitele surse de finanțare, examinând avantajele și dezavantajele acestora și vei evalua structura de capital a unei firme.

Gestiunea afacerilor globale

 • Această unitate examinează sarcina managementului în mediul de afaceri internațional și global de astăzi. Acesta examinează critic sarcinile cheie ale managementului și teoriile care le stau la baza, luând în considerare adecvarea teoriei, modelelor și conceptelor la diferite medii culturale și dezvoltând o abordare contingentă a acestora pentru a vă permite să alegeți cel mai potrivit stil de management pentru viitoarele dvs. cariere.

Antreprenoriat și inovare

 • Veți explora în continuare relațiile dintre creativitate, inovație și antreprenoriat. Veți avea, de asemenea, oportunități de a dezvolta o înțelegere a modului în care sunt identificate oportunitățile și modul în care acestea sunt realizate prin implementarea unui plan de afaceri pentru a-l face viabil și realizat în practica creativă profesională.

Termenul 2

Management de proiect

 • Această unitate vă oferă o mai bună înțelegere a abilităților analitice pentru rezolvarea problemelor în managementul de proiect, pentru a învăța modele matematice care ajută în procesul de luare a deciziilor și pentru a dezvolta gândirea și cunoștințele critice în teoria și practicile managementului de proiect. Această unitate vă ghidează prin multe dintre instrumentele fundamentale de management de proiect și abilități de comportament necesare în organizațiile cu profit și non-profit.

Strategia de afaceri internațională

 • În această unitate, va trebui să examinați în mod critic procesul de management strategic, așa cum se aplică organizațiilor orientate la nivel internațional, pentru a rămâne și a susține competitivitatea în mediile în continuă schimbare și exigente, precum și în mediile industriale. Veți obține o mai bună apreciere a conceptelor, instrumentelor și principiilor cheie de formulare a strategiei și analize competitive.

Termenul 3

Practica de cercetare

 • Unitatea este proiectată pentru a vă permite să deveniți încrezători folosind tehnici și metode de cercetare creativă. Acesta vă va permite să efectuați și să scrieți cercetări la nivel postuniversitar. Acesta abordează elementele care alcătuiesc cercetarea formală, inclusiv propunerea de cercetare, o varietate de metodologii de cercetare, planificarea acțiunilor, desfășurarea cercetării în sine și prezentarea concluziilor tale.

Proiect de afaceri internațional

 • Unitatea de proiecte de afaceri internaționale este punctul culminant al studiilor dvs. și va forma un cadru pentru ideile și conceptele centrale dezvoltate pe tot parcursul MA. Rezultatul va demonstra dovezi de capacitate conceptuală, teoretică și tehnică avansată pe o perioadă extinsă de studiu regizat de sine.

Taxe și costuri suplimentare ale cursului

Taxe de școlarizare

Taxele de curs pe an pentru intrarea în 2020 sunt:

 • Studenți din Marea Britanie și UE cu normă întreagă - 10.500 de lire sterline
 • Studenți internaționali cu normă întreagă - 17.500 de lire sterline (taxa standard)
 • Studenți internaționali cu normă întreagă - 16.800 GBP (taxa de plată anticipată)

Costuri suplimentare de curs

Pe lângă taxele de școlarizare, vă rugăm să consultați costurile suplimentare de curs pentru intrarea în 2020.

Aceste taxe sunt corecte doar pentru anul universitar declarat. Costurile pot crește în fiecare an în timpul perioadei de înregistrare continuă a unui student, în conformitate cu inflația (sub rezerva oricăror limite maxime de taxare reglementate). Orice ajustare pentru studenții continui va fi sub sau sub rata prognozei RPI-X.

Reduceri de taxe și burse

Pentru a sprijini toți studenții noștri actuali, precum și recentii noștri studenți din Marea Britanie și UE pentru a trece la următorul nivel de studiu, am dezvoltat o nouă gamă de reduceri de taxe pe o gamă de cursuri.

 • Citiți mai multe despre reducerile de taxe

Facilităţi

Cursurile de MA de la UCA Epsom împărtășesc o sală de bază cu facilități de calculator în rețea și, de asemenea, aveți acces la gama noastră extinsă de facilități din campus, inclusiv: studiouri de imprimare cu facilități extinse de serigrafie, studiouri de fotografie, ateliere 3D, magazin media pentru împrumuturi de film și fotografie echipamente. Există, de asemenea, o bibliotecă modernă, cu o sumedenie de cărți, jurnale, colecții speciale și resurse online.

Școala de Afaceri

Prima dintre aceste tipuri din Marea Britanie, noua noastră școală de afaceri pentru industrii creative se bazează pe îndelungata noastră tradiție de colaborare cu angajatorii pentru a cultiva abilități de conducere, antreprenoriale și de rezolvare a problemelor.

Cerințe de intrare

Cerințe de intrare în Marea Britanie

 • O diplomă de onoare sau o calificare echivalentă în subiect sau o disciplină conexă

și / sau

 • Experiență relevantă de muncă, care vă demonstrează capacitatea de a studia la nivel postuniversitar.

De asemenea, vor fi luate în considerare solicitanții care pot face un caz puternic pentru admitere în legătură cu un anumit proiect și își pot demonstra potențialul de a finaliza în mod satisfăcător cursul.

Cerințe internaționale de intrare

Pentru a vedea cerințele de intrare echivalente pentru țara dvs., vă rugăm să consultați site-ul nostru web.

Portofoliul dvs.

Nu este necesar un portofoliu formal pentru acest curs. Vom solicita să participați la o zi a solicitantului, care va include un interviu. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, oportunitatea de a ne vizita, de a întâlni echipa de curs și de a vedea facilitățile. Dacă doriți să aduceți lucrări pentru discuții la interviul dvs., sunteți bineveniți să faceți acest lucru.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Citeste mai mult

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Citește mai puţin
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mai mult Mai Puțin