MBASTUDIES.RO

2 {mbastudies-part-time:plural} De învăţare la distanţă în Franţa

Programele de MBA part time sunt concepute pentru studenții care nu pot merge la școală cu normă întreagă. Acest tip de program îi poate ajuta pe studenți să învețe foarte multe despre administrarea afacerilor, teorie și management, fiind astfel un supliment perfect pentru diploma de licență.

Un Master of Business Administration (MBA) este un grad absolvent care durează aproximativ doi ani de studiu pentru a primi. Indivizii care câștigă acest câștig grad de cunoștințe importante și experiență în domeniile de afaceri și management, și pot fi în măsură să găsească un loc de muncă rapid din cauza proficiencies lor sociale îmbunătățite.

 

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Cea Mai Bună 2 {mbastudies-part-time:plural} De învăţare la distanţă în Franţa 2019/2020

2 Rezultate din MBA, Franţa, De învăţare la distanţă Filter

MBA în Management Internaţional

Horizons University
Campus Online Part time 2 - 3 ani Septembrie 2020 Franţa Paris + 1 mai mult

MBA în Internaţional de Management se concentrează pe funcţiile de conducere interne şi externe tipice ale corporaţiilor multinaţionale (CMN).

MBA în marketing internaţional

Horizons University
Campus Online Part time 2 ani Septembrie 2020 Franţa Paris + 1 mai mult

Acest program se adresează interfaţa de logistica de marketing şi fenomenele culturale, astfel cum acestea există într-un mediu global contemporan.