17 MBA Part Time Programe în Asia for 2024

MBA Part Time Programe în Asia for 2024Filter
    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
    • Lagos, Nigeria
    • + 1 more

    Part time

    18 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Specializarea GAU MBA este un program dinamic, rapid, conceput pentru a oferi participanților o viziune globală asupra managementului afacerilor, economiei, Executive MBA, management financiar, management internațional al afacerilor, sisteme informaționale de management, marketing, turism și management al ospitalității. În mediul actual de schimbare rapidă, încercăm să le oferim studenților noștri avantajul în lumea afacerilor, printr-un program care promovează creativitatea, antreprenoriatul și ideile din întreaga lume. Destinat profesioniștilor cu experiență care caută o interacțiune flexibilă și multiculturală de învățare, GAU MBA oferă cunoștințe practice și instrumente inovatoare de management necesare pentru a maximiza potențialul profesional și succesul.

    • Singapore, Singapore

    Part time

    24 Luni

    În campus

    Chineză

    Programul de diplomă de Master of Business Administration (MBA) al Universității Jinan din Singapore (denumit: Universitatea Jinan Singapore MBA Chineză) este un proiect de predare al Universității Jinan din Singapore. Este organizat în comun de Școala de Management a Universității Jinan și南洋社会科学学院. Programul din Singapore recrutează studenți din chinezi de peste mări, oameni din Hong Kong, Macao și Taiwan și străini, care sunt scutiți de la examenul de admitere în afaceri. Programul este predat în limba chineză și nu există cerințe de intrare în limba engleză, cum ar fi IELTS sau TOEFL.

    • Lebanon Online, Liban

    Part time

    În campus

    Engleză

    MBA pentru programul Directori este conceput pentru persoanele fizice de bază non-academice, care au dobândit competențele profesionale și care doresc să sprijine experiența lor cu o abordare științifică bazată pe care le presupune să devină lideri de afaceri orientate spre.

    • Austin, Statele Unite ale Americii
    • San Antonio, Statele Unite ale Americii
    • + 1 more

    Part time

    16 Luni

    În campus

    Engleză

    MBA THSU oferă training intensiv în administrarea afacerilor, pregătirea studenților pentru a fi lideri in industriile lor. Elevii vor fi echipate cu abilitățile necesare pentru a planifica, directe și să coordoneze activitățile strategice și operaționale în sectorul public sau privat, ...

    • Wuhan, China

    Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Aceasta este o part-time program de trei ani, conceput atât pentru studenți chinezi și internaționale. Toate cursurile sunt predate în limba chineză.

    • Hong Kong, Hong Kong

    Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    MBA Strathclyde în Hong Kong, gestionat de Institutul de Professional si Executive Management (IPEM), are un stil flexibil de livrare care încorporează fracțiune de normă și elemente de învățare deschise într-un

    • Thailand Post Office Road, Thailanda

    Part time

    În campus

    Engleză

    Programul este unic proiectat pentru cei care doresc să dobândească atât cunoștințele și competențele necesare pentru o carieră de succes ca un director de afaceri nivel mediu și ASEAN afaceri profesionale. Programul este un curriculum internațional, care combină

    • Shanghai, China

    Part time

    În campus

    Engleză

    UBC International Master of Business Administration (IMBA) este un program de MBA cu fracțiune de normă de 20 de luni, oferit de Robert H. Lee Graduate School de la UBC Sauder, în parteneriat cu Antai College of Economics and Management de la Universitatea Jiao Tong din Shanghai.

    • Subang Jaya, Malaysia

    Part time

    16 Luni

    În campus

    Engleză

    Cursul MBA pentru directori, condus în parteneriat cu Cardiff Metropolitan University, este conceput special pentru profesioniștii existenți care doresc să-și aprofundeze înțelegerea afacerilor și comerțului la nivel mondial

    • Shah Alam, Malaysia

    Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Master of Business Administration (MBA) specializată în bancare islamice și de finanțe (part time) oferă posibilitatea de a reflecta pe experiența lor managerială și ....

    • Yangpu District, China

    Part time

    2 ani

    În campus

    Chineză

    MBA FISF Finance conceput pentru tineri talentați pasionați, auto-conduși, inspiră viitorii lideri în domeniul finanțelor. Ne-am angajat să le insuflăm studenților noștri cunoștințe de ultimă generație în materie de finanțe și să practicăm cel mai înalt standard de etică și simțul responsabilității, bogate construcții interdisciplinare și o viziune globală.

    • Shanghai, China
    • Singapore, Singapore

    Part time

    În campus

    Engleză

    • Prawet, Thailanda

    Part time

    În campus

    Engleză, Thailandez

    MBA semnat Stamford este un program part-time proiectat pentru a se potrivi nevoilor de studenți de lucru. Acesta combină module interactive de clasă în zilele de sâmbătă cu module flexibile de învățare online, permițând studenților să învețe în afara sălii de clasă, la un moment convenabil pentru ei. Programul poate fi finalizat în 1.5 ani.

    • Shanghai, China

    Part time

    30 Luni

    În campus

    Engleză

    Tongji-Case Western Reserve MBA/MSM-Finance Double Degree Program was jointly launched by SEM of Tongji University and Weatherhead School of Management of Case Western Reserve University.

    • Baku, Azerbaidjan

    Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Finance specialization is created to enhance the valuation principles taught in the first year of study to solve complex issues in asset management faced by fund managers and risk management faced by finance managers. The specialization also teaches financial reporting methods on securities, continuing operations, M&A, discontinued operations, fair value measurement, and other areas.