Filter
Cu Jumătate De Normă
Singapore Tip de studiu: Tot

Vezi tot 3 {mbastudies-part-time:plural} Cel Mai Bun în Singapore 2019/2020

Un MBA part time este o metodă excelentă de a-ți îmbunătăți creditele și de a obține cunoștințe de afaceri care sunt vitale pentru o carieră în mișcare rapidă. Acest program este excelent pentru profesioniștii care lucrează și care preferă să urmeze cursurile în weekend-uri sau în timpul serii.

Persoanele fizice care au obținut deja o diplomă de licență și doresc să crească în continuare cunoștințele și formarea lor pot alege pentru a câștiga un Master of Business Administration, sau MBA. Un MBA este un program de doi ani, care ar putea ajuta pregăti absolvenți pentru o carieră în conducere și de management în lumea afacerilor.

Singapore (新加坡) este un oraș-stat din Asia de Sud-Est. Fondat ca o colonie britanică de comercializare in 1819, de la proclamarea independenței a devenit unul din lume "țările cele mai prospere s și se mândrește cu lumea 's cel mai aglomerat port. Singapore are șase universități din țară și sunt în general bine-privit și atrage schimb de studenți din întreaga lume.

Solicită Informații Cel Mai Bun {mbastudies-part-time:plural} în Singapore 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Nanyang Business School, NTU Singapore

Professional MBA Nanyang (PMBA) este un prim-of-sale-un fel de program în Asia, creat special pentru a aborda exigentă profesioniștilor care lucrează cu normă întreagă. ... [+]

Despre Nanyang MBA Professional

rezultate imediate. impact pe termen lung. Nici timpii morți.

Professional MBA Nanyang (PMBA) este un prim-of-sale-un fel de program în Asia, creat special pentru a aborda exigentă profesioniștilor care lucrează cu normă întreagă. Formatul său unic part-time vă permite să obțină un MBA de clasă mondială de la Universitatea Tehnologică Nanyang, fără a fi nevoie să compromită angajamentele de muncă și familie.

Nanyang PMBA include un program de 18 luni de cariera prietenos livrate convenabil, într-o locație accesibilă în Singapore. Co-facilitat de directori C-nivel, programul nu va avansa doar cunoștințele dumneavoastră de afaceri și management - oferă o bogată experiență, care va transforma viața ta personală și profesională.... [-]

Singapore Singapur
Contactează şcoala
Engleză
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Korea University Business School

... [+]

Structura programului

Se pot renunța la maxim 9 credite atunci când cursurile echivalente au fost luate în timpul studiilor universitare și aprobate de decanul asociat.

[-]
Singapore Singapur
Martie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

MBA Kelley-Manchester Global oferă expertiza duală a școlilor de afaceri din Marea Britanie și SUA și combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online, cu ... [+]

MBA Kelley-Manchester Global oferă expertiza duală a școlilor de afaceri din Marea Britanie și SUA și combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online, cu învățare imersivă, față în față, la o gamă de 8 locații globale.

În plus față de învățarea on-line, acest MBA flexibil include 18 zile de predare răspândită în trei ateliere rezidențiale (plus un atelier opțional de cinci zile din Washington DC) în total.

Amestecare combinată

MBA-ul Kelley-Manchester Global combină cea mai bună metodă de predare în materie de MBA online, cu predare directă și confortabilă, la o gamă de 8 locații globale. Rezultatul este un MBA flexibil, care este o experiență cu adevărat internațională.... [-]

Singapore Singapur
Contactează şcoala
Engleză
Part time
24 - 60 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză