Filter
Cu Jumătate De Normă
Tip de studiu: Tot

Vezi toate 2 {mbastudies-part-time:plural} în Management internațional

Un MBA part-time este o modalitate de a câștiga un grad avansat, fără a sacrifica cât mai mult timp de la locul de muncă curent. Dacă nu vă deranjează să luați mai mult timp pentru a finaliza programul, aceasta poate fi o opțiune bună pentru a vă împrăștia timpul și banii.

Ce este un MBA part-time în managementul internațional? Acest program se concentrează, de obicei, asupra modului în care întreprinderile se pot ocupa pe o piață globală, menținând în același timp relevanța locală. Unele programe necesită doar o diplomă de licență, dar altele necesită câțiva ani de experiență de lucru. Cursurile pe care le puteți lua includ comunicarea interculturală, gestionarea resurselor financiare, finanțele corporative, metodele cantitative și managementul inovației. De asemenea, puteți alege să vă concentrați asupra unei anumite zone internaționale, cum ar fi Europa sau Asia.

Există multiple abilități pe care le puteți dobândi în timpul acestui program de studii, inclusiv managementul timpului, conducerea și comunicarea. Gestionarea timpului poate face ca activitățile dvs. de zi cu zi să fie mai eficiente, în timp ce comunicarea și conducerea vă pot oferi încredere în setările sociale.

Lucrul la un program cu jumătate de normă poate costa mai puțin în fiecare semestru din cauza achiziționării de cărți mai puține și a înregistrării pentru mai puține clase, dar fiecare școală necesită costuri diferite. Pentru a determina cât de mulți bani aveți nevoie, trebuie să luați în considerare și costul călătoriilor pentru orice cursuri pe care nu le puteți lua online.

Un program de management internațional vă poate pregăti pentru o varietate de cariere. Unele titluri de locuri de muncă pe care trebuie să le caute includ analist financiar, specialist în comerț și ofițer de serviciu străin. Întreprinderile care angajează absolvenți de MBA sunt societăți de acțiuni, bănci și alte instituții financiare. Datorită focusului internațional, este posibil să găsiți locuri de muncă în aproape orice țară.

Ca un subiect internațional, programele de MBA în managementul internațional pot fi găsite în întreaga lume. Cu multe școli care oferă opțiuni online, faceți timp pentru a afla ce funcționează cel mai bine pentru stilul dvs. de viață. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Management internațional

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

Pentru a ocupa o nouă dimensiune în oferta de formare profesională postuniversitare International University Menéndez Pelayo (Uimp) și ICEX Spania export și investiții (p ... [+]

Pentru a ocupa o nouă dimensiune în oferta de formare profesională postuniversitare International University Menéndez Pelayo (Uimp) și ICEX Spania export și investiții (prin Business School ICEX-CECO) au programat o nouă ediție a Programului Oficial de MBA în Management Internațional (fostă Master în Management Internațional)În cadrul Programului de burse ICEX.

Spania este într-un proces de internaționalizare accelerată, ceea ce face necesar ca tinerii profesioniști noștri să dobândească o viziune internațională de gestionare și să se familiarizeze cu tehnicile și instrumentele care sunt specifice, în special în domeniul economic și de afaceri. companie modernă trebuie să pună în aplicare cultura și gestionarea o orientare globală și să nu pună limite sau comercializarea produselor și serviciilor lor, sau achiziționarea și furnizarea de intrări de producție.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Horizons University

MBA în Internaţional de Management se concentrează pe funcţiile de conducere interne şi externe tipice ale corporaţiilor multinaţionale (CMN). ... [+]

MBA în Management Internaţional

&nbsp

MBA în Internaţional de Management se concentrează pe funcţiile de conducere interne şi externe tipice ale corporaţiilor multinaţionale (CMN). Fiecare curs subliniază gestionarea de informaţii şi relaţii cu o varietate de părţi interesate, inclusiv a investitorilor, angajatilor, guvernele, consumatorii, instituţiile financiare, şi de grupurile speciale de interes.

&nbsp

&nbsp

Core Cursuri

Conducerea organizaţiilor de afaceri contemporan Procesele de integrare globală Financiar de gestionare a resurselor Business Research Cerere

&nbsp

&nbsp

Cursuri de specialitate ... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză