Filter
Cu Jumătate De Normă
Statele Unite ale Americii Tip de studiu: Tot

Caută {mbastudies-part-time:plural} în Contabilitate Part time în Statele Unite ale Americii 2020

Un MBA part time este o metodă excelentă de a-ți îmbunătăți creditele și de a obține cunoștințe de afaceri care sunt vitale pentru o carieră în mișcare rapidă. Acest program este excelent pentru profesioniștii care lucrează și care preferă să urmeze cursurile în weekend-uri sau în timpul serii.

Un MBA în Contabilitate este un studiu avansat pentru studenții de contabilitate. Urmarea unui astfel de program le oferă studenților abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a lucra în management de contabilitate și îi pregătește pentru a da examen de Contabil Public Autorizat (CPA).

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Începe Astăzi Top {mbastudies-part-time:plural} în Contabilitate Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Americii 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Contabilitate, Statele Unite ale Americii

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
DeSales University

... [+]

În cadrul cursurilor individuale, precum și pe tot parcursul programului, se va căuta un echilibru între învățarea cognitivă și afectivă. Întregul program va acorda prioritate chestiunilor de etică și valori, precum și unei preocupări pentru drepturile și responsabilitățile organizațiilor de afaceri în contextul societății mai largi din care fac parte.

Avantajele DeSales MBA

Programul DeSales MBA vă oferă mai mult decât teorii și instrumente pentru o carieră de succes.

[-]
Statele Unite ale Americii Valea Centrului Allentown
Septembrie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză