Filter
Cu Jumătate De Normă
Tip de studiu: Tot

Vezi {mbastudies-part-time:plural} în Administrație

Participarea la cursuri cu normă întreagă pentru a obține un masterat nu este o opțiune pentru mulți studenți. După absolvirea unei diplome de licență, mulți studenți trebuie să-și găsească rapid un loc de muncă, dar înscrierea într-un program de MBA cu jumătate de normă îi poate permite să-și continue educația în timp ce începe să își construiască cariera.

Ce este un MBA part-time în administrație? Acest tip de program pregătește de obicei studenții pentru funcții de conducere, oferindu-le cunoștințe de specialitate ale industriei de afaceri prin cursuri cum ar fi teoria managementului și strategia de afaceri. Elevii pot învăța cum să implementeze practicile actuale de afaceri, precum și modul de proiectare și implementare a celor noi. Prin studii de caz și proiecte, studenții învață de obicei să navigheze în lumea afacerilor și să reușească la nivel global.

În timpul unui MBA part-time în programul de administrație, elevii dezvoltă de obicei un set de competențe critice care le poate ajuta să reușească în domeniul carierei alese. Organizația poate permite unui student să realizeze eforturi personale și profesionale. Abilitățile de rezolvare a problemelor și de analiză-gândire pot oferi studenților posibilitatea de a naviga cu succes în strategiile complexe de afaceri.

Pentru a afla cât costă pentru a finaliza un program de MBA part-time, este de obicei o idee bună să contactați direct școlile potențiale. Nici două școli nu sunt exact la fel, deci prețurile variază drastic, în special în cazul universităților din diferite țări.

Un fundal puternic în administrație îi face pe studenți eligibili pentru o mare varietate de locuri de muncă în domeniul afacerilor. Cei care preferă cariere creative pot deveni manageri de marketing, directori de publicitate sau cercetători de marketing. Cei care se bucură de numere pot găsi de obicei cariere ca manageri de compensare sau analiști de date. Mulți își desfășoară cariera ca manageri de afaceri, iar unii găsesc un loc de muncă în calitate de manageri de logistică.

Dat fiind că tehnologia digitală se extinde rapid, cererea de cursuri online crește anual. Universitățile din întreaga lume îndeplinesc cererea oferind mai multe cursuri online pentru a oferi studenților o mai mare flexibilitate cu programele lor. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Administrație

Westford University College

MBA în resurse umane ... [+]

MBA în resurse umane

Master of Business Administration (HR

MBA în psihologia managerială vizează înțelegerea relațiilor individuale și umane. Este vorba despre lucrul la comportamentul uman la locul de muncă; îmbunătățirea înțelegerii relațiilor umane și a aspectelor umane ale managementului. Oferă un avantaj de dezvoltare a cunoștințelor psihologice aplicate gestionării și organizării oamenilor și muncii.

Acest MBA este un program de certificare dublă, care cuprinde Diploma postuniversitară extinsă acordată de CIQ, Marea Britanie și un MBA (top-up) acordat de UCAM, Spania, care este recunoscută la nivel mondial ca fiind cea mai mare calificare postuniversitară în domeniul managementului afacerilor.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah Nigeria Lagos United Arab Emirates Online Kuweit Kuwait City Arabia Saudită Riyadh Africa de Sud Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Dubai Canada Canada Online Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Regatul Unit UK Online  + 18 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
12 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză