a

Formeaza-ti viitorul si personajul la Alfred Ford School Of Management

fqwPregătiți-vă pentru o experiență unică la Alfred Ford School Of Management . Învățați-vă cu alți lideri în afacerea de astăzi și în arena conștientă de conducere. Gândiți-vă la continuarea educației în afaceri la nivel de master? Vreți să inspirați și să încurajați transformarea și să aduceți cele mai bune lucruri din jurul vostru, aplicând în același timp cele mai recente principii de afaceri? Preferați să vă concentrați mai degrabă pe "noi" decât pe "eu"? Atunci sunteți în locul potrivit! Alfred Ford School Of Management oferă un MBA cu accent pe conducerea și managementul conștient. Școala dezvoltă viitorii lideri cu o mentalitate globală și un caracter impecabil. Liderii conștienți înțeleg că o afacere de succes servește scopului companiei, îi sprijină pe angajați și creează valoare pentru toți actorii implicați. Ei dezvoltă conștient o cultură de îngrijire și încredere. La școala de management Alfred Ford School, veți dezvolta abilitățile și perspectivele care vă vor transforma într-un alt fel de om de afaceri complet diferit. Educația vă va transforma profesional și personal și vă va face un lider. Un lider conștient. 18 luni on-line MBA.

Mai exact, MBA oferă:

PROGRAMUL CURRICULUM f Curriculumul nostru este adaptat pentru a vă pune în pantofi de directori la companii reale. ÎNVĂȚĂMÂNTUL ONLINE PRIMUL CLASĂ Oferim o gamă largă de resurse de studiu care vă devin disponibile la apăsarea unui buton. MOTIVAȚIA PENTRU TRANSFORMAREA INTERNAȚIONALĂ Vă îndrumăm să vă uitați în interiorul dvs., concentrându-vă pe o cunoaștere mai profundă, pentru a vă putea valorifica punctele forte ca lider. FLEXIBILITATEA ÎN PROGRAMUL DE STUDIU Prin platforma captivantă de studiu online, sala de clasă vine la dvs. într-un moment care vă convine cu adevărat. CALEA INTERACTIVĂ A LIVRĂRII Alfred Ford School Of Management abordare a învățării este unică, nu numai în ceea ce privește flexibilitatea, dar și livrarea sa. FACULTATEA INTERNAȚIONALĂ ȘI PROFESIONALĂ Tutorii selectați cu atenție provin din șase continente cu mulți ani de predare sau experiență profesională în domeniile lor respective. ANGAJARE LA DIVERSITATE fe Elevii și facultatea de la Alfred Ford School Of Management provin din zeci de țări și din fiecare sector și industrie.

De ce sa studiem cu noi?

Alfred Ford School Of Management vă oferă șansa de a merge acolo unde alte programe de MBA nu merg, de la cele mai intime de comportament proprii la cele mai extinse posibile perspective asupra afacerii și locul ei în societate.

Cursuri

  • Gestionarea capitalului uman
  • Management de proiect
  • Management financiar
  • Contabilitate de gestiune
  • Management strategic
  • Managementul marketingului
  • Gestionarea operațiunilor
  • Conducerea Conștientă
  • Disertație

CERINȚE DE ADMITERE

Alfred Ford School Of Management stabilește standarde ridicate, dar rezonabile pentru solicitanții săi. Candidatul trebuie să aibă o diplomă de studii superioară, calificări academice non-standard cu experiență în afaceri și competență în limba engleză.

Taxe

Taxa de școlarizare de 6.950 EUR include acces la biblioteci online, acces la campus online, taxa de absolvire, modulele online și supravegherea disertațiilor. Modulul de rezidență costă 950 EUR și include șapte zile de cazare, mese la restaurant și cheltuieli suplimentare (ex. O excursie sau o călătorie scurtă). Manualele obligatorii nu sunt incluse în taxele de școlarizare; prețul total al acestora variază și este de aproximativ 400 EUR. Un bilet de avion către Belgia (sau orice altă destinație de rezidență posibilă), transportul de la aeroport la locul de rezidență și viza se plătesc suplimentar.

Pentru o plată unică, oferim o reducere de € 400 de euro.

Învățarea cu studii de caz de la Alfred Ford School Of Management pe Vimeo.

Program predat în:
  • Engleză
Alfred Ford School Of Management
Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
18 - 60 luni
Part time
La zi
Price
7,900 EUR
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date