Filter
Cu Jumătate De Normă
Austria Tip de studiu: Tot

Vizualizează {mbastudies-part-time:plural} în Asistență medicală în Austria 2020

Programele de MBA part time sunt concepute pentru studenții care nu pot merge la școală cu normă întreagă. Acest tip de program îi poate ajuta pe studenți să învețe foarte multe despre administrarea afacerilor, teorie și management, fiind astfel un supliment perfect pentru diploma de licență.

MBA Healthcare Management este organizat pentru a ghida elevii cu privire la planificarea, sincronizarea, de ghidare, iar supravegherea furnizarea de servicii de asistenta medicala. Gradul acoperă diferite subiecte, inclusiv de ingrijire birouri profesionale de sanatate, spitale si camine de asistenta medicala.

Austria, oficial Republica Austria, este o republică federală și o țară fără ieșire la mare de aproximativ 8.47 milioane de oameni din Europa Centrală.

{mbastudies-part-time:plural} Cele Mai Bune în Asistență medicală în Austria 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Asistență medicală, Austria

Studii
Locație
Austria
Tip de studiu
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Această formare de succes pentru liderii în domeniul sănătății îmbină know-how-ul de afaceri, aptitudinile sociale și cunoștințele juridice ... [+]

MBA de îngrijire a sănătății profesionale

Această formare de succes pentru liderii în domeniul sănătății combină know-how-ul de afaceri, abilitățile sociale, cunoștințele juridice și cunoașterea aprofundată a sistemelor de sănătate naționale și internaționale.

Tu rămâi în meseria ta Professional MBA Health Care este special adaptată la nevoile profesioniștilor: structura modulară permite participanților să completeze o educație provocatoare în plus față de viața lor profesională.

acreditare

AACSBequisAMBAFIBAA

grup țintă

Liderii activi și viitori ai organizațiilor din sectorul sănătățiipriorități

Business Core: Management: TeoriiEconomia sănătățiimanagementul sănătățiiManagement: dimensiunea socialăTemei juridicProiect de învățare interdisciplinară... [-]
Austria Launceston
Contactează şcoala
Germană
Part time
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză