close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate cele 2 {mbastudies-part-time:plural} în Studii de administrație

După ce a absolvit o diplomă de licență, mulți studenți doresc să urmeze o diplomă de masterat. Înscrierea într-un program de MBA part-time poate fi o opțiune bună pentru studenții care doresc să-și echilibreze educația cu locurile de muncă și familiile, câștigând în același timp cunoștințe de specialitate în cariera aleasă. Ce este un MBA part-time în Studii de Admin… Citeste mai mult

După ce a absolvit o diplomă de licență, mulți studenți doresc să urmeze o diplomă de masterat. Înscrierea într-un program de MBA part-time poate fi o opțiune bună pentru studenții care doresc să-și echilibreze educația cu locurile de muncă și familiile, câștigând în același timp cunoștințe de specialitate în cariera aleasă.

Ce este un MBA part-time în Studii de Administrație? Acest tip de program oferă studenților o cunoaștere mai aprofundată a tuturor domeniilor industriei de afaceri, de la finanțe la management. Cursurile acoperă de obicei subiecte precum strategia de afaceri, tehnicile de marketing și teoria managementului. Prin studii de caz, proiecte de echipă și prezentări, elevii învață de obicei să implementeze strategii complexe de afaceri pentru a ajuta companiile lor să reușească.

În timp ce înscriși într-un program de MBA part-time, studenții de obicei cultivă câteva competențe cheie care le pot ajuta să reușească atât în ​​eforturile profesionale, cât și în cele personale. Abilitățile de organizare sunt, de obicei, utile în fiecare domeniu al vieții, în timp ce gândirea analitică și abilitățile de conducere ar putea ajuta un elev să se evidențieze în câmpul de activitate, ceea ce ar putea duce la creșterea salariilor și avansarea locurilor de muncă în viitor.

Deoarece universitățile oferă diferite programe și au diferite taxe de școlarizare, nu există un preț stabilit pentru o diplomă de MBA cu jumătate de normă. Pentru a determina cât costă un anumit program, cea mai bună idee este de a contacta direct școlile de interes.

Cunoștințele speciale pe care le oferă un MBA cu frecvență redusă în administrarea studiilor pot califica studenții pentru aproape orice serviciu legat de afaceri. Cei care preferă să se ocupe de ei înșiși își încep uneori propriile companii și devin CEO. Alții preferă să lucreze în calitate de manageri de afaceri. Unii găsesc locuri de muncă ca manageri de compensare sau analiști de date, iar alții aleg mai multe locuri de muncă creative ca directori de publicitate sau manageri de marketing. De asemenea, pot fi disponibile locuri de muncă în calitate de manageri de proiect sau studenții pot alege să devină analiști de afaceri.

Part-time MBA programe pot fi oferite fie online, fie în campus pentru a oferi studenților mai multă flexibilitate. În întreaga lume, universitățile recunosc nevoia de a oferi studenților la distanță accesul la învățământul superior și a oferi mai multe cursuri online decât oricând. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Domenii de studiu conexe
arrow_drop_up arrow_drop_down
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Westford University College
Sharjah, Emiratele Arabe Unite +13 Mai mult

MBA în managementul calității, obiectivul programului de certificare dublă CIQ-UCAM este de a ajuta cursanții să obțină un certificat de la două organisme renumite și să-i aju ... +

MBA în managementul calității, obiectivul programului de certificare dublă CIQ-UCAM este de a ajuta cursanții să obțină un certificat de la două organisme renumite și să-i ajute în continuare în dobândirea de cunoștințe și abilități în leadership, managementul schimbărilor, contabilitate de gestiune, finanțe și oameni management. Este conceput pentru a ajuta studenții să câștige competențe suplimentare în consultanță, antreprenoriat, proces de luare a deciziilor și proiectarea și gestionarea operațiunilor de afaceri. Programul se adresează profesioniștilor din inginerie, drept, managementul afacerilor, arte liberale, educație și management general, al căror scop este de a obține un MBA internațional de la o universitate de renume. -
MBA Part Time
Frecvență redusă
18 luni
Engleză
Campus
Online
 
Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
Berlin, Germania

Dublu de ieri programului: MA în Management Responsabil combinate cu MBA

Dublu de ieri programului: MA în Management Responsabil combinate cu MBA -
MA MBA Part Time
Frecvență redusă
2 - 3 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici