MBASTUDIES

Găsește {mbastudies-part-time:plural} în Finanțe Cu jumătate de normă în Austria 2020

Un MBA part time este o metodă excelentă de a-ți îmbunătăți creditele și de a obține cunoștințe de afaceri care sunt vitale pentru o carieră în mișcare rapidă. Acest program este excelent pentru profesioniștii care lucrează și care preferă să urmeze cursurile în weekend-uri sau în timpul serii.

Un Masterat în Administrarea Afacerilor (MBA) în Finanțe îi poate ajuta pe studenți să avanseze în carieră și le îmbunătățește cunoștințele deja existente despre lumea finanțelor. Majoritatea programelor de MBA în Finanțe pot fi terminate în aproximativ doi ani și pot duce la multe cariere profesionale în contabilitate, investiții sau economie.  

Caracteristica de bază a sistemului austriac de învățământ superior este un curs de patru ani. După finalizarea diplomă de licență, Universitatea au de multe ori burse pentru acei studenți care ar putea dori să studii suplimentare pentru master și chiar la nivel de doctorat.

Contactează Școli de Top {mbastudies-part-time:plural} în Finanțe Part time în Austria 2020

1 Rezultate din Finanțe, Austria Filter

MBA de finanțe profesionale

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
MBA Part Time 16 October 2020 Online şi campus combinate Part time Engleză Online şi campus combinate Campus Online

Professional MBA Finance este un program de ultimă oră care oferă cunoștințe teoretice, know-how analitice și instrumente practice de management pentru a permite directorilor ...

Citeste mai mult