AACSB Accredited

Advance la nivelul următor în carieră

Accentul nostru educațional combină abilitățile esențiale de afaceri cu perspectiva globală, care este critică pentru succesul secolului XXI.


MBA cu șase specializări diferite

 • Contabilitate
 • Finanţa
 • Afaceri internationale
 • administrare
 • Marketing
 • Management farmaceutic


4 1 Diplomă combinată BA-MBA

Artele liberale sau studenții de afaceri de licență pot câștiga un MBA cu încă un an de studiu prin această opțiune inovatoare. Proiectat pentru elevul motivat, Gradul Combinat vă oferă o perspectivă extinsă și abilități tehnologice necesare pentru a gestiona întreprinderile implicate în afaceri globale.


Sambata MBA @ FDU

Sambata MBA @ FDU oferă un amestec echilibrat de clase și studii online care conduc la un MBA în mai puțin de 21 de luni. La prețuri competitive, această MBA de 30-42 de credite generale este o opțiune ideală pentru mediul de afaceri și non-business majors. Persoanele care au o experiență academică anterioară pot beneficia de excepția de la unele sau toate cursurile de fundație (în total 12 credite). Sărbătorile de clasă sâmbătă sunt oferite, în medie, la fiecare weekend; echilibrul altor studii apare on-line.

MBA Cerințe de bază pentru curriculum

Programul de MBA este format din 42 de credite. În plus față de cerințele stabilite de fiecare specializare (10 din 42 credite) și cursul capstone (2 din 42 de credite), toți studenții trebuie să completeze Silberman College of Business cerințele de bază pentru Master of Business Administration (MBA) grad (18 din 42 de credite) care include:


Cursuri de Fundație (12 Credite)

Fundația include șase cursuri de două credite:

 • Contabilitatea financiară ACCT 5012: Aplicații pentru utilizatori finali
 • Analiza datelor statistice DSCI 5012
 • Analiza economică ECON 5012
 • FIN 5012 Principiile Finanțelor
 • MGMT 5012 Fundamentele managementului
 • Principiile de marketing MKTG 5012

Pentru fiecare curs de fundație, Colegiul Silberman de Afaceri acordă credit de renunțare. Politica de renunțare care guvernează fiecare curs este stabilită de departamentul responsabil pentru acest curs. Cererile de derogare trebuie depuse și aprobările primite înainte de sfârșitul primului semestru al studenților din program. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați secțiunea Procedurile de creditare de renunțare la site-ul Web de consiliere MBA.

Fiecare renunțare la un curs de fundație reduce numărul de credite solicitate cu suma indicată.


FDU MBA Core (18 credite)

MBA Core constă în nouă cursuri necesare de două credite. Aceste cursuri nu pot fi abandonate; cu toate acestea, un student va fi eligibil să transfere maximum două clase, cu condiția ca aceste credite să fi fost obținute într-un program de MBA la o altă instituție acreditată de AACSB, în condițiile enumerate în secțiunea "Credit de transfer" de mai jos. MBA Core include:

 • ACCT 6012 Aplicații contabile managerială
 • Operațiunile DSCI 6012 și managementul lanțului de aprovizionare
 • ECON 6012 Economie managerială
 • ENTR 6012 Antreprenoriat
 • FIN 6012 Corporate Finance
 • LEGEA 6012 Societatea, Etica
 • MGMT 6012 Comportament organizațional și leadership
 • MIS 6012 Sisteme informatice pentru manageri
 • MKTG 6012 Marketing Strategic


Capstone (2 credite)

Toți studenții MBA trebuie să completeze, în cadrul ultimelor 8 credite de cursuri:

 • MGMT7012 Global Business Capstone


Cerința internațională pentru studenți

În anumite circumstanțe, poate fi necesar ca elevii să-și dezvolte în continuare competența în limba engleză pentru a asigura succesul academic. În aceste cazuri, elevii sunt obligați să ia cursul EPS 5109 pentru limba engleză pentru succes profesional, precum și laboratorul EPS 5119.


NOTĂ: Deși EPS este un curs de credit zero, studenții pot alege să aplice trei credite de dezvoltare (folosind EPS) pentru semestrul I plus șase credite de cursuri de absolvent pentru a finaliza cu regularitate cerințele elevilor.


Credit de transfer

Un număr maxim de 6 credite nonwaivable de studii postuniversitare necesare pentru un grad pot fi aprobate pentru transferul de la un alt colegiu sau universitate acreditat AACSB în următoarele condiții:

 • cursurile trebuie să fie aprobate ca parte a programului de studii al studenților;
 • nu trebuie să fi fost aplicată la îndeplinirea cerințelor pentru un alt grad;
 • trebuie să fi fost luată la nivel absolvent;
 • trebuie să fi fost luată în ultimii cinci ani; și
 • studentul trebuie să fi primit o notă de B sau mai bună.

Aprobarea creditului de transfer se va face prin petiție către președintele departamentului. O transcriere a cursului trebuie să fie în dosar înainte ca petiția să poată fi luată în considerare. Doar notele pentru cursurile luate la Universitatea Fairleigh Dickinson sau în afara campusului cu autorizare figurează în raportul de puncte cumulativ.

Specializarea MBA


Contabilitate MBA


Cerințe de diplomă

Toți studenții înscriși în programul MBA trebuie să completeze Curriculumul de MBA Core, în plus față de cerințele lor majore specifice specificate mai jos.

Elevii interesați de specializarea Contabilitate MBA sunt foarte încurajați să programeze o programare cu președintele departamentului pentru o revizuire a cerințelor examenului CPA. Datorită setului complicat de reguli, precum și a variațiilor de către stat, președintele departamentului va fi cel mai bine în măsură să determine ce cerințe trebuie să îndeplinească elevul înainte de ședința pentru examen. Pentru a programa o programare, contactați Dr. Ron West, Departamentul de Contabilitate, Taxe și Drept.


Cerințe de specializare (10 credite)

Cursuri necesare

 • ACCT 6630 Contabilitate financiară intermediară 1
 • ACCT 6635 Contabilitate financiară intermediară 2

Electives (alege unul)

 • ACCT 6605 Impozit pe venit federal I - Individ
 • ACCT 6640 Contabilitate financiară avansată
 • ACCT 6617 Măsurarea costurilor, planificarea și controlul
 • ACCT 6618 Concepte și metode de audit
 • ACCT 6800 Studiu independent de studii


MBA Finance


Preocupările financiare fac parte din aproape toate deciziile organizaționale, indiferent dacă organizația este o firmă de afaceri, o organizație non-profit sau o agenție guvernamentală. Din acest motiv, directorii financiari au o importanță centrală pentru planificarea și controlul general. Chiar și directorii non-financiari trebuie să cunoască suficiente fonduri pentru a supraveghea în mod eficient preocupările financiare din domeniile lor de expertiză.

MBA în finanțe la Universitatea Fairleigh Dickinson oferă studenților cu concepte și instrumente pentru a participa la procesul de luare a deciziilor financiare pentru o varietate de întreprinderi și organizații care necesită o înțelegere specială a analizei financiare, a managementului financiar și a sistemelor financiare. Elevii sunt pregătiți să evalueze și să recomande strategii financiare la dispoziția lor în formă orală și scrisă.

Elevii urmăresc o gamă largă de studii pentru a le permite să se dezvolte personal și în profesia lor. Programul oferă flexibilitate pentru elevi să aleagă mai multe sub-domenii în cadrul finanțelor în cazul în care se pot specializa pentru nevoile lor potențiale de carieră.

Această specializare este oferită de Colegiul de Business Silberman, atât la Colegiul Universității Fairleigh Dickinson din Florham (Madison, NJ), cât și la Campusul Metropolitan (Teaneck, NJ). Silberman College of Business deține acreditarea de prestigiu de către AACSB International - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business - care recunoaște calitatea facultății, a programelor academice și a resurselor. Mai puțin de un sfert din toate școlile de afaceri din SUA dețin această recunoaștere, adăugând valoare pentru absolventul de afaceri de la Universitatea Fairleigh Dickinson.


Oportunități de carieră în finanțe

Indiferent dacă interesele studenților sunt în domeniul valorilor mobiliare, al sectorului bancar sau al asigurărilor sau al unui profesionist financiar, oportunitățile de angajare în domeniul finanțelor nu au fost niciodată mai promițătoare.

Absolvenții programului de finanțare primesc o fundație educațională pentru o varietate de funcții, inclusiv trezorier, controlor, broker, comerciant de mărfuri, planificator financiar, manager de numerar, manager de fond de pensii, adjunct de asigurări și alte posturi în domeniul investițiilor și al băncilor. Există, de asemenea, oportunități de avansare a funcțiilor de mijloc și de conducere în sectoarele public, privat și guvernamental. Alte locuri de muncă pentru specializările financiare includ managerul de credite, vânzările, administrarea de încredere, planificarea și managementul financiar, imobiliare, managementul financiar al corporațiilor, managementul riscurilor și asigurări, marketing și valori mobiliare.


Caracteristici speciale

Elevii sunt încurajați să lucreze cu facultatea de proiecte de cercetare. Cursuri variate, laboratoare de tranzacționare de ultimă generație cu software Bloomberg, săli de curs bine echipate oferă studenților cu finanțe o pregătire solidă pentru intrarea în lumea financiară și pentru avansarea în carieră.

În plus, apropierea de New York City - capitala financiară a lumii - oferă posibilitatea vizitelor la fața locului la instituții precum Banca Mondială, Trezoreria SUA, Bursa din New York, NASDAQ, American Bursa de Valori, Organizația Națiunilor Unite și Wall Street. Vorbitorii de la Jefferies Securities, Bursa de Valori din New York, Organizația Națiunilor Unite, CDnow.com și Bulevardul de muzică au vizitat, la rândul lor, Universitatea.

Colegiul de Afaceri Silberman oferă studenților resurse de computer de ultimă oră și acces la biblioteca vastă de cercetare și baze de date universitare din toată lumea din orice moment al lumii.


Cerințe de diplomă

Toți studenții înscriși în programul MBA trebuie să completeze Curriculumul MBA Core, în plus față de cerințele de specializare enumerate mai jos.


Cerințe de specializare (10 credite)

Cursuri necesare

 • FIN6701 Deciziile financiare strategice
 • FIN6721 Piețele financiare și investițiile
 • Gestionarea portofoliului FIN6731

Electives (alegeți două)

 • FIN6742 Global Finance
 • FIN6751 Fuziuni și achiziții
 • FIN6800 Studiu independent de studii
 • FIN6801 Seminar în Corporate Finance


MBA Internațional de Afaceri


Afaceri Internaționale ca domeniu de studiu

Ca o consecință a ratei ridicate a integrării globale și a nivelului crescând al instabilității politice la nivel mondial, este imperativ ca firmele să angajeze profesioniști care să cunoască cunoștințele care să poată naviga în peisajul economic global complex, în scopul prosperării lor. Fairleigh Dickinson's MBA în curriculum-ul de afaceri internaționale oferă studenților cu educație de specialitate și în profunzime necesare pentru a gestiona cu succes organizațiile în mediul global complex de astăzi.


Oportunități de carieră în afaceri internaționale

O gamă largă de oportunități de angajare în acest domeniu pot fi găsite în cadrul agențiilor guvernamentale naționale și internaționale, al organizațiilor neguvernamentale, al industriei de călătorii și de petrecere a timpului liber, al transportului și al serviciilor bancare în domenii precum operațiunile globale ale companiilor și serviciile financiare internaționale. În plus, acest program de absolvent este conceput pentru a oferi studenților cu o bază solidă academice pentru a urma studii de doctorat.


Facultatea excepțională

Reprezentanții noștri de facultate, atât full-time cât și part-time, au atât diplome de terminale relevante, cât și o vastă experiență în mediul global real, aducând experiențele lor din lumea reală în clasă.


Cerințe de diplomă

Toți studenții înscriși în programul MBA trebuie să completeze Curriculumul MBA Core, în plus față de cerințele de specializare enumerate mai jos.


Cerințe de specializare (10 credite)

(cursuri de specializare oferite numai în campusul Metro)

Cursuri necesare

 • Concepte internaționale de afaceri IBUS6012
 • IBUS6020 Economia comerțului internațional

Electives (alegeți trei)

 • IBUS6072 Management internațional
 • IBUS6706 Marketing internațional
 • IBUS6742 Global Finance
 • IBUS6800 Studiu independent de studii


MBA Management


MBA în Management este conceput pentru studenții care doresc să dezvolte abilitățile interpersonale și de management necesare pentru a avansa la niveluri de conducere în companiile lor, precum și să dezvolte o perspectivă și un sistem de valoare pe termen lung, care le va servi întreaga carieră. Elevii din program își vor îmbunătăți abilitățile de gestionare a oamenilor și a sistemelor organizaționale, își vor construi capacitățile de conducere și vor deveni bine pregătiți pentru team building și motivația angajaților. Programul dezvoltă cunoștințe despre modul în care strategia de afaceri afectează interacțiunea organizațională cu piața și modul de structurare a locului de muncă pentru a spori creșterea organizațională și productivitatea.

Ofertele cursurilor Subliniați

 • O abordare a instruirii în clasă care angajează pe deplin studentul în procesul de învățare
 • Concentrarea asupra seturilor de cunoștințe și competențe care sunt practice și utilizabile
 • O perspectivă globală care subliniază etica și practicile de afaceri durabile pe termen lung
 • Utilizarea predării și învățării în echipă

Scopul nostru este ca majoritatea managerilor noștri să o facă

 • Primiți o fundamentare conceptuală solidă în disciplinele de management
 • Dezvoltarea competențelor pentru a deveni extrem de eficiente individual și cu alții
 • Dezvoltați și demonstrați aceste competențe cu învățare directă, inclusiv lucrul la proiecte de consultanță din lumea reală și servicii pentru comunitate
 • Acționați sub o evaluare riguroasă a realizărilor lor globale
 • Introduceți o cale rapidă pentru o carieră de succes și plină de satisfacții

Facultatea noastră de experți combină bursa, experiența în afaceri și excelența în predare pentru a ajuta elevii să devină mai conștienți de provocările cu care se confruntă liderii de afaceri la nivel global și să dezvolte instrumentele, competențele și mentalitatea pe termen lung necesare pentru a răspunde acestor provocări. Curriculumul nostru de management evidențiază o orientare strategică în direcția gestionării oamenilor, conducând persoane și organizații în momentele de schimbare și lucrul la proiecte reale de consultanță HR / OD. Promovăm de asemenea valorile conducerii etice și ale practicilor de afaceri durabile.


Oportunități de carieră

Un MBA în Management poate fi folosit pentru a urmări o mare varietate de oportunități de carieră. Cei deja angajați în domeniul tehnic de afaceri își pot folosi diplomele de conducere pentru a-și urmări liniile de conducere și de conducere în companiile lor. Elevii pot folosi, de asemenea, cunoștințele lor aplicate pentru a-și desfășura cariera în consultanță în management sau în poziții manageriale de nivel mediu și superior.


Cerințe de diplomă

Toți studenții înscriși în programul MBA trebuie să completeze Curriculumul MBA Core, în plus față de cerințele de specializare enumerate mai jos.


Cerințe de specializare * (10 credite)

Cursuri necesare

 • MGMT6621 Management Strategic al Resurselor Umane
 • MGMT6633 Leadership și managementul schimbării
 • Proiectul de dezvoltare a leadershipului MGMT6640
 • MGMT6112 Gestionarea durabilității

Electiv (Selectați unul)

 • MGMT6625 Gestionarea unei forțe de muncă sănătoase
 • MGMT6700 Negocierea și gestionarea conflictelor

* Studenții specializați în Management sunt obligați să ia MGMT7012 Management Capstone ca curs de capstone lor


MBA Marketing


Curriculum-ul de marketing pregătește studenții cu o bază solidă în fundamentele strategiei de marketing, comportamentul consumatorilor și cercetarea de marketing.

Elevii se bazează pe această bază prin selectarea dintr-o serie de electives de marketing în domenii specializate. Selecția de electives este în mod obișnuit determinată de obiectivele de carieră ale studenților și include domenii precum cercetarea de marketing, publicitatea, vânzările și promoțiile.

Această specializare este oferită la Campusurile Florham și Metropolitan.


Cerințe de diplomă

Toți studenții înscriși în programul MBA trebuie să completeze Curriculumul MBA Core, în plus față de cerințele de specializare enumerate mai jos.


Cerințe de specializare (10 credite)

Cursuri necesare

 • MKTG6602 Cercetare de marketing
 • MKTG6603 Comportamentul consumatorilor

Electives (alegeți trei)

 • MKTG6605 Comunicări de marketing
 • MKTG6111 Strategii de marketing digital
 • MKTG6112 Social Media Strategy
 • MKTG6113 Strategii de marketing pe mobil
 • MKTG6800 Studiu independent de studii


MBA Farmaceutic Management


MBA în Programul de Management Farmaceutice la Fairleigh Dickinson excelează în integrarea rigoarea academică cu experiență în lumea reală. Alăturați-vă sute de profesioniști care lucrează în industria farmaceutică și științele vieții care sunt în prezent înscriși la FDU. Prin construirea continuă a unei "culturi de învățare" cohesive cu industria, Managementul farmaceutic MBA oferă un curriculum de relevanță directă pentru realitățile pieței.

În prezent, studenții înscriși reprezintă mai mult de 40 de companii farmaceutice lider. Clasele se desfășoară în zilele de săptămână și în zilele de sâmbătă la campaniile FDU din Teaneck și Madison. Prin participarea la cursuri convenabil situat la locul de muncă și / sau acasă, studenții absolvent cu o diplomă de MBA pe deplin acreditate, cu cursuri de specialitate în gestionarea farmaceutică. (Cursuri de specializare la campusul Florham)

Alăturați-vă unui organism divers de studenți, de la nivelul de intrare la suita executivă, de la producție, cercetare, finanțe și contabilitate până la vânzări și marketing. Rețea cu colegi ale căror medii de învățământ variază de la specializări de licență în arte liberale, științe, inginerie și afaceri până la masteranzi și doctoranzi. Advance cariera ta la FDU.


Cerințe de diplomă

Toți studenții înscriși în programul MBA trebuie să completeze Curriculumul MBA Core, în plus față de cerințele de specializare enumerate mai jos.


Cerințe de specializare (10 credite)

Cursuri necesare

 • PHAR6601 Politica privind sistemele de sănătate
 • PHAR6690 Gestionarea propunerii de valoare

Electives (alegeți două)

 • PHAR6615 Marketing și dezvoltare de produse farmaceutice
 • PHAR6640 Gestionarea cercetării și tehnologiei în industria farmaceutică
 • PHAR6650 Gestionarea producției, achiziționării și controlului calității în industria farmaceutică
 • PHAR6680 Structura, reglementarea și strategia industriilor farmaceutice
 • PHAR6800 Studiu independent de studii
Program predat în:
Engleză
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 - 6 semestre
Part time
La zi
Price
1,334 USD
$ 1,305 taxă de școlarizare pe credit.