Vizualizează {mbastudies-part-time:plural} în Managementul energiei Cu jumătate de normă 2020

Un MBA part time este o metodă excelentă de a-ți îmbunătăți creditele și de a obține cunoștințe de afaceri care sunt vitale pentru o carieră în mișcare rapidă. Acest program este excelent pentru profesioniștii care lucrează și care preferă să urmeze cursurile în weekend-uri sau în timpul serii.Ca industria de energie este considerat printre cele mai dinamice domenii. Gradul… Citeste mai mult

Un MBA part time este o metodă excelentă de a-ți îmbunătăți creditele și de a obține cunoștințe de afaceri care sunt vitale pentru o carieră în mișcare rapidă. Acest program este excelent pentru profesioniștii care lucrează și care preferă să urmeze cursurile în weekend-uri sau în timpul serii.

Ca industria de energie este considerat printre cele mai dinamice domenii. Gradul în managementul energetic poate fi finalizată în doi ani. Acesta este considerat ca fiind un grad flexibil și modular, care va fi de ajutor pentru studenți pe termen lung. Cu MBA în Managementul energiei s-ar putea obține un loc de muncă impresionant.

Contactează Universitățile {mbastudies-part-time:plural} în Managementul energiei Part time 2020

Citește mai puţin
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Launceston, Austria + 1 Mai mult

MBA Energy Management combină poziția de lider cu cea mai recentă experiență de management pe piețele cheie (petrol, gaze, nucleare, regenerabile).

MBA Energy Management combină poziția de lider cu cea mai recentă experiență de management pe piețele cheie (petrol, gaze, nucleare, regenerabile). Citește mai puţin
MBA Part Time
07 Nov 2019
Online şi campus combinate
Part time
15 luni
Engleză
Online şi campus combinate
Campus
Online