MBASTUDIES

Vezi toate cele 2 {mbastudies-part-time:plural} în Studii de administrație

După ce a absolvit o diplomă de licență, mulți studenți doresc să urmeze o diplomă de masterat. Înscrierea într-un program de MBA part-time poate fi o opțiune bună pentru studenții care doresc să-și echilibreze educația cu locurile de muncă și familiile, câștigând în același timp cunoștințe de specialitate în cariera aleasă.

Ce este un MBA part-time în Studii de Administrație? Acest tip de program oferă studenților o cunoaștere mai aprofundată a tuturor domeniilor industriei de afaceri, de la finanțe la management. Cursurile acoperă de obicei subiecte precum strategia de afaceri, tehnicile de marketing și teoria managementului. Prin studii de caz, proiecte de echipă și prezentări, elevii învață de obicei să implementeze strategii complexe de afaceri pentru a ajuta companiile lor să reușească.

În timp ce înscriși într-un program de MBA part-time, studenții de obicei cultivă câteva competențe cheie care le pot ajuta să reușească atât în ​​eforturile profesionale, cât și în cele personale. Abilitățile de organizare sunt, de obicei, utile în fiecare domeniu al vieții, în timp ce gândirea analitică și abilitățile de conducere ar putea ajuta un elev să se evidențieze în câmpul de activitate, ceea ce ar putea duce la creșterea salariilor și avansarea locurilor de muncă în viitor.

Deoarece universitățile oferă diferite programe și au diferite taxe de școlarizare, nu există un preț stabilit pentru o diplomă de MBA cu jumătate de normă. Pentru a determina cât costă un anumit program, cea mai bună idee este de a contacta direct școlile de interes.

Cunoștințele speciale pe care le oferă un MBA cu frecvență redusă în administrarea studiilor pot califica studenții pentru aproape orice serviciu legat de afaceri. Cei care preferă să se ocupe de ei înșiși își încep uneori propriile companii și devin CEO. Alții preferă să lucreze în calitate de manageri de afaceri. Unii găsesc locuri de muncă ca manageri de compensare sau analiști de date, iar alții aleg mai multe locuri de muncă creative ca directori de publicitate sau manageri de marketing. De asemenea, pot fi disponibile locuri de muncă în calitate de manageri de proiect sau studenții pot alege să devină analiști de afaceri.

Part-time MBA programe pot fi oferite fie online, fie în campus pentru a oferi studenților mai multă flexibilitate. În întreaga lume, universitățile recunosc nevoia de a oferi studenților la distanță accesul la învățământul superior și a oferi mai multe cursuri online decât oricând. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Studii de administrație Filter

MBA în HR și Psihologie organizațională

Westford University College
MBA Part Time
<
Frecvență redusă
<
12 luni
Engleză
Campus
Online

MBA în HR și Organizația Psihologie este despre înțelegerea relațiilor individuale și umane. Este vorba de a lucra către comportamentul uman la locul de muncă; sporirea înțele ...

Citeste mai mult

MBA + MA în Management responsabil

Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
MA
MBA Part Time
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;3 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Dublu de ieri programului: MA în Management Responsabil combinate cu MBA

Citeste mai mult