{mbastudies-part-time:plural} în Columbia

Vezi toate 3 {mbastudies-part-time:plural} Cel Mai Bun în Columbia 2018

MBA

Un MBA part time, sau Masterat în Administrarea Afacerilor, este un mod excelent de a profita de oportunitățile învățământului postuniversitar. Conceput pentru profesioniștii care lucrează, acet tip de program oferă de obicei mai multă flexibilitate în orar decât programele tradiționale.

MBA este un program conceput pentru studenții care doresc să continuare competențele lor academice și să le aplice în situații reale de afaceri reale. Se ghidează elevii să reflecteze și repoziționa ei în ceea ce privește alegerea carierei lor viitoare. Elevii câștiga o înțelegere mai amplă a funcțiilor cheie de o gamă largă de domenii de activitate și de a folosi aceste abilități pentru a contribui la directia strategica a unei afaceri.

Columbia este o țară cu adevărat diversă și unic, situat în colțul de nord-vest a Americii de Sud. Cu oameni prietenosi, peisaje exotice și orașe cosmopolite, Columbia este cu siguranta locul de a învăța limba spaniolă.

Contactează Școli Cel Mai Bun {mbastudies-part-time:plural} în Columbia 2018

Citește Mai Mult

Part time mba

Universidad de los Andes - School of Management
Campus Cu jumătate de normă 24 luni August 2018 Columbia Bogotá

MBA part-time este conceput ca un set de instrumente interdependente de bază de cunoștințe și de management, care se dezvoltă în participanții săi o structură de gândire și abilități care să permită diagnosticarea și gestionarea și rezolvarea problemelor de management dinamic. [+]

MBA Part Time

De ce este important să se studieze MBA?

MBA este conceput pentru a dezvolta lideri cu abilități de management și să consolideze cunoștințele elevilor lor în domeniile funcționale de management și capacitatea de inovare. MBA nostru este conceput pentru o transformare completă a studenților săi.

modalități:

Part time durează 24 de luni, cu clase de joi și vineri de la 18:00 la 21:00 și sâmbăta. MBA School of Management de la Universitatea din Anzi:

Este recunoscut pentru calitatea academică prestigiul său local și internațional pe parcursul celor 40 de ani de activitate avem Triple Crown, cele trei acreditari internaționale acordate de Asociația Mondială de MBA școli -AMBA-, AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) și equis. în Columbia, suntem acreditate cu cel mai mare rating de CNA. ... [-]

Mba

Pontificia Universidad Javeriana
Campus Cu jumătate de normă 4 semestre January 2019 Columbia Bogotá

Care este scopul nostru? manageri de tren capabile de a conduce procesele de dezvoltare a afacerilor de succes dintr-o viziune strategică și inovatoare, în mod responsabil. [+]

mba

SNIES 101893 Res. 10944 de 01-06-2016, valabile până la 30-08-2019

Prezentare generală a programului Zi: joi și vineri 6:00 - 10:00 și sâmbătă 8:00 - 12:0 m. Mod: Face-în-față - part - time Diplomă eliberată: Master of Business Administration Admitere Frecventa: Semianual Durata: 4 semestre SNIES: 101893 Rezoluția de înregistrare calificate: 10944 din 1 iunie, 2016, în vigoare până la 30 august 2019. Locul: Campus Pontificia Universidad Javeriana, Bogota investiții Semianual în 2017: COP 18171000 *. Investiția include două călătorii internaționale (biletul de avion, cazare, transport la sol și costuri academice)

* Valoarea de predare este costul pe perioada stabilită pentru 2017 ... [-]


MBA - Master of Business Administration

ISEAD Business School
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 13 luni October 2018 Columbia Bogotá

Adresate experiență "junior" și / sau profesional, Master of Business Administration School Business ISEAD operațional-strategic dezvoltă nevoia profesională de a face și de a pune în aplicare în capacitățile dumneavoastră executive de organizare. Programul oferă, de asemenea, de conținut, viziune și capacitatea de antreprenor are o mai mare putere de apreciere pentru a efectua ideile lor, ajutându-vă să acorde prioritate variabilelor în procesul decizional. [+]

Adresate experiență "junior" și / sau profesional, Master of Business Administration School Business ISEAD operațional-strategic dezvoltă nevoia profesională de a face și de a pune în aplicare în capacitățile dumneavoastră executive de organizare. Programul oferă, de asemenea, de conținut, viziune și capacitatea de antreprenor are o mai mare putere de apreciere pentru a efectua ideile lor, ajutându-vă să acorde prioritate variabilelor în procesul decizional.

Metoda proprie de lucru este de formare în procesul de luare a deciziilor și dezvoltă abilități de conducere în perspectivă de management.

Beneficiile programului se bazează pe:

Strategiile rapide de implementare întreprindere a lucrat în clasă Sihăstrie cu experiență în funcționarea pieței mondiale participanților profesioniști internaționali Consolidarea relațiilor profesionale, Rețeaua Internațională ... [-]