{mbastudies-part-time:singular} în Management Public Europa

Vezi {mbastudies-part-time:plural} în Management Public Europa 2019

Un MBA part time este o metodă excelentă de a-ți îmbunătăți creditele și de a obține cunoștințe de afaceri care sunt vitale pentru o carieră în mișcare rapidă. Acest program este excelent pentru profesioniștii care lucrează și care preferă să urmeze cursurile în weekend-uri sau în timpul serii.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Privește {mbastudies-part-time:plural} în Management Public Europa 2019

Citește Mai Mult

Professional MBA Management Social (în limba germană)

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 24 luni November 2019 Austria Launceston

MBA Professional combină abordări orientate spre practică cu fundații teoretice solide. [+]

Gestionarea ONG-urilor

Conținutul Managementului Social al MBA-urilor profesionale trebuie să acopere toate domeniile de management ale ONG-urilor, cum ar fi strategia, organizarea, managementul resurselor umane, managementul proiectelor, marketingul și piețele, antreprenoriatul și inovația, leadershipul și etica și mai ales specificul sectorului social, din sectorul nonprofit.

Subiecte precum munca socială ca profesie, contextul social și internațional, politica socială și economia socială sunt tratate și discutate pe fundalul "managementului afacerilor" în ceea ce privește consecințele pentru managementul social și nonprofit.

Antreprenoriatul social

De la începutul anilor 1990, managementul social a reprezentat o componentă fixă ​​a portofoliului de programe al Universității Vieneze de Economie și Afaceri (WU) din Viena. Absolvenții noștri își asumă responsabilități de conducere în cadrul organizațiilor nonprofit, dar sunt și antreprenori sociali inovatori care prelucrează evoluțiile actuale din sectorul social și modelează în mod semnificativ piețele pentru servicii sociale de către organizațiile fondatoare ca pionieri.... [-]