Filter
Cu Jumătate De Normă
Columbia Tip de studiu: Tot

Vezi tot {mbastudies-part-time:plural} în Administrarea afacerilor Part time în Columbia 2020

Programele de MBA part time sunt concepute pentru studenții care nu pot merge la școală cu normă întreagă. Acest tip de program îi poate ajuta pe studenți să învețe foarte multe despre administrarea afacerilor, teorie și management, fiind astfel un supliment perfect pentru diploma de licență.

Columbia este o țară cu adevărat diversă și unic, situat în colțul de nord-vest a Americii de Sud. Cu oameni prietenosi, peisaje exotice și orașe cosmopolite, Columbia este cu siguranta locul de a învăța limba spaniolă.

Contactează Școli Cele Mai Bune {mbastudies-part-time:plural} în Administrarea afacerilor Part time în Columbia 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Columbia

ISEAD Business School

Adresate experiență "junior" și / sau profesional, Master of Business Administration School Business ISEAD operațional-strategic dezvoltă nevoia profesională de a face și ... [+]

Adresate experiență "junior" și / sau profesional, Master of Business Administration School Business ISEAD operațional-strategic dezvoltă nevoia profesională de a face și de a pune în aplicare în capacitățile dumneavoastră executive de organizare. Programul oferă, de asemenea, de conținut, viziune și capacitatea de antreprenor are o mai mare putere de apreciere pentru a efectua ideile lor, ajutându-vă să acorde prioritate variabilelor în procesul decizional.

Metoda proprie de lucru este de formare în procesul de luare a deciziilor și dezvoltă abilități de conducere în perspectivă de management.

Beneficiile programului se bazează pe:

Strategiile rapide de implementare întreprindere a lucrat în clasă Sihăstrie cu experiență în funcționarea pieței mondiale participanților profesioniști internaționali Consolidarea relațiilor profesionale, Rețeaua Internațională ... [-]
Columbia Bogota
Contactează şcoala
Part time
13 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză