Filter
Cu Jumătate De Normă
Belgia Tip de studiu: Tot

Vezi toate cele {mbastudies-part-time:plural} Cea Mai Bună în Belgia 2019/2020

Un MBA part time este o metodă excelentă de a-ți îmbunătăți creditele și de a obține cunoștințe de afaceri care sunt vitale pentru o carieră în mișcare rapidă. Acest program este excelent pentru profesioniștii care lucrează și care preferă să urmeze cursurile în weekend-uri sau în timpul serii.

Dacă vrei să urci pe scara ierarhică și pentru a obține o poziție de conducere, un MBA este pentru tine. Acest program vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține versatilitate, în termeni de înțelegere, de o gamă largă de domenii funcționale, de afaceri. Plus abilitatea de a utiliza instrumente și de analiză, pentru a contribui la planificarea strategică și de luare a deciziilor.

Belgia oferă un orientată spre piață învățământ de nivel superior, care se bazează pe competențe și inovare. Țării 's instituțiile de învățământ superior oferă o interactiv în același timp, învățământul universitar orientat spre cercetare înainte de aderarea la piața locurilor de muncă.

Contactează Școli de Top {mbastudies-part-time:plural} în Belgia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

HEC Management School - University of Liège

Acest program de Executive MBA este destinat directorilor promițători care au ambiția de a deveni top - manageri în timp ce își desfășoară activitatea profesională cu nor ... [+]

Bazându-se pe o tradiție de mai mult de o sută de ani de formare profesională academică, HEC Liège , UHasselt și FH Aachen și-au combinat eforturile pentru a oferi un program multilingv Executive MBA: programul OpenBordersMBA .

Datorită acestei coordonări internaționale, programul

oferă o abordare multiculturală a afaceriloroferă o facultate internaționalădeschide rețeaua extinsă pentru acest program colaborativ și de vârf.

Acest program de Executive MBA este destinat directorilor promițători care au ambiția de a deveni top - manageri în timp ce își desfășoară activitatea profesională cu normă întreagă.

OpenBordersMBA pe scurtCe?Un MBA Executive multilingvă (engleză franceză / germană / olandeză)Profilul studenților: Persoane cu experiență cu 3 ani de experiență de managementCand?Modul personalizat al Fundației: începe în septembrie, marți / joi seara, sâmbătăModulele MBA: începe în ianuarie, 14 weekend-uri rezidențiale (de vineri de la 5 pm până duminică, ora 13)Frecvență... [-]
Belgia Liège
Contactează şcoala
Engleză,Germană,Limba franceza,Olandeză
Part time
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză