MBA Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

MBA este cea mai renumită calificare de management al afacerilor din lume printr-un program intensiv, conceput special pentru cei care doresc să stabilească sau să susțină o carieră managerială sau profesională de succes.

Cursul este o platformă ideală pentru persoanele care au dobândit cel puțin trei ani într-un rol managerial, tehnic sau profesional.

Învățați de tutori cu experiență și calificați, care vor oferi îndrumare pentru finalizarea unei dizertații MBA, MBA oferă un proces riguros de dezvoltare personală și managerială, în care sunteți încurajați și așteptați să faceți o contribuție unică.

Opțiuni de carieră

Cunoștințele dobândite acoperă o serie de subiecte manageriale care îi permit pe candidați să își dezvolte cariera de conducere și de afaceri. Capacitatea de angajare este inclusă și în acest program, care conține câteva caracteristici care susțin viața activă; un accent pe învățarea continuă și dezvoltarea personală, practica reflectorizantă, munca în echipă și abilitățile clientului și contactul cu afacerile prin proiecte și cazuri aplicate.

În plus, materialele în cauză ale programului acoperă corporații multinaționale și globale, întreprinderi locale, întreprinderi mici și mijlocii și întreprinderi nou-înființate. Această aplicabilitate largă, combinată cu capacitatea personală pe care o generează programul, creează persoane cu înaltă calificare, a căror valoare este recunoscută de angajatori, precum și posibilitatea de a deveni indivizi întreprinzători.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Central Lancashire, Cyprus (UCLan Cyprus), has been established since 2012, in Larnaka. It is located in Pyla, Larnaka, and it is now in its seventh year of operation.

The University of Central Lancashire, Cyprus (UCLan Cyprus), has been established since 2012, in Larnaka. It is located in Pyla, Larnaka, and it is now in its seventh year of operation. Citește mai puţin