MBA - Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

Îndeplinirea afacerilor

MBA-ul nostru Bristol pregătește managerii pentru cerințele în schimbare ale pieței globale și provocările crescânde ale afacerilor contemporane. Veți obține o perspectivă practică asupra problemelor cheie cu care se confruntă organizațiile de astăzi și veți cerceta metodologii cheie relevante pentru lumea reală.

Vă vom încuraja să vă gândiți la afaceri într-un mod responsabil, creând o valoare durabilă pentru afaceri și pentru societate în ansamblu și contribuind la o economie sănătoasă.

Un MBA vă ajută spre perspective mai bune, salarii și, în cele din urmă, spre o mai bună realizare în afaceri. MBA-ul nostru este înrădăcinat în lumea reală a afacerilor și a fost conceput cu atenție pentru a vă oferi o perspectivă practică asupra problemelor cheie cu care se confruntă organizațiile de astăzi din toate părțile lumii.

Acest curs poate avea un impact profund asupra carierei dvs., ajutându-vă să vă depășiți potențialul și să vă pregătiți pentru provocările viitoare. Legăturile noastre bine stabilite internaționale ajută la transformarea studenților Bristol MBA în lideri de afaceri eficienți, cu o perspectivă globală.

Oamenii aleg să studieze pentru un MBA din diferite motive și cu rezultate diferite în minte. Cursul nostru este orientat profesional, permițându-vă să vă adaptați studiile pentru a dezvolta domenii de cunoștințe relevante pentru planul de carieră, pentru a vă îndeplini obiectivele specifice și pentru a vă modela viitorul afacerii.

Orice doriți să ieșiți din curs, va fi dificil și dificil - dedicarea, energia și entuziasmul sunt o condiție prealabilă.

Conţinut

Modulele opționale enumerate sunt cele care sunt cel mai probabil disponibile, dar pot fi modificate.

Bristol MBA vă va servi bine în afacerile dvs. de zi cu zi, precum și vă va oferi un pașaport pentru o carieră de zbor mai mare.

Veți studia:

 • Analiza clienților și a pieței internaționale
 • Strategia și implementarea
 • Gestionarea persoanelor într-un context global
 • Leadership, complexitate și schimbare
 • Luarea deciziilor financiare
 • Sisteme, structuri și operațiuni
 • Dezvoltarea profesională și academică Integrarea experienței de învățare MBA
 • Efectuarea cercetărilor bazate pe dovezi

Plus module optionale de la (numărul în funcție de cerințele de credit):

 • Strategia financiară globală
 • Riscul și durabilitatea în operațiunile globale
 • Management de proiect într-o lume complexă
 • Creativitate și inovare
 • Consultanță în management
 • Coaching și mentoring
 • Globalizarea și legea
 • Sisteme informatice de afaceri digitale
 • Piețele emergente: Noua ordine mondială

După terminarea acestora, veți studia:

 • Disertație Disertație / Consultanță Disertație

Puteți alege să lucrați la un proiect de cercetare care să se potrivească intereselor și ambițiilor voastre. În mod alternativ, puteți derula un proiect de cercetare de consultanță care să răspundă nevoilor unui client, punându-vă abilitățile și adaptabilitatea la test.

În plus, modulul de dezvoltare profesională și academică care integrează modulul de cercetare a experienței de învățare MBA vă va sprijini pe parcursul cursului, dezvoltându-vă abilitățile personale și de cercetare, în funcție de nevoile dvs. particulare.

Universitatea continuă să ne îmbunătățească oferta, răspunzând la feedback-ul oferit de studenții noștri și alte părți interesate, asigurându-ne că programele sunt actualizate și absolvenții noștri sunt echipați cu cunoștințele și aptitudinile de care au nevoie pentru lumea reală. Acest lucru poate duce la schimbări în curs. Dacă vă schimbați cursul, vă vom informa.

Învățarea și predarea

Bristol MBA este o experiență de învățare proactivă, așa că, în timp ce există unele ședințe de clasă și unu-la-unu, acestea sunt combinate cu proiecte individuale de cercetare și studiu aplicat. Abordarea noastră este practică și orientată spre dezvoltarea abilităților personale și profesionale concrete.

O parte importantă a cursului este modulul Integrated Professional Skills and Research Methods. Acest lucru este țesut pe tot parcursul programului, care leagă diferitele elemente. Abilitățile profesionale integrate și metodele de cercetare se axează pe planificarea dezvoltării personale, învățarea reflectorizantă și crearea unui portofoliu. Sunteți încurajați să dezvoltați un program de studiu personalizat care să se alinieze cu circumstanțele dvs. profesionale și personale.

Colaborarea este chiar în inima a tot ceea ce facem, cu personalul și studenții care împărtășesc cunoștințe și experiență în lumea afacerilor lor. Studenții Bristol MBA învață prin intermediul lucrărilor de sindicat, prezentări de grup și individuale, grupuri de seminar conduse de studenți, studii de caz, învățare experimentală, joc de rol și simulări de afaceri.

Evaluare

Evaluarea pentru MBA Bristol este printr-un amestec de sarcini pe bază de muncă (mini proiecte supravegheate), examene, prezentări / vivi și disertație.

Cerințe de intrare

Vei avea nevoie:

 • un grad de onoare (minim 2: 2) de la o instituție de învățământ superior recunoscută sau echivalentul unei instituții recunoscute de peste mări
 • 18 luni de experiență postuniversitară.

Dacă nu aveți o diplomă de onoare, calificările profesionale combinate cu experiența managerială pot fi suficiente, prin urmare, vă rugăm să oferiți detalii complete în cererea dumneavoastră.

Cererea dvs. trebuie să includă răspunsuri detaliate la întrebările de mai jos:

 • De ce te-ai decis să faci un MBA în acest moment al carierei tale? (Maximum 150 de cuvinte).
 • De ce ai ales să studiezi un MBA la UWE Bristol? (Maximum 150 de cuvinte).
 • Ce cunoștințe, calități personale și abilități ați aduce la acest curs? (Maximum 150 de cuvinte).
 • Ce intenționați să faceți după ce ați terminat acest curs? (Maximum 150 de cuvinte).
 • Descrieți experiența dvs. din trecut în cadrul organizațiilor, inclusiv munca plătită, munca voluntară, afacerea familială, proiectele antreprenorilor etc. În special, vă rugăm să vă axați pe proiecte în care ați colaborat cu alte persoane sau instituții sau organizații (maximum 300 de cuvinte).
Limba engleză cerințe

Dacă limba engleză nu este prima ta limbă, vi se va solicita să îndepliniți cerințele minime de limbă engleză ale Biroului de acasă și UWE Bristol, cum ar fi testul internațional de limbă engleză (IELTS) 6.5 în general, cu minimum 5,5 în toate componentele.

Cariere / Studii ulterioare

Cursul Bristol MBA vă va ajuta să înaintați cariera înainte, oferindu-vă abilitățile, experiența și rețelele relevante pentru a deveni un lider în domeniul de afaceri ales.

Serviciul nostru de cariere premiat vă ajută să vă dezvoltați potențialul de angajare prin coaching de carieră, un serviciu vacant pentru stagii, plasamente, locuri de muncă, oportunități globale, voluntariat și activitate comunitară, plus sprijin pentru activitatea antreprenorială și acces la evenimente angajator.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real- ... Citeste mai mult

UWE Bristol is a University Alliance university with a common mission to make the difference to our cities and regions. We use our experience of providing high-quality teaching and research with real-world impact to shape higher education and research policy for the benefit of our students and business and civic partners. We innovate together, learn from each other and support every member to transform lives and deliver growth. Citește mai puţin