Filter
Cu Jumătate De Normă
Tip de studiu: Tot

Vezi toate cele 4 {mbastudies-part-time:plural} în Marketing

Un Part-time Master of Business Administration este o diplomă adesea căutat de studenți care doresc să-și continue carierele lor cu educație avansată. Un program cu fracțiune de normă este util pentru cei care au nevoie pentru a finaliza gradul într-un ritm mai lent, în timp ce, de asemenea, gestionarea altor responsabilități.

Ce este un MBA part-time în Marketing? Un MBA poate fi urmărit în orice număr de specialități și urmărit în mai multe forme diferite. Un MBA specializat în marketing este un program axat pe branding, publicitate și relații cu consumatorii. Având în vedere piața de astăzi, accentul ar putea fi pus pe marketingul online și utilizarea rețelelor sociale în vânzări, promoții și achiziționarea de clienți. În plus față de subiectele de e-marketing, cursurile pot include clase precum comportamentul cumpărătorilor, marketingul internațional sau cercetarea consumatorilor.

Mulți oameni urmăresc un MBA part-time în marketing din cauza beneficiilor sale pentru creșterea carierei. Elevii se pot aștepta să învețe abilități cum ar fi managementul, analiza pieței și relațiile cu consumatorii. Acestea pot fi utile atât în ​​forța de muncă, cât și în lumea reală.

Costul unui MBA în Marketing variază foarte mult între instituții. Cele mai multe programe cu jumătate de normă vor dura doi până la patru ani pentru a finaliza. Elevii sunt sfătuiți să realizeze o cercetare amănunțită înainte de a selecta un program.

Un MBA în Marketing demonstrează competența unui individ la nivel executiv. Acest grad are, de asemenea, avantajul de a fi valoros în majoritatea industriilor. Candidații cu un MBA în Marketing se află frecvent calificați pentru posturi precum directorul de marketing, managerul de vânzări sau specialistul în relații publice. Organizațiile non-profit, agențiile guvernamentale și companiile comerciale angajează profesioniști de marketing pentru a-și ajuta obiectivele organizaționale.

Part-time Master în Administrarea Afacerilor în grade de marketing sunt oferite on-line și ca grade tradiționale la o varietate de instituții la nivel național. Opțiunile online pot fi deosebit de utile pentru studenții care au nevoie să urmeze diploma cu jumătate de normă. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

4 Rezultate din Marketing

DeSales University

... [+]

În plus față de dezvoltarea unei înțelegeri a naturii sofisticate și inter-relație între domeniile funcționale de bază ale afacerii, programul MBA va sublinia dezvoltarea competențelor executive. Domeniile principale includ conducerea, comunicarea, luarea deciziilor, cunoașterea de sine, analiza și sinteza și gândirea critică.

Prezentare generală a programului

Programul va utiliza o abordare holistică și strategică în abordarea problemelor organizaționale.

[-]
Statele Unite ale Americii Center Valley România Bucharest Allentown  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Part time
2 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Obțineți abilitățile de a concura pentru poziții de nivel înalt ale corporațiilor în branding și publicitate cu Master of Business Administration (MBA) de la Grand Canyon ... [+]

Oferit de: Colangelo College of Business

Prezentare generală

Creșteți-vă oportunitatea cu MBA în marketing Obțineți abilitățile de a concura pentru poziții de nivel înalt ale corporațiilor în branding și publicitate cu Master of Business Administration (MBA) de la Grand Canyon, cu accent pe marketing. Oferit de Colangelo College of Business, acest MBA on-line în programul de marketing încorporează tehnologie și cercetare științifică pentru a vă ajuta să faceți un impact în marketingul corporativ. Având un curriculum integrat în dezvoltarea strategiei, acest program promovează spiritul creativ și încurajează practicile etice în serviciul dvs.

În MBA în programul de gradul de marketing, vă analizați tendințele actuale și problemele cu care se confruntă corporații internaționale. Implicarea în strategii pentru a viza diverse piețe prin compararea limbii, esteticii, religiilor, obiceiurilor de afaceri și atitudinilor privind conceptele și strategiile de marketing sunt explorate. În medii de învățare mici, stimularea academic, a discuta despre formularea și executarea strategiilor în cadrul organizațiilor și a durabilității pe piața mondială. Cercetare funcții departamentale dintr-o poziție de conducere, precum și a discuta despre comportamente și tehnici care operațiunile de impact și să îmbrățișeze diversitatea.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe

EIML Paris "MBA în Marketing de lux este destinat studenților și profesioniștilor care doresc să urmeze o carieră în sectorul de lux. Această formare permite studenț ... [+]

MBA de specialitate în marketingul de lux

EIML Paris "MBA în Marketing de lux este destinat studenților și profesioniștilor care doresc să urmeze o carieră în sectorul de lux. Această formare permite studenților să dobândească abilitățile necesare pentru management în sectorul de lux în timp ce stăpânește aspectele tehnice, artistice și culturale.

MBA specializată în marketingul de lux permite studenților să obțină un grad certificat și recunoscut de statul francez (Etat Niveau 1 BAC 5), eliberat sub autoritatea Școlii de Management IPE.

ORGANIZARE

EIML Paris "Specializat MBA în Marketing de lux are loc pe o perioadă de 15 luni (noiembrie N până în februarie N 1).... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
Part time
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Companiile care fac o diferență pe piețele lor au reușit să permită în mod eficient marketingului și vânzărilor să își unească forțele pentru a-și servi clienții și a le ... [+]

Marketing

Companiile care fac o diferență pe piețele lor au reușit să permită în mod eficient marketingului și vânzărilor să își unească forțele pentru a-și servi clienții și a le încânta. Programul nostru de ultimă oră oferă participanților posibilitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile de a-și stăpâni provocările de marketing și de a profita de avantajele acestora prin excelența vânzărilor.

Expertiză imediat aplicabilă

Marketingul profesional MBA

AcreditareequisAMBAAACSBGrup țintăDirectori de marketing și / sau vânzări pentru care un MBA reprezintă un pas în aprofundarea și actualizarea cunoștințelor.

Managerii de succes care își văd viitorul în marketing sau vânzări și, prin urmare, caută expertiza necesară.... [-]

Austria Launceston
Octombrie 2019
Part time
18 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză