Filter
Cu Jumătate De Normă
Rusia Tip de studiu: Tot

Caută {mbastudies-part-time:plural} Cea Mai Bună în Rusia 2019/2020

Programele de MBA part time sunt concepute pentru studenții care nu pot merge la școală cu normă întreagă. Acest tip de program îi poate ajuta pe studenți să învețe foarte multe despre administrarea afacerilor, teorie și management, fiind astfel un supliment perfect pentru diploma de licență.

Un Master of Business Administration (MBA) este un grad absolvent care durează aproximativ doi ani de studiu pentru a primi. Indivizii care câștigă acest câștig grad de cunoștințe importante și experiență în domeniile de afaceri și management, și pot fi în măsură să găsească un loc de muncă rapid din cauza proficiencies lor sociale îmbunătățite.

 

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Contactează Universitățile Cele Mai Bune {mbastudies-part-time:plural} în Rusia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

MSU - Moscow State University Graduate School

MBA este un program de management general pentru studenții care au deja cel puțin doi ani de experiență de muncă manageriale. Acest MBA regulat este un program de doi ani ... [+]

Acest program de MBA este predat în limba rusă.

[-]
Rusia Moscow
Septembrie 2019
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză