MBASTUDIES

Privește {mbastudies-part-time:plural} în Petrol și gaze Part time în Statele Unite ale Londra Regatul Unit 2020

Un MBA part time, sau Masterat în Administrarea Afacerilor, este un mod excelent de a profita de oportunitățile învățământului postuniversitar. Conceput pentru profesioniștii care lucrează, acet tip de program oferă de obicei mai multă flexibilitate în orar decât programele tradiționale.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Londra este capitala Regatului Unit, regiunea cea mai populată și în cazul în care viața familiei regale. Ea are cea mai mare concentrație de învățământ superior din Europa, cu 412,000 studenți la 43 de universități.

Contactează Direct Școlile {mbastudies-part-time:plural} în Petrol și gaze Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Londra în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Petrol și gaze, Londra Filter

MBA în petrol și gaze

Middlesex University London
Regatul Unit, Londra + 1 Mai mult
MBA Part Time
01 Aug 2020
<
Part time
<
2 ani
Engleză
Campus

Pentru oameni talentați cu aspirațiile de carieră de management în industria de petrol și gaze, Universitatea Middlesex, în parteneriat cu Academia IBC, ofera Oil & Gas MB ...

Citeste mai mult