close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate cele 2 {mbastudies-part-time:plural} în Management de proiect

Un Master Part-time de Administrare a Afacerilor, sau MBA, este de obicei un grad recunoscut la nivel internațional, care se concentrează pe una sau mai multe domenii de management de afaceri. Cele mai multe școli vă cer să aveți o experiență în afaceri înainte de a aplica acest program. S-ar putea să vă întrebați, ce este un MBA part-time în Managementul de Proiect? În cadrul or… Citeste mai mult

Un Master Part-time de Administrare a Afacerilor, sau MBA, este de obicei un grad recunoscut la nivel internațional, care se concentrează pe una sau mai multe domenii de management de afaceri. Cele mai multe școli vă cer să aveți o experiență în afaceri înainte de a aplica acest program.

S-ar putea să vă întrebați, ce este un MBA part-time în Managementul de Proiect? În cadrul oricărei structuri de afaceri există proiecte care trebuie finalizate la timp și într-un buget dat. Pentru a răspunde acestor nevoi, majoritatea programelor necesită o selecție centrală de cursuri, inclusiv strategii de management și finanțe. În cadrul programelor școlare specifice, vă puteți concentra pe raportarea financiară și pe instrumentele asociate acestei sarcini sau pe importanța eticii și a responsabilității sociale.

Finalizarea unui grad mai mare necesită adesea organizarea și gestionarea timpului, două abilități pe care le puteți aștepta să le înveți atunci când urmează un MBA. Aceste abilități se aplică și în viața de zi cu zi și vă pot face mai eficienți. O altă abilitate pe care o puteți dobândi este cunoașterea programelor avansate de calculator, care vă pot ajuta să utilizați alte programe non-business în scopuri private.

Costul unui MBA cu fracțiune de normă depinde în mare măsură de locul în care urmează studiile. Unele elemente care trebuie luate în considerare la bugetul dvs. includ taxe de înregistrare, costuri de carte, cazare și alimente. Dacă lucrați la acest nivel de lucru cu jumătate de normă, adesea înseamnă că puteți distribui aceste costuri pe o perioadă mai lungă de timp, ceea ce vă poate ușura bugetarea.

Cu un MBA în Management de Proiect, puteți căuta o varietate de poziții într-o structură standard de afaceri. Manager de proiect, analist de proiect și director de operațiuni sunt doar câteva dintre titlurile de locuri de muncă pe care le puteți aplica. Principiile din acest program de diplomă pot fi, de asemenea, aplicate pentru gestionarea proiectelor în cadrul organizațiilor nonprofit, școli și institute medicale. Dacă te-ai concentrat pe etica managementului afacerilor, atunci poți căuta să lucrezi în lumea juridică ca un manager de contract și negocieri, manager de portofoliu și multe altele.

Programele MBA în managementul de proiect pot fi găsite în întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
WU Executive Academy
Viena, Austria

Managementul Profesional al MBA-urilor oferă directorilor instrumentele și expertiza-cheie pentru a-și optimiza managementul de proiect - de la început până la încheierea cu s ... +

Managementul Profesional al MBA-urilor oferă directorilor instrumentele și expertiza-cheie pentru a-și optimiza managementul de proiect - de la început până la încheierea cu succes. De la proiectarea costurilor și a organizării până la gestionarea riscurilor și discontinuitățile proiectelor, facultatea de experți împărtășește cunoștințe profunde, metodologii testate și ajută la dezvoltarea abilităților sociale lustruite pe care managerii de proiect și proces trebuie să le ofere rezultate calitative și durabile și să-și conducă echipele spre succes. -
MBA Part Time
Frecvență redusă
18 luni
Engleză
Oct 2021
30 Iun 2021
Campus
 

DeSales University
Valea Centrului, Statele Unite ale Americii +2 Mai mult

Oportunitatea de a vă conecta cu sute de alți profesioniști Structura programului

Oportunitatea de a vă conecta cu sute de alți profesioniști Structura programului -
MBA Part Time
Frecvență redusă
2 ani
Engleză
Sept 2021
Campus
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici