Despre

Bristol MBA pregătește managerii pentru cerințele în schimbare ale pieței globale și provocările din ce în ce mai mari ale afacerilor contemporane. Veți obține o imagine practică asupra problemelor cheie cu care se confruntă organizațiile de astăzi și a fost restructurată de la bază până la integrarea și cercetarea metodologiilor-cheie relevante pentru lumea reală.

Vă vom încuraja să vă gândiți la afaceri într-un mod responsabil, creând o valoare durabilă pentru afaceri și pentru societate în ansamblu și contribuind la o economie sănătoasă.

Un MBA vă ajută să obțineți perspective mai bune, salarii și, în cele din urmă, îndeplinirea în continuare a afacerilor. MBA-ul nostru este înrădăcinat în lumea reală a afacerilor și a fost atent proiectat pentru a vă oferi o perspectivă practică asupra problemelor cheie cu care se confruntă organizațiile de astăzi în toate părțile lumii.

Acest curs poate avea un impact profund asupra carierei dvs., ajutându-vă să vă depășiți potențialul și să vă pregătiți pentru provocările viitoare. Legăturile noastre bine stabilite internaționale ajută la transformarea studenților Bristol MBA în lideri de afaceri eficienți, cu o perspectivă globală.

Oamenii aleg să studieze pentru un MBA din diferite motive și cu rezultate diferite în minte. Cursul nostru este orientat profesional, permițându-vă să vă adaptați studiile pentru a dezvolta domenii de cunoștințe relevante pentru planul de carieră, pentru a vă îndeplini obiectivele specifice și pentru a vă modela viitorul afacerii.

Orice doriți să ieșiți din curs, va fi dificil și dificil - dedicarea, energia și entuziasmul sunt o condiție prealabilă.

Conţinut

Bristol MBA vă va servi bine în afacerile dvs. de zi cu zi, precum și vă va oferi un pașaport pentru o carieră de zbor mai mare.

Veți studia:

 • Analiza clienților și a pieței internaționale
 • Strategia și implementarea
 • Gestionarea persoanelor într-un context global
 • Leadership, complexitate și schimbare
 • Luarea deciziilor financiare
 • Sisteme, structuri și operațiuni
 • Dezvoltarea profesională și academică Integrarea experienței de învățare MBA
 • Realizarea cercetării bazate pe dovezi

Plus module optionale de la (numărul în funcție de cerințele de credit):

 • Strategia financiară globală
 • Riscul și durabilitatea în operațiunile globale
 • Management de proiect într-o lume complexă
 • Creativitate și inovare
 • Consultanță în management
 • Coaching și mentoring
 • Globalizarea și legea
 • Sisteme informatice de afaceri digitale
 • Piețele emergente: Noua ordine mondială

După terminarea acestora, veți studia:

 • Disertație Disertație / Consultanță Disertație

Învățarea și predarea

MBA Bristol este o experiență de învățare proactivă, astfel încât în ​​timp ce există unele sesiuni de clasă și unul la unu, acestea sunt combinate cu proiecte de cercetare individuale și de studiu aplicat. Abordarea noastră este practică și practică, axată pe dezvoltarea abilităților personale și profesionale tangibile.

O parte importantă a cursului este modulul Integrated Professional Skills and Research Methods. Acest lucru este țesut pe tot parcursul programului, care leagă diferitele elemente. Abilitățile profesionale integrate și metodele de cercetare se axează pe planificarea dezvoltării personale, învățarea reflectorizantă și crearea unui portofoliu. Sunteți încurajați să dezvoltați un program de studiu personalizat care să se alinieze cu circumstanțele dvs. profesionale și personale.

Colaborarea este chiar în inima a tot ceea ce facem, cu personalul și studenții care împărtășesc cunoștințe și experiență în lumea afacerilor lor. Studenții Bristol MBA învață prin intermediul lucrărilor de sindicat, prezentări de grup și individuale, grupuri de seminar conduse de studenți, studii de caz, învățare experimentală, joc de rol și simulări de afaceri.

Timp de studiu

Puteți începe MBA cu normă întreagă în ianuarie sau septembrie și să finalizați cursul în 12 luni.

Evaluare

Evaluarea pentru MBA Bristol este printr-un amestec de sarcini pe bază de muncă (mini proiecte supravegheate), examene, prezentări / vivi și disertație.

Cariere / Studii ulterioare

Cursul MBA Bristol vă va ajuta să vă mișcați cariera înainte, oferindu-vă abilitățile, experiența și rețelele relevante pentru a deveni un lider în domeniul dvs. de activitate ales.

Serviciul nostru de carieră premiat vă ajută să vă dezvoltați potențialul de angajare prin coaching-ul carierei, un serviciu vacant pentru stagii, plasări, locuri de muncă, oportunități globale, activități de voluntariat și activități comunitare, plus sprijin pentru activitatea antreprenorială și acces la evenimentele angajatorilor.

Cerințe de intrare

Vei avea nevoie:

 • un grad de onoruri de 2.2 sau mai mult; sau
 • trei ani de experiență de lucru relevante pentru conținutul cursului de MBA.

Dacă nu aveți o diplomă de onoare, calificările profesionale combinate cu experiența managerială pot fi suficiente, prin urmare, vă rugăm să oferiți detalii complete în cererea dumneavoastră.

Cererea dvs. trebuie să includă răspunsuri detaliate la întrebările de mai jos:

 • De ce te-ai decis să faci un MBA în acest moment al carierei tale? (Maximum 150 de cuvinte).
 • De ce ați ales să studiați un MBA la Bristol UWE? (Maximum 150 de cuvinte).
 • Ce cunoștințe, calități personale și abilități ați aduce la acest curs? (Maximum 150 de cuvinte).
 • Ce intenționați să faceți după ce ați terminat acest curs? (Maximum 150 de cuvinte).
 • Descrieți experiența dvs. din trecut în cadrul organizațiilor, inclusiv munca plătită, munca voluntară, afacerea familială, proiectele antreprenorilor etc. În special, vă rugăm să vă axați pe proiecte în care ați colaborat cu alte persoane sau instituții sau organizații (maximum 300 de cuvinte).

Limba engleză cerințe
În cazul în care limba engleză nu este prima dvs. limbă, vi se va cere să satisfaceți cerințele minimale ale limbii engleze de la Home Office și UWE, cum ar fi testul IELTS 6.5 global, cu un minim de 5,5 în toate componentele.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare September 27, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Duration
12 luni
La zi
Price
15,750 GBP
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date