Filter
Cu Jumătate De Normă
Coreea de Sud Tip de studiu: Tot

Găsește 2 {mbastudies-part-time:plural} Top în Coreea de Sud 2019/2020

Un MBA part time, sau Masterat în Administrarea Afacerilor, este un mod excelent de a profita de oportunitățile învățământului postuniversitar. Conceput pentru profesioniștii care lucrează, acet tip de program oferă de obicei mai multă flexibilitate în orar decât programele tradiționale.

Persoanele fizice care au obținut deja o diplomă de licență și doresc să crească în continuare cunoștințele și formarea lor pot alege pentru a câștiga un Master of Business Administration, sau MBA. Un MBA este un program de doi ani, care ar putea ajuta pregăti absolvenți pentru o carieră în conducere și de management în lumea afacerilor.

Instituțiile de învățământ superior inclus regulate colegii și universități de patru ani. Educația este luată foarte în serios în Coreea de Sud, și țara este acasa, la mai multe universități de clasă mondială, multe dintre care au acorduri de schimb cu diverse universități din străinătate, și sunt o modalitate buna pentru străini de a experimenta viața la țară.

Contactează Direct Școlile de Top {mbastudies-part-time:plural} în Coreea de Sud 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Hanyang University School of Business

... [+]

4. Cerințe de absolvire: 45 de credite (15 cursuri de semestru)

5. Durata studiilor: 2 ani (4 semestre)

[-]
Coreea de Sud Seul
Martie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Korea University Business School

... [+]

Structura programului

Se pot renunța la maxim 9 credite atunci când cursurile echivalente au fost luate în timpul studiilor universitare și aprobate de decanul asociat.

[-]
Coreea de Sud Seul
Martie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză