Filter
Cu Jumătate De Normă
Tip de studiu: Tot

Vezi 3 {mbastudies-part-time:plural} în Studii de administrare

După ce a absolvit o diplomă de licență, mulți studenți doresc să urmeze o diplomă de masterat. Înscrierea într-un program de MBA part-time poate fi o opțiune bună pentru studenții care doresc să-și echilibreze educația cu locurile de muncă și familiile, câștigând în același timp cunoștințe de specialitate în cariera aleasă.

Ce este un MBA part-time în Studii de Administrație? Acest tip de program oferă studenților o cunoaștere mai aprofundată a tuturor domeniilor industriei de afaceri, de la finanțe la management. Cursurile acoperă de obicei subiecte precum strategia de afaceri, tehnicile de marketing și teoria managementului. Prin studii de caz, proiecte de echipă și prezentări, elevii învață de obicei să implementeze strategii complexe de afaceri pentru a ajuta companiile lor să reușească.

În timp ce înscriși într-un program de MBA part-time, studenții de obicei cultivă câteva competențe cheie care le pot ajuta să reușească atât în ​​eforturile profesionale, cât și în cele personale. Abilitățile de organizare sunt, de obicei, utile în fiecare domeniu al vieții, în timp ce gândirea analitică și abilitățile de conducere ar putea ajuta un elev să se evidențieze în câmpul de activitate, ceea ce ar putea duce la creșterea salariilor și avansarea locurilor de muncă în viitor.

Deoarece universitățile oferă diferite programe și au diferite taxe de școlarizare, nu există un preț stabilit pentru o diplomă de MBA cu jumătate de normă. Pentru a determina cât costă un anumit program, cea mai bună idee este de a contacta direct școlile de interes.

Cunoștințele speciale pe care le oferă un MBA cu frecvență redusă în administrarea studiilor pot califica studenții pentru aproape orice serviciu legat de afaceri. Cei care preferă să se ocupe de ei înșiși își încep uneori propriile companii și devin CEO. Alții preferă să lucreze în calitate de manageri de afaceri. Unii găsesc locuri de muncă ca manageri de compensare sau analiști de date, iar alții aleg mai multe locuri de muncă creative ca directori de publicitate sau manageri de marketing. De asemenea, pot fi disponibile locuri de muncă în calitate de manageri de proiect sau studenții pot alege să devină analiști de afaceri.

Part-time MBA programe pot fi oferite fie online, fie în campus pentru a oferi studenților mai multă flexibilitate. În întreaga lume, universitățile recunosc nevoia de a oferi studenților la distanță accesul la învățământul superior și a oferi mai multe cursuri online decât oricând. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Studii de administrare

Westford University College

MBA în resurse umane ... [+]

MBA în resurse umane

Master of Business Administration (HR

MBA în psihologia managerială vizează înțelegerea relațiilor individuale și umane. Este vorba despre lucrul la comportamentul uman la locul de muncă; îmbunătățirea înțelegerii relațiilor umane și a aspectelor umane ale managementului. Oferă un avantaj de dezvoltare a cunoștințelor psihologice aplicate gestionării și organizării oamenilor și muncii.

Acest MBA este un program de certificare dublă, care cuprinde Diploma postuniversitară extinsă acordată de CIQ, Marea Britanie și un MBA (top-up) acordat de UCAM, Spania, care este recunoscută la nivel mondial ca fiind cea mai mare calificare postuniversitară în domeniul managementului afacerilor.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah Nigeria Lagos Emiratele Arabe Unite Online Kuweit Kuwait City Arabia Saudită Riyadh Africa de Sud Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Dubai Canada Canada Online Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Regatul Unit Marea Britanie online  + 18 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
12 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Westford University College

MBA în managementul lanțului de aprovizionare, transport maritim ... [+]

Master în Administrarea Afacerilor în Managementul Lanțului de Aprovizionare, Transport

Acest MBA este un program de certificare dual care cuprinde Nivelul 7 Postgraduate Extended Diploma în Suplly Chain Management

Principalele caracteristici ale programului:Certificare dublăObțineți un prestigios MBA de la o universitate spaniolă de conducereLivrare flexibilă de către facultatea de experțiStudiu din orice locație din întreaga lumeSprijinit de resursele de învățare onlineAcces la biblioteca electronică a Universității din PlymouthAlegerea a trei date de începere: septembrie, ianuarie sau martie / aprilie pentru partea de top [-]
Emiratele Arabe Unite Sharjah Nigeria Lagos Emiratele Arabe Unite Online Africa de Sud Cape Town Arabia Saudită Riyadh Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Dubai Canada Toronto Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Regatul Unit Marea Britanie online  + 17 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
18 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management

Dublu de ieri programului: MA în Management Responsabil combinate cu MBA ... [+]

Dublu Programul de masterat MA + MBA

Absolvenții de MA în Management Responsabil de Steinbeis University Berlin - ICRM au posibilitatea de a continua studiul spre finalizarea o diplomă de MBA. MBA up-grade ofera participantilor oportunitatea unica de a construi pe studiile și de a primi două grade de la două universități în doi ani. Acest program combinat reprezintă un punct de referință pentru viitor educație de management așa cum a propus Principiile Națiunilor Unite pentru Educație responsabil Management (PRME).

Calități ale Programului Double ieri

Participanții complet două discipline de studiu într-o cantitate mai scurt de timp și primesc două... [-]
Germania Berlin
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză