Filter
Cu Jumătate De Normă
Tip de studiu: Tot

Caută 4 {mbastudies-part-time:plural} în Asistență medicală

Un master part-time de Administrarea Afacerilor este o diplomă de afaceri avansate, care este finalizat într-un ritm mai lent, cu mai multe studii de răspândire. Este ideal pentru studenții care nu reușesc să frecventeze universitatea cu normă întreagă.

MBA-urile vin în multe forme și forme diferite. O specialitate specială este asistența medicală. Ce este un MBA part-time în domeniul asistenței medicale? Acest grad are un accent special pe conducerea etică, managementul sistemelor și administrarea sănătății, care este esențială pentru un manager în sectorul asistenței medicale. Cursurile pot include subiecte de specialitate cum ar fi aspecte sociale și organizaționale în domeniul asistenței medicale, precum și cursuri generale de management al afacerilor, cum ar fi statistici pentru afaceri și marketing și strategie.

Elevii care aleg să urmeze un MBA part-time în domeniul sănătății pot dobândi multe abilități în cursul studiilor. Unele, cum ar fi team building-ul, sunt practice în lumea reală, iar altele sunt constructori rezidenți, cum ar fi comunicarea corporativă și analiza performanțelor.

Costul unui MBA part-time în programul de asistență medicală va varia de la fiecare instituție, iar studenții ar trebui să facă cercetare aprofundată înainte de a alege o locație. Durata fiecărui program va varia, de asemenea, în medie de la un an la trei ani.

Un MBA este conceput pentru a ajuta studenții să reușească la un nivel executiv la locul de muncă, dar realizarea unui MBA în domeniul sănătății nu înseamnă că absolvenții au doar opțiunea de a fi un director de spital după absolvire. Pozitii ca un manager de produse farmaceutice, un manager de practica medicala sau un administrator de spital sunt toate posibile cu un MBA in domeniul asistentei medicale. Un MBA poate ajuta candidații să iasă în evidență în timpul procesului de solicitare a unui loc de muncă.

Este posibil să urmeze un MBA part-time în domeniul asistenței medicale la numeroase instituții din întreaga lume. O serie de MBA-uri cu normă redusă sunt disponibile cu opțiuni online pentru o mai mare comoditate pentru studenții cu multe responsabilități. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

4 Rezultate din Asistență medicală

Simmons College, Simmons School of Management

Pentru a iesi in evidenta in de astăzi competitiv piata de ingrijire a sanatatii, ai nevoie de un grad avansat de specialitate. Poate că ați considerat un Master în Healt ... [+]

Pentru a iesi in evidenta in de astăzi competitiv piata de ingrijire a sanatatii, ai nevoie de un grad avansat de specialitate. Poate că ați considerat un Master în Health Administration, sau chiar un MBA tradiționale cu concentrație de ingrijire a sanatatii. Dar nu vă pot da adâncimea extraordinară a noului Simmons Sănătate MBA.

Simmons Sănătate MBA (HCMBA) este un part-time AACSB 54-credit și programul de CAHME-acreditat, care combină cele mai bune din ambele grade. Acest program de trei ani proiectat strategic include punctele forte ale programului nostru de MBA recunoscut la nivel național, cu expertiza de facultate nostru de ingrijire a sanatatii si un curriculum extins de ingrijire a sanatatii.... [-]

Statele Unite ale Americii Boston
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
DeSales University

Programul DeSales MBA vă oferă mai mult decât teorii și instrumente pentru o carieră de succes. Acesta vă oferă oportunități de a discuta și de a aplica ceea ce ați învăț ... [+]

În plus față de dezvoltarea unei înțelegeri a naturii sofisticate și inter-relație între domeniile funcționale de bază ale afacerii, programul MBA va sublinia dezvoltarea competențelor executive. Domeniile principale includ conducerea, comunicarea, luarea deciziilor, cunoașterea de sine, analiza și sinteza și gândirea critică.

Prezentare generală a programului

Programul va utiliza o abordare holistică și strategică în abordarea problemelor organizaționale. Astfel, ariile funcționale ale afacerilor vor fi luate în considerare în contextul întregului organizațional, menținând în același timp o perspectivă externă și internațională și oferind o abordare de advocacy mai degrabă decât mai mult decât un singur interes.... [-]

Statele Unite ale Americii Valea Centrului România Bucureşti Allentown  + 1 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
DeSales University

... [+]

Veți învăța să vorbiți limba de afaceri, să gestionați declarații financiare, foi de calcul și baze de date și să navigați pe World Wide Web. Veți interacționa cu peste 600 de medici și medii de vârf, medici, avocați, lideri de proiect, ingineri, consultanți, antreprenori, asistente medicale și alți profesioniști din domeniul asistenței medicale.

[-]
Statele Unite ale Americii Allentown Valea Centrului România Bucureşti  + 1 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Această formare de succes pentru liderii în domeniul sănătății îmbină know-how-ul de afaceri, aptitudinile sociale și cunoștințele juridice ... [+]

MBA de îngrijire a sănătății profesionale

Această formare de succes pentru liderii în domeniul sănătății combină know-how-ul de afaceri, abilitățile sociale, cunoștințele juridice și cunoașterea aprofundată a sistemelor de sănătate naționale și internaționale.

Tu rămâi în meseria ta Professional MBA Health Care este special adaptată la nevoile profesioniștilor: structura modulară permite participanților să completeze o educație provocatoare în plus față de viața lor profesională.

acreditare

AACSBequisAMBAFIBAA

grup țintă

Liderii activi și viitori ai organizațiilor din sectorul sănătățiipriorități

Business Core: Management: TeoriiEconomia sănătățiimanagementul sănătățiiManagement: dimensiunea socialăTemei juridicProiect de învățare interdisciplinară... [-]
Austria Launceston
Contactează şcoala
Germană
Part time
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză