MBA Online cu accent pe Conducerea Leadership

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

a

Shalt = "ape your future alt =" and chalt = "aralt =" acter alt = "la Alfred Ford School of Malt =" analt = "agement

fqwPregătiți-vă pentru o experiență unică la Alfred Ford School Of Management . Învățați-vă cu alți lideri în afacerea de astăzi și în arena conștientă de conducere. Gândiți-vă la continuarea educației în afaceri la nivel de master? Vreți să inspirați și să încurajați transformarea și să aduceți cele mai bune lucruri din jurul vostru, aplicând în același timp cele mai recente principii de afaceri? Preferați să vă concentrați mai degrabă pe "noi" decât pe "eu"? Atunci sunteți în locul potrivit! Alfred Ford School Of Management oferă un MBA cu accent pe conducerea și managementul conștient. Școala dezvoltă viitorii lideri cu o mentalitate globală și un caracter impecabil. Liderii conștienți înțeleg că o afacere de succes servește scopului companiei, îi sprijină pe angajați și creează valoare pentru toți actorii implicați. Ei dezvoltă conștient o cultură de îngrijire și încredere. La școala de management Alfred Ford School, veți dezvolta abilitățile și perspectivele care vă vor transforma într-un alt fel de om de afaceri complet diferit. Educația vă va transforma profesional și personal și vă va face un lider. Un lider conștient. 18 luni on-line MBA.

SOLICITĂ MAI MULTE INFORMAȚII PE WHATSAPP

Mai exact, MBA oferă:

CURRICULUM PROGRESIV f Curriculumul nostru este conceput pentru a vă pune în pantofi oalt = "f executivi la companii reale. ÎNVĂȚARE ONLINE DIN CLASA PRIMĂ Oferim o gamă largă de oalt =" f resurse de studiu care vă sunt disponibile la clic pe butonul oalt = "fa. MOTIVARE CĂTRE TRANSFORMAȚII INTERNE Vă îndrumăm să priviți în interiorul dvs.elalt = "f, alt =" concentrându-vă pe selalt mai profund = "f-cunoaștere, astfel încât să vă puteți folosi punctele forte ca lider. FLEXIBILITATEA ÎN PROGRAMUL DE STUDIARE Prin formularul captivant de studiu online platalt = ", sala de clasă vine la tine într-un moment care ți se potrivește cu adevărat. MODUL INTERACȚIV DE LIVRARE Alalt =" fred Ford School oalt = "f Abordarea de management a învățării este unică nu numai în flexibilitatea sa alt = ", dar și în furnizarea sa. FACULTATEA INTERNAȚIONALĂ ȘI PROFESIONALĂ Carealt = "tutorii complet selectați vin alt =" din șase continente cu mulți ani oalt = "f predare sau proalt =" experiență fesională în domeniile lor alt = ". Angajament pentru DIVERSITATE fe Studenții și facultățile de la Alfred Ford School Of Management provin din zeci de țări și din fiecare sector și industrie.

SOLICITĂ MAI MULTE INFORMAȚII PE WHATSAPP

De ce sa studiem cu noi?

Alfred Ford School Of Management vă oferă șansa de a merge acolo unde alte programe de MBA nu merg, de la cele mai intime de comportament proprii la cele mai extinse posibile perspective asupra afacerii și locul ei în societate.

Cursuri

  • Gestionarea capitalului uman
  • Management de proiect
  • Management financiar
  • Contabilitate de gestiune
  • Management strategic
  • Managementul marketingului
  • Gestionarea operațiunilor
  • Conducerea Conștientă
  • Disertație

CERINȚE DE ADMITERE

Alfred Ford School Of Management stabilește standarde ridicate, dar rezonabile pentru solicitanții săi. Candidatul trebuie să aibă o diplomă de studii superioară, calificări academice non-standard cu experiență în afaceri și competență în limba engleză.

Taxe

Învățământul alt = "taxa de 6.950 EUR include acces la biblioteca online, acces la campusul online, taxa de absolvire alt =", modulele online și supravegherea disertației. Modulul de rezidențiat costă 950 de euro și include șapte zile de cazare, mese de restaurant și cheltuieli suplimentare (de exemplu, o excursie sau o călătorie scurtă). Cărțile manuale obligatorii nu sunt incluse în taxele alt = "taxe; prețul total al acestora variază și este de aproximativ 400 EUR. Un bilet de avion către Belgia (sau orice altă destinație posibilă de rezidență), transport de la aeroport la locul de reședință, și viza trebuie plătită suplimentar.

SOLICITĂ MAI MULTE INFORMAȚII PE WHATSAPP

Pentru o singură plată, am oferit o reducere de 400 de euro.

Învățarea cu studii de caz de la Alfred Ford School Of Management Vimeo.

SOLICITĂ MAI MULTE INFORMAȚII PE WHATSAPP
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Alfred Ford School of Management gives you the opportunity to go where other MBA programs don’t go, from the innermost drives of your own behavior to the broadest possible perspectives on business ... Citeste mai mult

The Alfred Ford School of Management gives you the opportunity to go where other MBA programs don’t go, from the innermost drives of your own behavior to the broadest possible perspectives on business and its place in society. Citește mai puţin