MBA - Master of Business Administration

Generalități

9 locații disponibile

Programul de descriere

115799_instagramsquaresUIBS-generallaunch2.jpg

Aflați cum să definiți obiectivele de afaceri cu programul nostru de MBA

Programe flexibile de studiu

Programele noastre flexibile de studiu se bazează pe modelul american de învățământ superior , permițând elevilor să-și aleagă cursurile pe baza cerințelor cursului, studiilor anterioare, intereselor actuale și viitoarelor ambiții .

115691_UIBS_index_mba_top_rankings_qs_2019.jpg

United International Business Schools ( UIBS )

Dedicat din 2002 la educație interculturală , cu o perspectivă globală, United International Business Schools ( UIBS ) este o instituție independentă de învățământ privat , cu campusuri în Europa și Asia. UIBS oferă studii de afaceri flexibile și de management la nivel de licență (Bachelor / BBA) și (Post) Graduate ( master / MBA și Doctor / DBA ) niveluri care conduc la gradul privat (programatic-acreditat), și la nivel american acreditat și europene, grade recunoscute în colaborare cu partenerii noștri universitari.

115692_UIBS_index_private_degrees.jpg

Profesori cu experiență profesională

Profesorii calificați din punct de vedere academic și profesioniști leagă teoria și practica prin aducerea studiilor de caz contemporane în clasă, pregătindu-i pe elevi să devină lideri globali ai viitorului.

115700_instagramsquaresUIBS-courseproject-Copy2.jpg

Metode interactive de predare

Mărimea clasei mici, cu până la 30 de studenți, permite profesorilor să utilizeze metode interactive de predare, crescând astfel interacțiunea în grup, îmbunătățind dinamica grupurilor și construind conexiuni de lungă durată în rândul studenților.

Cu adevărat comunitatea globală

Comunitatea cu adevărat globală a studenților, facultăților și personalului nostru este formată din peste 85 de naționalități diferite din întreaga lume, elevii manifestând o mare apreciere pentru diversitatea culturală și inițiativa antreprenorială.

Transferul între campusuri

Elevii pot transfera între campusuri trimestrial, cu compatibilitate garantată a programului . Calendarul nostru academic trimestrial permite o experiență continuă în străinătate în toată Europa și Asia .

115701_instagramsquaresUIBS-studyinZurich-Copy2.jpg

Mai multe date de începere

Elevii pot alege între mai multe date de început în toamna , iarna , primăvara și sumer din fiecare an universitar. Designul nostru modular de cursuri și structura programului permit o planificare optimă a educației continue .

115696_UIBS_index_starting_dates.jpg

Cerințele de admitere

Pentru a vă înscrie, elevii pot completa formularul nostru online de aplicare @ apply.crossculturaleducation.org.

Pentru a vă completa cererea, vă rugăm să trimiteți următoarele documente:

Formular
Taxă de aplicare
Curriculum vitae
Copia pașaportului sau a cărții de identitate valabile
Copii ale tuturor diplomelor, diplomelor, certificatelor și transcrierilor relevante
Scrisoare de motivare care precizează obiectivele carierei și așteptările programului
Poză de pașaport

115690_UIBS_index_mba_top_rankings.jpg

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Dedicated since 2002 to cross-cultural education with a global perspective, United International Business Schools (UIBS) is an independent private education institution with campuses in Europe and Asi ... Citeste mai mult

Dedicated since 2002 to cross-cultural education with a global perspective, United International Business Schools (UIBS) is an independent private education institution with campuses in Europe and Asia. UIBS offers flexible business and management studies at the Undergraduate (Bachelor/BBA) and (Post)Graduate (Master/MBA and Doctor/DBA) level leading to private (programmatically-accredited) degrees, and to American regionally-accredited and European state-recognized degrees in cooperation with our academic partners. "the inspiring excellence of a private college, the stimulating advantage of a small-scale environment" Citește mai puţin
Zurich , Anvers , Barcelona , Bruxelles , Madrid , Tokyo , Amsterdam , Milano , Geneva + 8 Mai mult Mai Puțin