Programe cu jumătate de normă

Part time Masters of Business Administration și Part time Masters executiv al Business Administration sunt absolvent de grade conferite de scoli de afaceri, organizate în jurul unui program flexibil.

Finalizarea unui MBA Part Time sau part time EMBA poate duce la perspective de carieră îmbunătățite în mod semnificativ. Pentru studenți sau profesioniști interesați de leadership, antreprenoriat, management, marketing, comunicare, economie și finanțe, un MBA part-time sau un part-time EMBA poate duce la conducere oportunități de deschideri de locuri de muncă și de a îmbunătăți perspectivele de carieră.

Multe universități din întreaga lume oferă Part Time programe de MBA si EMBA. Aceasta este comun pentru ca elevii să ia cursuri, cum ar fi finanțe, analiza costurilor, de conducere, comportament organizațional, de tehnologie și de gestionare a operațiunilor, marketing, etc

Varietatea de diferite programe de MBA și EMBA poate fi copleșitoare - nu lăsa să te oprească! Începe căutarea uitandu-se la cele mai populare de MBA și EMBA programe de Part Time de mai jos.

MBA cu Jumătate de Normă adăugate recent

Stamford International University

Part-time MBA

Noiembrie 21, 2018
MBA semnat Stamford este un program part-time proiectat pentru a se potrivi nevoilor de studenți de lucru. Acesta combină module interactive de clasă în zilele de sâmbătă cu module flexibile de învățare online, permițând studenților să învețe în afara sălii de clasă, la un moment convenabil pentru ei. Programul poate fi finalizat în 1.5 ani.… [+] [-]

Frankfurt School of Finance & Management

MBA în Managementul Internațional în Sănătate (IHM)

Noiembrie 20, 2018
Frankfurt School este part-time MBA în Managementul Internațional de asistență medicală este conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății de lucru pentru a oferi o înțelegere aprofundată a afacerii internaționale de asistență medicală. Programul își propune să dezvolte lideri responsabili de asistență medicală și să le echipeze cu abilități… [+] practice de afaceri, abilități antreprenoriale avansate, expertiză în leadership și integritate, pentru a stăpâni provocările într-un sector de sănătate globalizat. [-]

EU Business School

MBA Dual UoR - MBA

Noiembrie 19, 2018
În timp ce finalizați programul UE MBA în campusurile noastre din Barcelona, ​​Geneva, Montreux sau Online, aveți posibilitatea să câștigați oa doua calificare distinctă, un MBA acreditat de stat de la Universitatea din Roehampton (UoR) din Londra. MBA este perfect pentru studenții cu experiență la nivel de conducere sau de conducere, care doresc să-… [+]și schimbe căile de carieră și să obțină mai mult prin dezvoltarea seturilor de competențe existente. În completarea lucrărilor pentru programul dual MBA, vă veți forma personalitatea afacerii și vă veți perfecționa abilitățile manageriale - prin analize teoretice și studii de caz. [-]

Universități în România

Schimbă locația

Care sunt Part Time studii de afaceri?

Programe de Part Time Studii de afaceri sunt o opțiune pentru cei care doresc să obțină calificările academice și profesionale asociate cu un grad de studii de afaceri, fără a comite un program de studiu full-time. Programe de studii de afaceri variază de la licență pentru a absolvi și de grade postuniversitare. Part time studii de afaceri de programe, cum ar fi part-time MBA și EMEA grade, fuziona finanțe, marketing, contabilitate, finanțe și studii de comportament organizațional.

Care sunt beneficiile de a lua o diplomă Part Time în afaceri?
Grad Part Time în afaceri poate oferi calificări profesionale cruciale pentru absolvenți sau profesioniști care lucrează cu o mulțime de experiență. MBA și EMBA Part Time de grade au fost spectacol pentru a crește foarte mult șansele deținătorilor de gradul "de a fi luate în considerare pentru o promovare. Grade part-time în afaceri sunt, de asemenea, o modalitate excelentă pentru antreprenori de a obține calificări academice valoroase în timp ce câștigă experiență profesională. Având un part-time grad de afaceri înseamnă a nu fi nevoie să sacrifice alte angajamente și responsabilități importante pentru a face loc pentru studiu.

Ce ne studia într-un grad Part Time în afaceri?
Există un program de studii part-time disponibile pentru aproape orice domeniu de activitate, sector sau specializare. Școli de afaceri de top din intreaga oferta mondială de grade de afaceri Part Time, Part Time EMBA și programe de MBA in Marketing • • Vanzari • E-Business • Statistici • Durabilitate • Afaceri Internaționale • Managementul • Conducere • Relații publice • Comunicarea • Resurse Umane • Finanțe • Inovare • • Bancar Contabilitate • Publicitate • și mai mult

Cât costă să ia o diplomă în afaceri?
Costurile de școlarizare și taxele asociate cu a lua o diplomă în afaceri part-time varia în funcție de scoala de afaceri, locația, tipul programului, durata și alți factori. Unele solicitanții pot fi eligibile pentru un ajutor financiar de la o organizație publică sau privată, sau de la școală în sine. Part time solicitanții de programe de studii de afaceri pot solicita informații specifice direct de la departamentul de admitere a școlii lui prin intermediul acestui site.

Ce fel de îmbunătățire carieră vă puteți aștepta cu un grad de afaceri Part Time?
Studiile arată că absolvenții de la Part Time program de gradul de afaceri au șanse mai mari de a obține un loc de muncă dorit în afaceri, sau de a fi oferit o promovare. Part Time EMBA sau MBA absolvenți au mai mult succes în obținerea de funcții de conducere în cadrul organizației lor decât candidații, fără un MBA. Dacă part-time, full time sau on-line, modul de studiu nu are nici un pic de influență asupra sansele unui absolvent de la îmbunătățirea carierei după absolvire. Gradul de câștigat după studiu part-time poartă aceeași greutate și valoare ca unul câștigat în timpul studiu cu normă întreagă.

Care sunt cerințele Part Time grad de afaceri?
Premisele pentru un grad de afaceri Part Time depinde de natura a programului și sunt prezentate pe paginile de informare de program. Universitare solicitanții de programe de afaceri trebuie să prezinte scorurile lor de liceu. Solicitanții de a absolvi și la nivel post-universitar Part Time programe de gradul de afaceri trebuie să fi obținut un grad-punct-medie minimă, în studiile lor universitare, și pot fi, de asemenea, obligația de a lua un examen de admitere facultate ca GMAT sau GRE.

De ce să ia un grad Part Time Business Online?
Mulți studenți de afaceri aleg să ia un grad de afaceri Part Time Online, deoarece oferă o flexibilitate maximă de programare. Studiind în timp ce lucrează simultan, grija pentru familie sau care trăiesc departe de campus poate fi imposibil de provocare. Din fericire, universitățile oferă în prezent programe de top grad acreditat Part Time de afaceri on-line prin up-to-data de tehnologii de e-learning.

În cazul în care pentru a lua un grad de afaceri Part Time?
Programe de gradul de afaceri part-time sunt oferite la instituții academice din întreaga lume. Mulți studenți folosească perioada de studiu de gradul de afaceri ca pe o oportunitate de a trăi și de a lucra în străinătate. Chiar și studenții care nu se pot deplasa în străinătate pot obține gradul lor de afaceri de la o școală de top de afaceri departe prin studiu on-line. Deci, citiți mai multe despre programe de gradul de afaceri Part Time de azi!