Filter
Cu Jumătate De Normă
Azerbaidjan Tip de studiu: Tot

Vezi {mbastudies-part-time:plural} Top în Azerbaidjan 2019/2020

Programele de MBA part time sunt concepute pentru studenții care nu pot merge la școală cu normă întreagă. Acest tip de program îi poate ajuta pe studenți să învețe foarte multe despre administrarea afacerilor, teorie și management, fiind astfel un supliment perfect pentru diploma de licență.

Dacă vrei să urci pe scara ierarhică și pentru a obține o poziție de conducere, un MBA este pentru tine. Acest program vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține versatilitate, în termeni de înțelegere, de o gamă largă de domenii funcționale, de afaceri. Plus abilitatea de a utiliza instrumente și de analiză, pentru a contribui la planificarea strategică și de luare a deciziilor.

Pentru un cuplu de ani, Azerbaidjanul a îmbunătățit sistemul de învățământ superior prin îmbunătățirea nivelului de educație în mai multe universități la standarde internaționale. Există, de asemenea, îmbunătățită relația studenți cazul în care unele dintre cursuri sunt oferite în limbi de circulație internațională, cum ar fi engleză, chineză și spaniolă.

Contactează Universități Cel Mai Bun {mbastudies-part-time:plural} în Azerbaidjan 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Azerbaijan State University of Economics

... [+]

{mbastudies-part-time:plural} în Azerbaidjan 2019/2020. Diplomă Cursuri de Finanţe [-]
Azerbaidjan Baku
Septembrie 2019
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză