MBASTUDIES.RO

Vezi toate {mbastudies-part-time:plural} în Managementul energiei Cu jumătate de normă Europa 2020

Un MBA part time, sau Masterat în Administrarea Afacerilor, este un mod excelent de a profita de oportunitățile învățământului postuniversitar. Conceput pentru profesioniștii care lucrează, acet tip de program oferă de obicei mai multă flexibilitate în orar decât programele tradiționale.

Aceste zile lumea se îndreaptă spre criză energetică. Prin urmare, o mulțime de muncă se face în domeniul managementului energiei. Acest nou domeniu in curs de dezvoltare necesită profesioniști de afaceri, împreună cu cunoștințe relevante pentru a oferi sprijin adecvat. Păstrarea în vedere acest MBA în Management Energetic a fost proiectat.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Contactează Universitățile Cel Mai Bun {mbastudies-part-time:plural} în Managementul energiei Cu jumătate de normă Europa 2020

1 Rezultate din Managementul energiei, Europa Filter

MBA de gestionare a energiei profesionale

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Campus Online & Campus Combinate Part time 15 luni Contactează şcoala Austria Launceston + 1 mai mult

MBA Energy Management combină poziția de lider cu cea mai recentă experiență de management pe piețele cheie (petrol, gaze, nucleare, regenerabile).