Filter
Cu Jumătate De Normă
Republica Cehă Prague Tip de studiu: Tot

Compară {mbastudies-part-time:plural} în Studii de afaceri 2019 în Statele Unite ale Prague în Republica Cehă

Un MBA part time, sau Masterat în Administrarea Afacerilor, este un mod excelent de a profita de oportunitățile învățământului postuniversitar. Conceput pentru profesioniștii care lucrează, acet tip de program oferă de obicei mai multă flexibilitate în orar decât programele tradiționale.

Republica Cehă, este o țară fără ieșire la mare din Europa Centrală. Țara este mărginită de Germania la vest, Austria la sud, Slovacia la est și Polonia la nord. Capitalul său și cel mai mare oras, cu 1,3 milioane de locuitori, este Praga.

Contactează Școli {mbastudies-part-time:plural} în Studii de afaceri în Statele Unite ale Prague în Republica Cehă 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de afaceri, Prague

Jan Amos Komenský University Prague

Programul de MBA este considerat în prezent standardul de calificare pentru managerii cehi și companii internaționale și instituții. Acesta se adresează managerilor cu ex ... [+]

Programul de MBA este considerat în prezent standardul de calificare pentru managerii cehi și companii internaționale și instituții. Acesta se adresează managerilor cu experiență profesională pentru a se califica mai departe în Managementul Resurselor Umane și Uniunea Europeană. Studenții se vor califica pentru dezvoltarea lor proprii top carieră în structurile de management la diferite niveluri, în special în țările UE.

Programul de MBA absolvenți să devină experți de top în managementul resurselor umane în cadrul instituțional, economic și juridice europene.

Prin studiul de program de MBA managerii dobândesc un sistem cuprinzător de cunoștințe și abilități necesare pentru construirea unei cariere de succes în afaceri și management, inclusiv administrația publică, în special în domeniul educației și managementul capitalului uman.... [-]

Republica Cehă Prague
Septembrie 2019
Engleză
Part time
3 semestre
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză