Compară {mbastudies-part-time:plural} în Finanțe Part time în Azerbaidjan 2020

Un MBA part time, sau Masterat în Administrarea Afacerilor, este un mod excelent de a profita de oportunitățile învățământului postuniversitar. Conceput pentru profesioniștii care lucrează, acet tip de program oferă de obicei mai multă flexibilitate în orar decât programele tradiționale.Un Masterat în Administrarea Afacerilor (MBA) în Finanțe îi poate ajuta pe studenți să avan… Citeste mai mult

Un MBA part time, sau Masterat în Administrarea Afacerilor, este un mod excelent de a profita de oportunitățile învățământului postuniversitar. Conceput pentru profesioniștii care lucrează, acet tip de program oferă de obicei mai multă flexibilitate în orar decât programele tradiționale.

Un Masterat în Administrarea Afacerilor (MBA) în Finanțe îi poate ajuta pe studenți să avanseze în carieră și le îmbunătățește cunoștințele deja existente despre lumea finanțelor. Majoritatea programelor de MBA în Finanțe pot fi terminate în aproximativ doi ani și pot duce la multe cariere profesionale în contabilitate, investiții sau economie.  

Azerbaidjan se află pe continentul asiatic, în partea de est a Transcaucazia. Numele oficial al Azerbaidjanului este Republica Azerbaidjan.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune {mbastudies-part-time:plural} în Finanțe Part time în Azerbaidjan 2020

Citește mai puţin
Azerbaijan State University of Economics
Baku, Azerbaijan

Diplomă Cursuri de Finanţe

MBA Part Time
01 Sep 2020
Part time
2 ani
Engleză
Campus