MBASTUDIES

Găsește 5 {mbastudies-part-time:plural} în Marketing

Un Part-time Master of Business Administration este o diplomă adesea căutat de studenți care doresc să-și continue carierele lor cu educație avansată. Un program cu fracțiune de normă este util pentru cei care au nevoie pentru a finaliza gradul într-un ritm mai lent, în timp ce, de asemenea, gestionarea altor responsabilități.

Ce este un MBA part-time în Marketing? Un MBA poate fi urmărit în orice număr de specialități și urmărit în mai multe forme diferite. Un MBA specializat în marketing este un program axat pe branding, publicitate și relații cu consumatorii. Având în vedere piața de astăzi, accentul ar putea fi pus pe marketingul online și utilizarea rețelelor sociale în vânzări, promoții și achiziționarea de clienți. În plus față de subiectele de e-marketing, cursurile pot include clase precum comportamentul cumpărătorilor, marketingul internațional sau cercetarea consumatorilor.

Mulți oameni urmăresc un MBA part-time în marketing din cauza beneficiilor sale pentru creșterea carierei. Elevii se pot aștepta să învețe abilități cum ar fi managementul, analiza pieței și relațiile cu consumatorii. Acestea pot fi utile atât în ​​forța de muncă, cât și în lumea reală.

Costul unui MBA în Marketing variază foarte mult între instituții. Cele mai multe programe cu jumătate de normă vor dura doi până la patru ani pentru a finaliza. Elevii sunt sfătuiți să realizeze o cercetare amănunțită înainte de a selecta un program.

Un MBA în Marketing demonstrează competența unui individ la nivel executiv. Acest grad are, de asemenea, avantajul de a fi valoros în majoritatea industriilor. Candidații cu un MBA în Marketing se află frecvent calificați pentru posturi precum directorul de marketing, managerul de vânzări sau specialistul în relații publice. Organizațiile non-profit, agențiile guvernamentale și companiile comerciale angajează profesioniști de marketing pentru a-și ajuta obiectivele organizaționale.

Part-time Master în Administrarea Afacerilor în grade de marketing sunt oferite on-line și ca grade tradiționale la o varietate de instituții la nivel național. Opțiunile online pot fi deosebit de utile pentru studenții care au nevoie să urmeze diploma cu jumătate de normă. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

5 Rezultate din Marketing Filter

Masterat în administrarea afacerilor (part time și full time)

University of Europe for Applied Sciences
MBA Part Time
Mart 2021
<
Frecvență redusă
<
3 semestre
Engleză
Campus
Online

Digitalizarea, globalizarea și cererea crescută pentru sustenabilitate prezintă companiilor astăzi provocări. Au nevoie de specialiști și directori calificați care să identifi ...

Citeste mai mult

Marketing profesional și vânzări MBA

WU Executive Academy
MBA Part Time
Oct 2021
<
Frecvență redusă
<
18 luni
30 Iun 2021
Engleză
Campus

Companiile care fac diferența pe piețele lor au reușit modalități de a lăsa în mod eficient marketingul și vânzările să își unească forțele pentru a-și servi clienții și a-i î ...

Citeste mai mult

MBA online în marketing de lux

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
MBA Part Time
Nov 2021
<
Frecvență redusă
<
14 luni
15 Sept 2021
Engleză
Limba franceza
Online & Campus Combinate
Campus
Online

MBA online în Marketing de lux de la EIML Paris oferă studenților o experiență unică de învățare și îi pregătește să își construiască cariera către domeniile sectoriale ale in ...

Citeste mai mult

MBA In International Marketing

Horizons University
MBA Part Time
Sept 2021
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus
Online

Acest program se adresează interfaţa de logistica de marketing şi fenomenele culturale, astfel cum acestea există într-un mediu global contemporan.

Citeste mai mult

Mba cu concentrația de comercializare

DeSales University
MBA Part Time
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus
Online

În plus față de dezvoltarea unei înțelegeri a naturii sofisticate și inter-relație între domeniile funcționale de bază ale afacerii, programul MBA va sublinia dezvoltarea comp ...

Citeste mai mult